Wat is er gebeurd tussen Channing Tatum en Sandra Bullock?

Inhoudsopgave:

Wat is er gebeurd tussen Channing Tatum en Sandra Bullock?
Wat is er gebeurd tussen Channing Tatum en Sandra Bullock?
Anonim

Co-sterren zijn op de set is een grote verantwoordelijkheid, en net als in andere werkomgevingen is het nooit gemakkelijk om te weten hoe goed sommige co-sterren met elkaar kunnen opschieten. Sommige co-sterren worden geïntimideerd door anderen, sommigen worden getroffen door kalverliefde en anderen krijgen uiteindelijk wat problemen.

De mede-sterren van Lost City, Channing Tatum en Sandra Bullock, werden gelukkig snelle vrienden en ze maakten van de film een spannende rit voor fans. Dat gezegd hebbende, het paar ontmoette elkaar aanvankelijk dankzij een conflict waarbij ze tegenover elkaar stonden.

Laten we eens kijken hoe ze elkaar hebben ontmoet!

Channing Tatum en Sandra Bullock speelden samen in 'The Lost City'

In maart werden filmfans getrakteerd op The Lost City, een film waarin Sandra Bullock, Channing Tatum en Brad Pitt wijselijk werden gecast. De film was niet alleen een solide actie-avonturenfilm waar mensen echt van hielden, maar het was ook een hit aan de kassa.

Tijdens zijn tijd in theaters kon The Lost City $ 190 miljoen binnenhalen. Dit was een mooie kaskraker, en hoewel er veel redenen waren voor het succes van de film, is het onmogelijk om de chemie tussen Channing Tatum en Sandra Bullock buiten beschouwing te laten.

Het was alleen al uit de previews duidelijk dat Bullock en Tatum samen dynamisch zouden zijn, maar hun chemie was duidelijker dan mensen aanvankelijk dachten. Ze zijn allebei solide in hun vak, en hun komische timing in deze film was onberispelijk, net als hun vermogen om van elkaar af te werken.

Mochten Bullock en Tatum besluiten opnieuw samen te werken, dan kun je maar beter geloven dat fans zullen komen opdagen. Dit is een reële mogelijkheid, aangezien het paar goede vrienden werd terwijl ze op de set waren.

Ze worden goede vrienden

Net als andere sets van co-sterren voor hen, ontstonden Bullock en Tatum uiteindelijk een vriendschap terwijl ze samen aan de set werkten.

Zoals een bron aan Hollywood Life vertelde: "Ze hebben letterlijk hetzelfde gevoel voor humor [en] werkethiek dat Channing de kans zou aangrijpen om opnieuw met [Sandra] te werken. Hij respecteert haar en voelt dat ze gewoon een ongelooflijk mens."

Het is niet altijd gemakkelijk om een match als deze te vinden, maar de studio heeft met dit duo hier een konijn uit de hoed kunnen toveren.

Een andere bron kon dit bevestigen aan de site.

"Ze waren vanaf het begin gewoon met elkaar verbonden en daardoor verliep de samenwerking op een natuurlijke manier. De Dominicaanse Republiek bood een prachtige achtergrond voor het filmen en er was nooit een saai moment, waardoor ze een beetje los konden laten als ze tijd, "zei de bron.

Het paar heeft sindsdien bevestigd dat ze legitieme vrienden zijn geworden, en deze bronnen helpen de woorden van de sterren zeker als meer dan alleen PR.

Bullock en Tatum's vriendschap is oprecht, en het schitterde op het scherm in de film. Deze twee bevonden zich echter de eerste keer dat ze elkaar ontmoetten aan weerszijden van een conflict.

Hoe een gevecht ze aanvankelijk bij elkaar bracht

Dus, hoe ter wereld bracht een gevecht Channing Tatum en Sandra Bullock samen? Het duo is openhartig over hun eerste ontmoeting, waarbij hun dochters ruzie met elkaar hadden.

Toen hij met mensen sprak, opende Bullock zich over het conflict van de kinderen.

"Channing en ik werden altijd gebeld door de directeur van onze school omdat onze dochters elkaar naar de keel zaten. Het is niet meer het geval, maar alsof een van hen probeerde de ander te overtreffen en de ander te pakken één naar beneden. Het was hilarisch, "zei de ster.

Ze verklaarde ook: "We baden altijd dat het de dochter van de ander was toen we naar het kantoor werden geroepen."

Bullock en Tatum zouden zelfs samen over het fiasco praten tijdens een interview met James Corden, en uiteindelijk vertellen hoe het conflict tot een einde kwam.

"Weet je nog dat er een dag was dat ze een woordenwisseling hadden en ik zei: 'Moet ik Channing of Jenna bellen, wat moet ik doen?' En ze zeiden: 'Nee, we gaan ze een taak geven, een uitdaging.' En de uitdaging was: wie kan het aardigst zijn voor de ander? Dus ze brachten elkaar kleine Dixie-bekers water, "zei Bullock.

Dankzij die uitdaging en een stevig ouderschap kwam er een einde aan de vete. De kinderen zijn nu zelfs bevriend met elkaar.

Channing Tatum en Sandra Bullock hebben elkaar misschien op een ongebruikelijke manier ontmoet, maar we zijn zeker blij dat ze bij elkaar zijn gebracht.

Aanbevolen: