Wat is er echt gebeurd tussen Tony Bennett en zijn ex, Sandra Grant?

Inhoudsopgave:

Wat is er echt gebeurd tussen Tony Bennett en zijn ex, Sandra Grant?
Wat is er echt gebeurd tussen Tony Bennett en zijn ex, Sandra Grant?
Anonim

Tony Bennett is een van de beroemdste zangers ter wereld. Hij heeft sinds 1950 muziek uitgebracht en is niet gestopt tot in de 90 ondanks dat hij in 2016 de ziekte van Alzheimer kreeg. Zijn nieuwste plaat met Lady Gaga, Love for Sale, heeft hem een Guinness World Record opgeleverd omdat hij de oudste artiest ooit is die een album uitbrengt. album met nieuw materiaal. Bennett's zong over vrijwel alles op zijn 61 albums en 83 singles. Maar terwijl hij hit na hit aan het maken was, probeerde Bennett ook een gezin te stichten. Bennett had niet altijd het beste liefdesleven, ondanks het uitbrengen van enkele van de meest romantische liefdesliedjes. Hij is drie keer getrouwd geweest. Maar wat gebeurde er tussen Bennett en zijn tweede vrouw, Sanda Grant?

Tony Bennett Getrouwd Patricia Beech In

Na een optreden in een nachtclub in Cleveland, Ohio, ontmoette Bennett zijn eerste vrouw, Patricia Beech, in 1952. Hun huwelijksceremonie vond plaats in de St. Patrick's Cathedral in New York. Volgens Good Housekeeping "omhulden zo'n 2.000 jammerende jonge vrouwen, gekleed in zwarte jurken en sluiers, de St. Patrick's Cathedral in New York City in schijnrouw."

Het echtpaar kreeg twee zonen, D'Andrea (Danny), geboren in 1954, en Daegal (Dae), geboren in 1955. Maar Bennetts hart lag niet echt bij Beech, dus gingen ze in 1965 voor verschillende redenen. Het was moeilijk om een huwelijk overeind te houden toen Bennett op tournee was door Amerika en de een na de ander platen maakte.

Na de scheiding van Beech begon Bennett een relatie met een aspirant-actrice genaamd Sandra Grant. Ondertussen werd Bennets scheiding van Beech in 1971 afgerond.

Bennett trouwde in 1971 met Sandra Grant

Bennett begon een relatie met Grant nadat hij haar had ontmoet tijdens het filmen van The Oscar in 1965 na de splitsing van Beech. Het echtpaar had zes jaar een relatie tot de scheiding van Bennett in 1971 definitief was. Ze kregen hun eerste dochter, Joanna, in 1970, en kort daarna trouwden ze in het geheim toen Bennetts scheiding in 1971 werd afgerond. Hun tweede dochter, Antonia, werd geboren in 1974.

Grant was echter ook niet de ware liefde van Bennett. Volgens Closer Weekly scheidden ze in 1979, maar scheidden ze niet formeel totdat Bennett in 2007 in het huwelijksbootje wilde stappen met zijn toekomstige derde vrouw, Susan Crow. Grant was eigenlijk best blij om Bennett eindelijk te laten scheiden.

"Godzijdank zijn mijn scheidingspapieren na al die jaren met Tony afgerond. Ik ben pas een paar maanden geleden wettelijk gescheiden", vertelde Grant dat jaar aan Page Six. "De Tony die ik kende is niet dezelfde smiley die Mr. Aardige kerel die de wereld kent. Mijn kant moest een dossier indienen en dat deden we niet, en het ging maar door."

Grant vindt dat ze had moeten trouwen met haar oude vriend, Yankee-honkballer Joe DiMaggio, in plaats van Bennetts 'drugsgebruik, een bijna dodelijke overdosis cocaïne en zijn eenmalige financiële problemen' aan te pakken.

"Tony is niet zo'n heer in vergelijking met Joe," vervolgde Grant, Bennett vergelijkend met DiMaggio. "[Enkele jaren] nadat Joe in 1954 van Marilyn Monroe scheidde, was ik vele jaren met hem samen totdat ik Tony ontmoette. Ik denk dat ik met de verkeerde man ben getrouwd. Ik ben erg blij dat ik eindelijk vrij ben, en veel succes met zijn huidige vrouw. Maar misschien is het het tegenovergestelde en moet ik hem geluk wensen. Er is geen dwaas zoals een oude dwaas. Ik heb heel weinig gevoel meer voor hem."

Volgens Bennett is de reden voor twee mislukte huwelijken dat hij altijd van huis was. "Om een huwelijk te laten werken, moeten beide partijen aanwezig zijn", zei hij.

Bennett Eindelijk liefde gevonden

Nadat Bennett Grant verliet, begon hij in de jaren tachtig met Crow te daten. Maar dat is niet de eerste keer dat ze elkaar technisch ontmoeten. In 1966 ontmoette Bennett Crow's ouders backstage, en Crow's moeder was zwanger van haar. Dus ontmoette hij zijn toekomstige vrouw voordat ze echt geboren was.

"Het lot wilde dat [Susan's moeder, Marion] destijds zwanger was van… Susan!" Bennett schreef in zijn memoires. "Het is een foto waar we allemaal om lachen, wetende welke ongelooflijke gebeurtenissen daarop volgden." Later werd Crow benoemd tot voorzitter van Bennett's fanclub in de Bay Area. Uiteindelijk ontmoette ze de zangeres backstage na een van zijn shows, net als haar ouders.

Crow was 19 jaar oud, 40 jaar jonger dan Bennett, maar hij stemde ermee in haar te ontmoeten. Ze had duidelijk iets over zich waardoor Bennett haar mee uit wilde vragen. Sindsdien hebben ze in perfecte huwelijksgeluk geleefd.

In september 2020 schreef Bennett een verjaardagshulde aan zijn vrouw en schreef: "Ze maakt mijn leven in alle opzichten beter en ik heb zoveel aan haar te danken. Susan inspireerde de teksten die ik schreef voor 'All For You', en ik draag dit nummer vandaag opnieuw aan haar op." Het is geweldig dat Bennett zijn soulmate heeft gevonden en dat ze vele jaren samen hebben gehad.

Aanbevolen: