De tragische gebeurtenis die bijna het leven van 'moderne familie'-ster Adam DeVine kostte

Inhoudsopgave:

De tragische gebeurtenis die bijna het leven van 'moderne familie'-ster Adam DeVine kostte
De tragische gebeurtenis die bijna het leven van 'moderne familie'-ster Adam DeVine kostte
Anonim

Als het gaat om het horen van de achtergrondverhalen van tv- en filmacteurs, verwacht niemand echt het ergste. Er zijn echter enkele entertainers die grote levensveranderende gebeurtenissen hebben doorstaan die vreemd genoeg hun carrière een vliegende start hebben gegeven. De voormalige ster van Modern Family, Adam DeVine, gooide fans zeker een curveball na de onthulling van het tragische ongeluk dat hem ertoe bracht een carrière in de komedie na te streven.

De traumatische gebeurtenis waar het allemaal mee begon

Ze zeggen dat alles met een reden gebeurt. Sommige gebeurtenissen laten ons echter achterover krabben. Komiek Adam DeVine had een vrij normale jeugd tot de dag dat hij werd aangereden door een cementwagen. Het incident had de dromen van een 11-jarige DeVine om professioneel honkbal te spelen verbrijzeld, maar uiteindelijk was er een zilveren randje. De 36-jarige legde aan Entertainment Weekly uit dat hij die dag met een vriend naar een plaatselijke winkel liep om snoep te kopen, maar in plaats daarvan plannen had om de pagina's uit een tijdschrift voor volwassenen te scheuren dat destijds PENTHOUSE heette.

Een simpele communicatiefout die al snel fataal werd, vond plaats tussen DeVine en zijn vriend die al de straat was overgestoken naar de plaatselijke winkel. De 36-jarige vertelde aan Entertainment Weekly dat hij dacht dat zijn vriend hem had verteld dat de kust veilig is en "om naar boobies te komen kijken". De ster van Modern Family maakte de fout om over straat te lopen nadat er al drie cementwagens waren gepasseerd. Bronnen meldden dat er een vierde vrachtwagen was die DeVine niet had zien aankomen totdat het te laat was.

DeVine herinnerde zich het gruwelijke incident in grafische details en beschreef het als: "De vrachtwagen pakte me op onder de eerste twee wielen en spuugde me vervolgens uit. Ik gleed nog steeds 500 voet.” De komiek was een gelukkig kind, want hij overleefde het incident duidelijk. De dokters legden uit dat als zijn fiets niet "de eerste klap kreeg", hij vandaag niet zou leven.

Ondanks het feit dat DeVine het overleefde, liep hij nog steeds zware verwondingen op die resulteerden in 25 operaties, in coma raken en bijna zijn benen laten amputeren. Uiteindelijk zat DeVine enige tijd in een rolstoel. Gedurende 2 jaar leerde de acteur zichzelf opnieuw te lopen, waarbij hij de kracht in zijn benen weer opbouwde. Het evenement was een uitdaging voor de Modern Family-ster, maar het was precies de boost die hij nodig had om de uitdagingen van het leven aan te gaan.

Vecht terug met woorden

Aangereden worden door een cementwagen kan iedereen traumatiseren, vooral een kind. Adam DeVine zou het ongeluk echter niet de overhand laten krijgen. De 36-jarige onderging verschillende operaties vanaf de zesde klas tot zijn eerste jaar op de middelbare school. Het was duidelijk dat hij het moeilijk had op school. De komiek legde acteur Dax Shepard in zijn podcast Armchair Expert uit dat hij door de nasleep van het ongeluk een constant doelwit was voor pestkoppen. Gelukkig hielp het advies van zijn vader DeVine om de school te overleven.

DeVine's vader vertelde hem dat hij, aangezien hij in een rolstoel zat en het risico niet kon nemen om in een fysieke woordenwisseling terecht te komen, voorstelde om zijn weerleggingen op te schrijven. “Ik zou naar huis gaan en in notitieboekjes mogelijke gemene dingen schrijven die mensen tegen me zouden kunnen zeggen en daarop antwoorden. Dus ik had notitieboekjes en notitieboekjes vol met slams op deze kinderen en ik zou ze gewoon vernietigen en niemand kan het kind in de rolstoel in elkaar slaan dat zichzelf niet kan verdedigen, vertelde DeVine aan Shepard. Dat was de eerste keer dat de 36-jarige ooit een connectie met comedy voelde.

Een vermomde zegen

Zijn buitenissig ongeluk vernietigde vrijwel elke mogelijke toekomst om profhonkbal te worden voor Adam DeVine. De acteur bewijst echter dat hij een trooper is en laat zich niet snel ontmoedigen. Tijdens zijn middelbare schooltijd ontwikkelde hij een nieuw talent voor comedy en probeerde hij een carrière in de entertainmentindustrie na te streven.

Hoewel DeVine tijdelijk gehandicapt was, gebruikte hij die tijd om aan zijn nieuwe ambacht te werken. In vervolg op zijn interview met Entertainment Weekly, zei de komiek dat hij "grappen en zelfs komische sketches begon op te schrijven", net zoals hij deed op de lagere school. De Modern Family-acteur deed zelfs een beroep op lokale radiostations, speelde vaak personages via de ether en deed zelfs impressies van Christopher Farley uit de late jaren zestig. DeVine realiseerde zich dat hij het groots kon maken.

Uiteindelijk herstelde de ster volledig en verhuisde hij van zijn geboorteplaats Nebraska om een carrière in de entertainmentindustrie in Californië voort te zetten. Tijdens de eerdere delen van zijn carrière besteedde DeVine tijd aan het opbouwen van zijn merk en het vinden van zijn komische stijl. Hij werkte zelfs samen met zijn vrienden aan een paar projecten. DeVine kreeg zijn eerste smaak van echt succes door zijn YouTube-schetsshows met zijn groep Mail Order Comedy.”

De ster schrijft zijn bizarre kinderongeval toe om hem te helpen een carrière in de komedie na te streven. DeVine vertelde Entertainment Weekly dat hij meer geluk had dan de meeste comedians in de industrie. “Veel strips zeggen dat er iets traumatisch is gebeurd in hun leven, dat duwt hen in deze richting… Sommige van hun vaders verbrandden ze met sigaretten en zo. Mijn vader duwde me net in een rolstoel, weet je? Het kan veel erger. Ik had net een cementwagen.” Als dat bizarre ongeluk er niet was geweest, zou de wereld nooit hebben gehoord van de grote komische kracht van Adam DeVine. Het lijkt een wending van het geloof, maar soms wordt geluk geboren uit de chaos van het leven.

Aanbevolen: