Aan welke zeldzame aandoening leed Ashton Kutcher die hem bijna het leven kostte?

Inhoudsopgave:

Aan welke zeldzame aandoening leed Ashton Kutcher die hem bijna het leven kostte?
Aan welke zeldzame aandoening leed Ashton Kutcher die hem bijna het leven kostte?
Anonim

Gezien zijn vermogen, hoeft Ashton Kutcher echt niet te blijven malen in de wereld van Hollywood, in werkelijkheid kan hij alleen van zijn investeringen leven … Hij was de afgelopen jaren wat rustiger en het blijkt dat er een reden voor is.

Kutcher worstelde achter de schermen en leed aan een zekere gezondheidsangst. We zullen bekijken hoe het allemaal ging, samen met andere moeilijkheden die de acteur in het verleden onderging, inclusief zijn voorbereiding voor de vertolking van Steve Jobs, die ook niet zo goed ging … vooral in termen van zijn gezondheid en welzijn -zijn.

Gelukkig is de acteur tegenwoordig veel beter en spreekt hij over de recente strijd.

Ashton Kutcher had in het verleden andere gezondheidsproblemen

Het voorbereiden van films kan uit de hand lopen, daar weet Ashton Kutcher alles van, vooral als het gaat om zijn voorbereiding op de film 'Jobs'. Ashton ging volledig voor karaktermodus en imiteerde Steve Jobs' all-fruit dieet. Zoals zijn vrouw Mila Kunis onthulde, was het achter de schermen een verschrikkelijke strijd en een die bijna niet goed afliep voor de acteur.

"Hij was zo dom. Hij at op een gegeven moment alleen maar druiven, het was zo dom", vertelde ze Evans. "We zijn twee keer in het ziekenhuis beland met pancreatitis!"

Kutcher gaf zelf toe dat het dieet vrij snel een ramp werd: "Allereerst kan het fruitarische dieet leiden tot ernstige problemen", zei hij destijds na een vertoning van de film, volgens USA Today.

"Mijn pancreasspiegels waren totaal niet in orde", herinnert hij zich. "Het was echt angstaanjagend… alles in aanmerking nemend."

Natuurlijk had Kutcher de situatie destijds gebagatelliseerd… gelukkig kreeg hij op het juiste moment hulp. Helaas onderging Kutcher onlangs nog een gezondheidsangst waarvan maar weinig fans wisten, hoewel deze hem bijna het leven kostte.

Ashton Kutcher verloor bijna zijn leven door een zeldzame vasculitisstoornis

Sprekend voor een komende aflevering van National Geographic's "Running Wild with Bear Grylls: The Challenge", onthulde Ashton Kutcher informatie die fans verraste, waarbij hij vermeldde dat hij geluk had dat hij nog leefde. Kutcher onthulde dat hij vasculitis had, een ontsteking van bloedvaten die een beperkte bloedstroom kan veroorzaken.

Ashton beschreef de details van de strijd en gezien zijn woorden was het achter de schermen behoorlijk eng.

"Zoals twee jaar geleden had ik deze rare, super zeldzame vorm van vasculitis, die mijn zicht uitschakelde, mijn gehoor uitschakelde, het sloeg uit mijn evenwicht, "vertelde Kutcher aan Bear Grylls.

Kutcher verklaarde verder dat hij meer waardering voelde voor de simpele dingen zoals zien en horen na de diagnose.

"Je waardeert het niet echt, totdat het weg is," zei Kutcher, "Tot je gaat, 'ik weet niet of ik ooit weer in staat zal zijn om te zien, ik weet het niet weet of ik ooit weer zal kunnen horen, ik weet niet of ik ooit weer zal kunnen lopen."

Kutcher heeft extreem hard gevochten tijdens de moeilijke tijden en uiteindelijk was hij in staat om het te verslaan, aangezien hij het zag als een obstakel dat hij probeerde te overwinnen.

“Op het moment dat je je obstakels begint te zien als dingen die voor jou gemaakt zijn, om je te geven wat je nodig hebt, dan begint het leven leuk te worden, toch? Je begint bovenop je problemen te surfen in plaats van eronder te leven, zei Kutcher.

Tegenwoordig is Kutcher veel beter en in betere gezondheid, terwijl hij zijn aandacht ergens anders op richt.

Kutcher heeft tegenwoordig andere prioriteiten

Voor Ashton Kutcher heeft zijn recente gezondheidsangst zeker geholpen om het leven in een ander perspectief te plaatsen. Voorbij zijn de dagen van altijd naar zijn telefoon te kijken en verontrustende nieuwsartikelen te lezen. In plaats daarvan is Ashton gefocust op positiviteit en een familieman zijn.

Bovendien is de acteur niet bang om zich uit te spreken en zich kwetsbaar op te stellen.

“Kwetsbaarheid is de essentie van romantiek. Het is de kunst om onberekend te zijn, de bereidheid om dwaas te lijken, de moed om te zeggen: 'Dit ben ik, en ik ben genoeg in je geïnteresseerd om je mijn gebreken te laten zien in de hoop dat je me mag omhelzen voor alles wat ik ben, maar, belangrijker, alles wat ik niet ben.'”

Een behoorlijke ommekeer voor de That '70s Show-ster. Wat de toekomst betreft, fans kunnen de ster verwachten in That '90s Show, in zijn rol als Kelso.

Aanbevolen: