Beyoncé's vader beweert dat Destiny's Child geen comeback plant, maar fans kopen het niet

Beyoncé's vader beweert dat Destiny's Child geen comeback plant, maar fans kopen het niet
Beyoncé's vader beweert dat Destiny's Child geen comeback plant, maar fans kopen het niet
Anonim

Eerder deze week veranderden fans van de meidengroep Destiny's Child uit de jaren 90 hun headerafbeelding op hun Facebook- en Twitter-accounts, waardoor velen dachten dat de groep een epische comeback plant en dat er nieuwe muziek op komst is.

Kort daarna begon de naam van de meidengroep populair te worden op Twitter, waarbij veel fans hoopten dat er nieuwe muziek zou worden uitgebracht of misschien een reünietournee. Hoewel de reünie van Destiny's Child ronduit iconisch zou zijn, verdween de mogelijkheid bijna zodra er hoop was.

Beyoncé's vader, Mathew Knowles, vertelde onlangs aan TMZ dat er "nul plannen" zijn voor de meidengroep om zich te herenigen voor een mogelijk album of tour. Hij zei dat de update van de sociale media gewoon een "routinematige vernieuwing door het platenlabel" was.

Hoewel de groep nog niets heeft ontkend of bevestigd, hebben fans de hoop niet verloren. Beyoncé liet onlangs in een interview met Harper's Bazaar doorschemeren dat er nieuwe muziek aankomt, maar ze gaf wel aan of het een soloproject was of met haar voormalige groepsgenoten.

Hoe dan ook, Destiny's Child is nog steeds trending op Twitter. Fans op het platform hebben hun liefde voor de groep getoond en hun impact op de muziekindustrie benadrukt.

Destiny's Child was een R&B-trio dat bestond uit Beyoncé Knowles, Kelly Rowland en Michelle Williams. De groep bereikte de mainstream na de release van hun nummer "No, No, No" en hun bestverkochte tweede album, The Writing's on the Wall (1999). Het album bevatte hitparades "Bills, Bills, Bills" en "Say My Name."

Het succes van de groep omvat tientallen jaren, en veel van hun hits worden tot op de dag van vandaag nog steeds genoemd. Hoewel Destiny's Child officieel uit elkaar ging in 2006, zijn ze er nog steeds in geslaagd contact te houden en zijn ze sindsdien herenigd voor muzikale optredens.

In februari bezochten Beyoncé en Michelle Kelly en haar pasgeboren zoon Noah. In een interview met Entertainment Tonight herinnerde de zangeres zich de opwinding die ze voelde over haar oude beste vrienden die de nieuwe toevoeging aan haar familie kwamen ontmoeten.

"Toen ze de baby ontmoetten, was het net een ander deel van mijn hart, gewoon… De ruimte kunnen delen met Michelle en Bey is echt een geschenk", vertelde Kelly aan de outlet.

"Het is echt een geschenk omdat we elkaar al zo lang kennen en de industrie niet echt vriendschappen sluit … Het is de aard ervan, en we hebben elkaar na al die jaren nog steeds ", voegde ze eraan toe. "En ik ben gewoon zo dankbaar voor hen en ze zijn een hoogtepunt in mijn leven. Niet professioneel, maar onze vriendschap en zusterschap."

Aanbevolen: