Porsha Williams beweert dat verloofde Simon Guobadia Falynn Pina niet met haar heeft bedrogen

Inhoudsopgave:

Porsha Williams beweert dat verloofde Simon Guobadia Falynn Pina niet met haar heeft bedrogen
Porsha Williams beweert dat verloofde Simon Guobadia Falynn Pina niet met haar heeft bedrogen
Anonim

Porsha Williams reageert op beweringen van 'echtgenoot-snatcher' in de eerste aflevering van haar nieuwe spin-off-serie The Real Housewives of Atlanta: Porsha's Family Matters. De 40-jarige realityster zette tongen op scherp toen ze haar relatie met verloofde Simon Guobadia onthulde, slechts enkele maanden nadat hij zijn scheiding van Porsha's voormalige castmate Falynn Pina aankondigde, waarbij velen speculeerden dat Guobadia's relaties met de dames elkaar misschien overlapten.

Porsha zorgde er zondagavond echter voor dat dergelijke geruchten de kop werden ingedrukt, waarbij Simon verklaarde dat het paar pas begon te praten toen Williams contact met hem opnam op sociale media na het nieuws over zijn breuk met Pina. Hij verklaarde toen: "De rest is geschiedenis".

Het stel beweert dat ze hun verloving niet hebben aangekondigd totdat de scheiding van Simon rond was

Het paar beweerde verder dat ze ervoor zorgden dat ze hun verloving aankondigden zodra de scheiding van Guobadia op het punt stond te worden afgerond. Simon bevestigde dit idee verder in zijn biecht door te bevestigen dat het paar gewoon had gewacht op de 'pen pennenstreek'.

Ondanks dit verhaal was Porsha's voormalige verloofde Dennis McKinley, met wie ze het uit maakte een paar maanden voordat ze Guobadia verloofde, niet overtuigd. Hij zei: "Deze man is getrouwd en is tegelijkertijd verloofd met een andere vrouw. Als dat geen speler is, weet ik niet hoe je dat noemt."

Porsha bekent dat sociale media niet aardig voor haar zijn geweest na verlovingsaankondiging

Williams bekende dat het een worsteling was geweest om met de ongewenste geruchten om te gaan. De realityster beweerde dat, als alle roddels er niet waren geweest, de relatie tussen haar en Guobadia perfect zou zijn geweest, maar sinds ze haar nieuwe verloofde status op sociale media aankondigde, waren gebruikers niet aardig geweest. Desondanks zei Porsha dat haar tijd met Simon een 'wervelwind' was geweest en dat Guobadia oog had voor geen andere vrouw dan haar.

Ongewenste speculaties terzijde, het verloofde stel had duidelijk veel vertrouwen in hun relatie, aangezien de eerste aflevering - getiteld 'The Legendary Ms. Williams - zag dat het paar samen een huis wilde kopen. Het paar bekeek een verscheidenheid aan grote eigendommen, waarbij Porsha zich begaf in een huis met zeven slaapkamers, met de opmerking dat het mogelijk in staat zou zijn om hun grote, gemengde gezin te huisvesten. Samen delen ze zes kinderen – Porsha één en Simon vijf.

Toen zijn grote kroost Guobadia toesprak, erkende hij dat hij Natuurlijk een paar keer getrouwd was. Dit wordt mijn vierde huwelijk.”

Aanbevolen: