Precies wat er gebeurde met de vrouw van Jalen Rose, Molly Qerim na hun scheiding

Inhoudsopgave:

Precies wat er gebeurde met de vrouw van Jalen Rose, Molly Qerim na hun scheiding
Precies wat er gebeurde met de vrouw van Jalen Rose, Molly Qerim na hun scheiding
Anonim

Basketbal is een spel met twee eindes: het ene team wint en het andere verliest. Voor NBA-spelers geldt het spel van wie wint en verliest ook buiten de rechtbank, omdat ze hun persoonlijke leven hebben te maken. Veel NBA-spelers die spelers zijn, mogen op het veld zegevieren, maar de uitdagingen die hen buiten te wachten staan, zijn complexer en gecompliceerder, vooral als het om liefde gaat. Zoals hoe Jalen Rose ooit een van de meest romantische relaties had in de geschiedenis van de NBA-analist aan het hof om terug te keren naar een alleenstaande man, veel fans bleven hangen en waren nieuwsgierig naar hoe zijn ex, Molly Qerim, het na hun scheiding is?

Heeft Molly een nieuwe partner gevonden na haar scheiding van Jalen? Wat vindt Molly nu van Jalen Rose? Is er een kans dat Molly het voor de tweede keer met Jalen kan oplappen? Blijf lezen om erachter te komen …

6 Voor welk NBA-team speelde Jalen Rose?

Voordat hij sportanalist werd, was Jalen Rose een NBA-speler en speelde hij 13 jaar in de competitie. Hij was zelfs de dertiende keuze in de eerste ronde van de draft van 1993, wat bewijst dat hij in zijn rookiejaar al een veelgevraagde speler was.

Hij speelde aanvankelijk twee jaar voor de Nuggets, daarna zes jaar voor de Pacers, drie jaar voor Bulls, drie jaar voor Raptors, een jaar voor Knicks en daarna voor een jaar bij de Suns.

Fans geloven dat Jalen met pensioen is gegaan omdat hij al onder zijn piek zakte; daarom koos de voormalige NBA-speler ervoor om sportanalist te worden voor ESPN, het netwerk voor WWE en de nieuwe Michael Jordan-documentaire.

5 Wat is er met Molly Qerim gebeurd?

Molly Qerim is een goed ingerichte ESPN-presentator van First Take en voormalig NFL Network's ochtendshowhost. Molly verving Cari Champion, de voormalige presentator van First Take, op 13 juli, en dat is ze tot op heden blijven doen.

Molly Qerim is relatief meer privé met betrekking tot haar persoonlijke leven, vooral met haar familie. Sinds haar relatie met mede-ESPN-medewerker Jalen Rose is begonnen, staat haar persoonlijke leven echter ook meer open voor sportfans.

De presentatrice schuwt de camera niet, maar ze maakt er een punt van om zo min mogelijk over haar familie en liefdesleven op tv te praten.

4 Is Molly Qerim Rose nog steeds getrouwd met Jalen Rose?

Via Instagram kondigden Molly Qerim en Jalen Rose helaas hun scheiding aan in december 2021. Jalen zei: "Na bijna een jaar gescheiden te zijn geweest, hebben Molly en ik [Jalen Rose] besloten om onze eigen weg te gaan. We [Jalen en Molly] zijn het er beiden over eens dat vrienden en collega's blijven de beste manier is om onze relatie vooruit te helpen. Respecteer alstublieft onze privacy op dit moment."

Ondanks de geruchten dat er naast de wederzijdse scheiding andere redenen zouden kunnen zijn die het einde van hun relatie tot gevolg hadden na slechts drie jaar, vertelt een bron aan de New York Post: "Ze [Jalen Rose en Molly Qerim] zagen elkaar op werk vandaag, en het was normaal. Ze hebben het afgelopen jaar gewerkt om hun relatiestatus privé te houden, omdat ze veel respect voor elkaar hebben."

3 Zijn Stephen A. Smith en Molly samen?

Minder dan een jaar na de scheiding van Jalen Rose keerde Molly Qerim terug naar het datingspel door een romantische relatie aan te gaan met mede-presentator Stephen A. Smith.

Het lijkt misschien rommelig dat Jalen Rose, Stephen Smith en Molly Qerim allemaal samenwerken in hetzelfde netwerk, maar het gaat relatief goed tussen Jalen en Stephen omdat ze zelfs grapjes maken in de lucht. Sommige fans denken ook dat er geen kwaad bloed zit tussen Jalen en Stephen, aangezien de scheiding van de voormalige NBA-ster van Molly wederzijds was.

2 Heeft Molly Qerim een kind?

Molly Qerim heeft geen biologische kinderen met haar ex-man, Jalen Rose. Jalen heeft echter wel drie andere kinderen met zijn andere ex-vrouw.

Fans speculeren ook dat Molly een baby krijgt niet waarschijnlijk lijkt, aangezien haar hostingcarrière in haar ESPN-shows stabiel en actief blijft, en zwangerschap zou haar tegen die tijd ongerechtvaardigd kunnen vertragen.

Sommigen maken zich echter zorgen dat als ze haar eigen kind wil verwekken, dit nu moeilijker kan zijn, vooral omdat ze al 38 jaar oud is.

1 Wat doet Molly Qerim nu?

Molly Qerim blijft gastheer voor ESPN ondanks het recente probleem onder haar collega, Ryan Lead, die werd gearresteerd. Molly lijkt niet te willen stoppen met werken omdat haar carrière een boost krijgt, zelfs als ze moet werken met haar ex-man, Jalen Rose.

Ze heeft de afgelopen jaren verschillende problemen gehad, waaronder haar Super Bowl-incident in het verleden, waarbij ze werd gevraagd om voorover te buigen op live tv. Fans prezen haar omdat ze de situatie professioneel aanpakte, erom lachte en haar hostingdienst live voortzette.

Haar professionaliteit en toewijding aan haar vak zijn de reden waarom ESPN-fans haar in de show blijven bekijken. Zelfs haar ex-man Jalen en huidige geruchtenpartner Stephen Smith ondersteunen haar.

Aanbevolen: