Hoeveel is het vermogen van de vrouw van Steve Howey na hun scheiding?

Inhoudsopgave:

Hoeveel is het vermogen van de vrouw van Steve Howey na hun scheiding?
Hoeveel is het vermogen van de vrouw van Steve Howey na hun scheiding?
Anonim

In de loop der jaren zijn er veel tv-programma's geweest die op een gegeven moment een hit werden en vervolgens snel vervaagden nadat er geen nieuwe afleveringen meer werden geproduceerd. In veel gevallen is de reden daarvoor dat kijkers genoten van die shows toen ze in de lucht waren, maar ze raakten nooit overdreven emotioneel gehecht. Aan de andere kant hielden veel mensen zoveel van Shameless dat ze niet klaar waren voor het einde van de show. Hoewel Shameless een aantal verhaallijnen bevatte die fans boos maakten, bleven de kijkers gepassioneerd over de serie.

Naast het feit dat Shameless-kijkers veel om de show gaven, voelen veel fans zich ook erg gehecht aan de sterren van de show. Veel Shameless-fans zijn bijvoorbeeld echt geïnteresseerd in wat Steve Howey heeft gedaan sinds het einde van de show. Diezelfde fans zijn zelfs geïnteresseerd om te weten hoeveel geld de ex-vrouw van Howey heeft na de scheiding van het paar.

Hoe hebben Steve Howey en Sarah Shahi elkaar ontmoet?

Voordat Steve Howey zich bij de cast van Shameless voegde, speelde hij van 2001 tot 2007 in de sitcom Reba. Terwijl hij een rol belandde in een langdurige sitcom als dat, is dat iets waar elke acteur van zou dromen, Reba-aanstelling was om een andere reden zinvol voor de acteur. Voordat Sarah Shahi een beroemde acteur werd, was ze een jonge artiest die op zoek was naar werk in de entertainmentindustrie. Tijdens dat tijdperk in haar carrière kreeg Shahi een kleine rol in de show Reba, waardoor zij en Howey elkaar konden ontmoeten.

Nadat Steve Howey en Sarah Shahi elkaar hadden ontmoet, verloofden ze zich in 2007. Twee jaar nadat Howey de vraag stelde, liep het stel in 2009 door het gangpad. In hetzelfde jaar dat ze trouwden, beviel Shahi van haar eerste kind met Howey en in 2015 verwelkomden ze hun tweeling op de wereld. Opmerkelijk genoeg is bekend dat Shahi ervoor heeft gekozen om de drie kinderen die ze met Howey deelt in de wereld te verwelkomen via waterbevallingen thuis.

Wat leidde tot de scheiding van Steve Howey en Sarah Shahi?

Natuurlijk moet het vanzelfsprekend zijn dat de enige mensen die echt weten wat heeft geleid tot de scheiding van Sarah Shahi en Steve Howey, de mensen zijn die er direct bij betrokken zijn. Dat gezegd hebbende, zijn een rapport over het huwelijk van het paar en iets wat Howey zei over hun relatie in het verleden nogal onthullend.

In 2016, toen Steve Howey en Sarah Shahi nog getrouwd waren, werden ze aangeklaagd door hun oppas Sarah Alaseri. Volgens de rechtszaak hebben Howey en Shahi de oppas op veel manieren mishandeld. Het aspect van de rechtszaak dat echter het meest onthullend is over de reden waarom het paar is gescheiden, is dat Alaseri beweert dat Shahi op dat moment uit haar huwelijk wilde. Volgens Alaseri had Shahi een affaire met een acteur uit de A-lijst, dus ze wilde dat de oppas er met Howey vandoor zou gaan, zodat ze vrij zou zijn om de nieuwe relatie na te streven.

In 2016 sprak Steve Howey met een verslaggever voor talknerdywithus.com. Tijdens hun gesprek onthulde Howey dat hij en Shahi een moeilijke periode doormaakten, wat hem inzicht gaf in wat zijn Shameless-personage op dat moment doormaakte.

“Mijn vrouw en ik waren net als elk ander stel. Al onze tijd was voor elkaar. We zouden op vakantie gaan, we zouden een ijsje eten, we zouden naar een film gaan, we zouden doen wat we wilden doen. En toen we de kinderen kregen, was het echt zwaar, dat ging allemaal weg. En we zijn allebei werkende acteurs, dus we waren erg moe, en toen we terugkwamen, als er nog energie over was, was het voor de kinderen, en niet voor elkaar. Dus dat hebben we ervaren, ik bedoel, het brak ons bijna uit elkaar. We begrepen niet echt waarom, we mochten elkaar gewoon niet en we realiseerden ons dat de dingen niet hetzelfde waren en dat het echt in de war was. Omdat het moeilijk was en we er niet aan gewend waren.”

Wat zijn de nettowaardes van Steve Howey en Sarah Shahi na de scheiding?

Zodra de meeste stellen trouwen, vermengen ze de meeste aspecten van hun leven, inclusief hun financiën. Met dat in gedachten is het logisch dat het echtscheidingsproces vaak behoorlijk rommelig kan zijn. Bovendien kosten echtscheidingen doorgaans veel geld vanwege advocaatkosten. Om al deze redenen lijkt het vrijwel zeker dat de financiën van Steve Howey en Sarah Shahi beide nadelig werden beïnvloed door hun scheiding.

Hoewel hun scheiding een aanslag op hun bankrekeningen zou zijn geweest, hebben Steve Howey en Sarah Shahi allebei nog steeds een flink bedrag dankzij hun jaren als succesvolle tv-sterren. Volgens celebritynetworth.com is Howey op het moment van schrijven $ 2 miljoen waard. Het blijkt dat de ex-vrouw van Howey meer heeft dan hij, aangezien Shahi $ 3 miljoen waard is volgens celebritynetworth.com.

Aanbevolen: