Hoe de rijke ex-vrouw van Tiger Woods een fortuin heeft verdiend sinds hun scheiding

Inhoudsopgave:

Hoe de rijke ex-vrouw van Tiger Woods een fortuin heeft verdiend sinds hun scheiding
Hoe de rijke ex-vrouw van Tiger Woods een fortuin heeft verdiend sinds hun scheiding
Anonim

In de entertainmentwereld zijn er heel veel acteurs, muzikanten en atleten die erin zijn geslaagd extreem rijk te worden. Met dat in gedachten zou het voor niemand als een verrassing moeten komen dat wanneer die mensen het uitmaken met hun belangrijke anderen, er veel op het spel staat. Als mensen de lijsten met de duurste echtscheidingen van beroemdheden bekijken, zijn de cijfers op zijn zachtst gezegd onthutsend.

Als een beroemdheid is getrouwd met een gewoon persoon en ze gaan scheiden, duurt het meestal niet lang voordat de minder bekende ex-echtgenoot grotendeels is vergeten. De enige reden waarom de ex-vrouwen van William Shatner in de pers komen, is bijvoorbeeld wanneer hij over hen praat. Desondanks is het zeker de moeite waard om op te merken dat sommige ex-echtgenoten van beroemdheden ongelooflijke dingen gaan doen als ze eenmaal vrijgezel zijn. Gelukkig voor de ex-vrouw van Tiger Woods, Elin Nordegren, is ze erin geslaagd om iets ongelooflijks te doen na haar scheiding sinds ze haar fortuin drastisch heeft uitgebreid.

Het schandaal van Tiger en Elin werd over de hele wereld gehoord

Gedurende de eerste jaren van Tiger Woods' carrière leek het idee dat hij verwikkeld zou raken in een enorm schandaal voor de meeste van zijn fans ondoorgrondelijk. Het bleek natuurlijk dat precies het tegenovergestelde waar was toen de wereld erachter kwam dat Woods zijn vrouw Elin Nordegren jarenlang uit gewoonte had bedrogen.

In november 2009 publiceerde de National Enquirer een verhaal waarin werd beweerd dat Tiger Woods zijn vrouw had bedrogen met een nachtclubmanager genaamd Rachel Uchitel. Nadat Woods dat rapport aanvankelijk ontkende, volgde Us Weekly op met een rapport dat Tiger in december nog een affaire had. Samen met hun verhaal bracht Us Weekly een voicemail uit die Woods naar verluidt de vrouw uit hun verhaal had achtergelaten. Deze keer gaf Woods zijn overtreding toe, maar de wereld wist niet dat de sluizen op het punt stonden open te gaan.

In de maanden die volgden op de wereldprimeur dat Tiger Woods zijn vrouw bedroog, kwamen heel veel vrouwen naar voren om te zeggen dat ze ook met de megastaratleet hadden geslapen tijdens zijn huwelijk. Er is zelfs gemeld dat maar liefst 120 verschillende vrouwen publiekelijk zeiden dat Woods tijdens zijn huwelijk bij hen was. Het is niet verwonderlijk dat al deze onthullingen ertoe leidden dat Woods en zijn vrouw Elin Nordegren uit elkaar gingen.

Tiger Woods en Elin Nordegren's echtscheidingsregeling en haar nettowaarde

Gedurende de atletiekcarrière van Tiger Woods heeft hij genoeg succes verdiend om hem een shoo-in te maken voor elke lijst van de beste golfsterren aller tijden. Er wordt zelfs geschat dat de toernooiwinsten van Woods meer dan $ 125 miljoen omvatten, wat een duizelingwekkend aantal is. Bovendien maakte Woods' supersterstatus hem het soort atleet waar veel bedrijven mee geassocieerd wilden worden op het hoogtepunt van zijn carrière. Als gevolg hiervan verdiende Woods veel meer geld aan goedkeuringsdeals dan zijn toernooiwinsten.

Aangezien Elin Nordegren van 2004 tot 2010 getrouwd was met Tiger Woods, stond ze tijdens veel van zijn best verdienende jaren aan de zijde van de golfsuperster. Als gevolg hiervan, toen Woods en Nordegren gingen scheiden, liep Elin weg met een echtscheidingsregeling van $ 100 miljoen. Hoewel dat cijfer duizelingwekkend genoeg is, was het het resultaat van een verrassend onomstreden echtscheidingsproces. Forbes meldde immers dat voordat de echte cijfers bekend werden gemaakt, er geruchten waren dat Nordegren "$ 750 miljoen netto zou betalen als een echtscheidingsregeling".

Elin Nordegren's indrukwekkende zakelijke inzicht

In de jaren sinds Tiger Woods en Elin Nordegren zijn gescheiden, zijn er veel artikelen geschreven over de voortdurende relatie van de exen. Woods en Nordegren zullen tenslotte altijd deel uitmaken van elkaars leven sinds ze samen kinderen hebben. Aan de positieve kant hebben die artikelen onthuld dat de exen tegenwoordig een mooie relatie lijken te hebben. Aan de andere kant is het jammer dat er niet meer aandacht wordt besteed aan wat Nordegren heeft bereikt.

In de jaren sinds Tiger Woods en Elin Nordegren zijn gescheiden, is ze een echte kracht in de vastgoedsector geworden. In 2011 kocht Nordegren bijvoorbeeld een appartement met 2 slaapkamers en 3,5 badkamers in Juno Beach, Floria voor $ 1.095.000. Na enkele jaren maakte Nordegren bijna $ 1 miljoen winst nadat ze hetzelfde appartement voor $ 1 had verkocht, 950, 000.

Hoe indrukwekkend Elin Nordegren's afhandeling van de verkoop van haar appartement in Florida ook was, het verbleekt in vergelijking met wat er gebeurde met een onroerendgoeddeal in North Palm Beach die ze sloot. In 2011 kocht Elin Nordegren een huis van 18.000 vierkante meter op een groot stuk grond in North Palm Beach, Florida. Het bleek dat Nordegren enorme veranderingen in het huis wilde aanbrengen en was er uiteindelijk van overtuigd om het af te breken en helemaal opnieuw op te bouwen.

Elin Nordegren zou uiteindelijk een herenhuis met 11 slaapkamers, 15 badkamers en drie halve badkamers bouwen met intrekbare glazen wanden, een wijnkelder, een fitnessruimte en een theater. De accommodatie beschikte ook over een putting green, een pension en een basketbalveld. Toen de bouw eenmaal was voltooid, verkocht Nordegren het huis en het onroerend goed voor 28,6 miljoen euro. Zelfs als je bedenkt hoeveel Nordegren zou hebben uitgegeven aan bouwkosten, moet ze een fortuin hebben verdiend. Nu Nordegren zulke slimme zakelijke beslissingen neemt, is het logisch dat Elin Nordegren nu 200 miljoen dollar waard is volgens celebritynetworth.com, nadat ze er maar de helft van had gekregen in haar scheiding.

Aanbevolen: