Jennifer Lopez en Ben Affleck zijn officieel getrouwd

Inhoudsopgave:

Jennifer Lopez en Ben Affleck zijn officieel getrouwd
Jennifer Lopez en Ben Affleck zijn officieel getrouwd
Anonim

Jennifer Lopez en Ben Affleck waren het populairste beroemdheidspaar in de vroege jaren 2000, en toen ze uit elkaar gingen, braken ze de harten van hun fans. Maar het leven ging door, zoals het gaat. Beiden gingen verder, vonden andere mensen om van te houden, kregen hun kinderen en herinnerden zich liefdevol aan elkaar. Maar in 2021, toen de wereld het het minst verwachtte, kwamen ze weer bij elkaar en werden ze opnieuw verliefd. Of misschien zijn ze gewoon nooit gestopt met van elkaar te houden, we zullen het nooit weten.

Toen ze hun verloving aankondigden, verloor iedereen zijn verstand en nu, bijna 20 jaar na hun breuk, zijn ze eindelijk officieel getrouwd. Op een manier die fans nog meer verraste dan hun betrokkenheid.

Ze zijn getrouwd in Las Vegas

Jennifer Lopez en Ben Affleck stapten in het huwelijksbootje op een manier die de meeste mensen waarschijnlijk niet hadden verwacht. Er was geen uitbundig feest met duizenden beroemde gasten, geen grote ceremonie die maanden van tevoren was gepland. Misschien doen ze dat uiteindelijk nog steeds, maar voorlopig gingen ze trouwen in Nevada, in een snelle, intieme ceremonie.

"Gisteravond vlogen we naar Vegas, stonden in de rij voor een vergunning met vier andere koppels, die allemaal dezelfde reis maakten naar de huwelijkshoofdstad van de wereld", deelde Jennifer in haar nieuwsbrief, On The JLo. "Achter ons hielden twee mannen elkaars hand vast en hielden elkaar vast. Voor ons stond een jong stel dat de drie uur durende rit van Victorville maakte op de tweede verjaardag van hun dochter - we wilden allemaal hetzelfde - opdat de wereld ons zou herkennen als partners en om onze liefde aan de wereld te verklaren door middel van het oude en bijna universele symbool van het huwelijk."

Het was (bijna) precies wat ze wilden

Ondanks dat het niet het soort bruiloftsfans was dat deze twee beroemdheden op de A-lijst zouden hebben, was het de perfecte ceremonie voor Jennifer en Ben. Nou bijna. Ze wilden een Elvis-imitator om met hen te trouwen, maar hij was niet beschikbaar. Dat deed natuurlijk niets af aan de stemming, en samen met hun getuigen (het lijkt erop dat hun kinderen), deelden ze een emotioneel, ongelooflijk gelukkig moment.

"Ze hadden gelijk toen ze zeiden: 'alles wat je nodig hebt is liefde'", schreef JLo. "We zijn zo dankbaar dat we dat in overvloed hebben, een nieuw geweldig gezin van vijf geweldige kinderen en een leven waar we nog nooit zoveel reden naar hebben gehad om naar uit te kijken."

Het is een lange reis geweest voor deze twee tortelduifjes, en de wereld weet dat het niet altijd gemakkelijk voor hen is geweest, maar de goede momenten wegen ruimschoots op tegen de slechte. Nu, na jaren van elkaar op verschillende manieren te hebben liefgehad, zijn ze eindelijk voor altijd aan elkaar verbonden. We wensen ze alle geluk van de wereld.

Aanbevolen: