Justin Bieber kocht een aap en andere rare manieren waarop beroemdheden hun geld uitgeven

Inhoudsopgave:

Justin Bieber kocht een aap en andere rare manieren waarop beroemdheden hun geld uitgeven
Justin Bieber kocht een aap en andere rare manieren waarop beroemdheden hun geld uitgeven
Anonim

Beroemdheden verdienen serieus geld, en sommige van 's werelds rijkste mensen zijn in hun eigen opzicht megasterren. Ze verdienen zoveel dankzij hun advertentietarieven, albumverkopen, box office-inkomsten en vele andere inkomstenbronnen. Geld is nooit een probleem geweest voor deze smerige rijke mensen, en het is geen geheim dat ze hun miljoenen uitgeven aan luxe huizen, dure auto's, luxe vakanties en wilde spullen.

Sommige van hun aankopen kunnen echter ronduit dubieus, krankzinnig en bizar zijn, en ze hebben allemaal gekke prijskaartjes. Justin Bieber kocht ooit een aap tijdens zijn "bad-boy"-tijdperk, maar het is sindsdien in beslag genomen, Victoria Beckham houdt zo veel van goud dat ze een fortuin heeft uitgegeven aan een gouden iPhone, Paris Hilton bouwde een mini-herenhuis voor haar huisdieren, en de lijst gaat maar door. Om het samen te vatten, hier zijn enkele van de vreemdste manieren waarop beroemdheden hun geld uitgeven.

8 Justin Bieber had een aap, maar 'verliet' hem in Duitsland

Justin Bieber kocht niet echt een aap, maar het was een onverwacht verjaardagscadeau van een familievriend. De kapucijnaap, genaamd OG Mally, werd helaas in beslag genomen door de Duitse autoriteiten nadat de twee in München waren geland vanwege administratieve problemen. Ze zijn nooit bij elkaar gekomen: Mally brengt zijn dagen door zonder de schijnwerpers in het Serengeti Park in Kopenhagen.

7 Nicolas Cage kocht een Mongools dinosaurusfossiel

Nicolas Cage staat bekend om zijn bizarre levensstijl en bizarre aankopen - tenslotte, als je een van de beste acteurs van Hollywood uit de jaren negentig en de jaren 2000 bent, zou geld nooit een probleem moeten zijn. Een van de aankopen die hij deed was een bataarschedel van een Tyrannosaurus die hij in 2007 van een galerie in Beverly Hills had gekocht voor $ 276.000. Het bleek een gestolen item te zijn van de Mongoolse regering en hij gaf het vrijwillig terug, maar hij kreeg zijn geld terug.

6 Eminem heeft duizend dollar uitgegeven aan klassieke stripboeken

Voordat hij een rapper was, Eminem was hij een stripliefhebber. Zijn interesse erin verta alt zich later in zijn muziek, waar hij veel bars zou maken over superheldenpersonages. Naast het verzamelen van klassieke hiphoptapes, bezit Eminem een breed scala aan stripboeken, waaronder enkele van 's werelds zeldzaamste items. Een daarvan is een Spider-Man-uitgave uit 1962 genaamd "Amazing Fantasy 15", de eerste gedrukte media die de mensheid kent over de populaire held. Een mint conditie van deze uitgave is meer dan $1 miljoen waard!

"Alleen al die stukjes geschiedenis kunnen hebben is krankzinnig. Ik zou niet de confrontatie willen aangaan met iemand die de kennis van stripboeken vergelijkt, maar ik ken er behoorlijk wat", vertelde de rapper ooit aan Genius.

5 Victoria Beckham heeft een vergulde iPhone ter waarde van $33, 000

In 2011 kreeg Victoria Beckham een vergulde iPhone 4 van $ 33.000 van haar man David, ontworpen door Stuart Hughes met 150 gram 24-karaats goud. Je zou haar overal zien flitsen met haar stellaire mobiele telefoon, ook op een gegeven moment op de luchthaven van JFK. Hoewel ze haar sms'jes en telefoontjes via het gouden apparaat deed, vertelde haar vertegenwoordiger aan US Weekly dat ze "de telefoon al heel lang had", en het was niet bepaald een geschenk van haar man.

4 Mark Cuban kocht een stad in Texas

Wat gebeurt er als je een miljardair bent die eigenaar is van een van de beste NBA-teams en een van de belangrijkste 'haaien'-investeerders in Shark Tank? Voor Mark Cuban kocht hij Mustang, een vergeten stad zonder bevolking, slechts 100 kilometer ten zuiden van Dallas, Texas, voor iets minder dan $ 2 miljoen, als een gunst aan een stervende vriend die een agressieve vorm van leukemie had.

3 Miley Cyrus kocht een Range Rover voor haar honden

Miley Cyrus heeft ooit maar liefst $ 300.000 uitgekeerd aan een set Range Rover voor haar vijf puppy's Happy, Bean, Floyd, Mary Jane en Penny Lane omdat ze "verbannen uit haar auto's."De honden zijn verbannen uit haar auto's, maar ze zijn in wezen eigenaar van de Range Rover", vertelde een insider aan Daily Star, eraan toevoegend: "Ze zijn vrij om rond te springen, hun haren eroverheen te laten, eraan te krabben en hun dekens erin te hebben.. Miley grapte zelfs dat als ze sterft, de Range Rover naar hen zal gaan, "voegde hij eraan toe.

2 Katy Perry schonk een ticket van $ 200.000 naar de ruimte aan haar toenmalige verloofde

Beroemdheden staan bekend om hun weelderige vakantiereizen, maar in 2010 bracht zangeres Katy Perry de zaken naar een nieuw uiterste door haar toenmalige verloofde Russel Brand tickets naar de ruimte te schenken, ter waarde van maar liefst $ 200.000, voor zijn 35e verjaardag. Het paar ontmoette elkaar in 2009 en begon kort te daten tot hun privé-huwelijksceremonie in India in oktober 2010. Ze gingen echter uit elkaar net voordat de reis plaatsvond.

1 Paris Hilton bouwde een mini-herenhuis voor haar hondjes

Ten slotte hebben we socialite Paris Hilton die een wit mini-herenhuis in Italiaanse stijl met twee verdiepingen bezit voor haar geliefde puppy's, compleet met een balkon en een pannendak. Het heeft alles van bedden, voerstations en airconditioning, en is naar verluidt ongeveer $ 325.000 waard!

Aanbevolen: