Deze beroemdheden worstelden tijdens hun jeugd met obesitas

Inhoudsopgave:

Deze beroemdheden worstelden tijdens hun jeugd met obesitas
Deze beroemdheden worstelden tijdens hun jeugd met obesitas
Anonim

Verschillende beroemde acteurs, muzikanten en tv-persoonlijkheden waren dik toen ze nog kinderen waren. Sommige van deze mensen met overgewicht hebben verhalen gedeeld over gepest worden als kinderen, terwijl andere voormalige dikke kinderen woordvoerders zijn geworden voor gezondheid en welzijn. De belangrijkste redenen hiervoor zijn een gebrek aan voorlichting over eten, beperkte kookvaardigheden, gebrek aan geld om gezonder voedsel te kopen, langere werktijden en marketingcampagnes voor junkfood gericht op kinderen.

Sommige van de meest bekende beroemdheden wereldwijd zijn onherkenbaar na het afslanken. Hier zijn enkele van de meest dramatische transformaties van het gewichtsverlies van beroemdheden.

9 Russell Brand

Engelse komiek, acteur, radiopersoonlijkheid en YouTuber Russell Brand, 47, staat bekend om zijn lange haar en slanke bouw. Geloof het of niet, Russell Brand was dik als kind voordat hij een magere, gemene, rokkenjager was. Hij is nu misschien een veganist die van yoga houdt. De in Essex, Engeland geboren komiek die vocht tegen drugsmisbruik en boulimia, was ooit een dik kind. Hij bekende dat hij als kind zwaarlijvig was.

8 Khloé Kardashian

Amerikaanse televisiepersoonlijkheid Khloé Kardashian leidt haar merk Good American al bijna 5 jaar. Haar zussen zijn Kim en Kourtney Kardashian. Khloé is het kind van het representatieve echtpaar Kris en Robert Kardashian Sr. J. Simpson in 1995, tijdens zijn historische proces. Maar Khloé Kardashian bekende dat ze als kind vaak klaagde dat ze zich de dikke zus voelde tussen de mooie broers en zussen in hun huis in Los Angeles, Californië, VS.

7 Jennifer Hudson

Amerikaanse actrice en zangeres Jennifer Hudson won de Academy Award voor beste vrouwelijke bijrol voor haar rol in Dreamgirls, uitgebracht in 2006. Hudson begon te zingen in het kerkkoor van Chicago toen ze zeven was. Hudson was een tiener toen de zangeres begon deel te nemen aan lokale talentenjachten, muziektheaterproducties, huwelijksfeesten en andere evenementen. Jennifer Hudson sloot zich aan bij Weight Watchers om in die tijd 80 pond af te vallen, ook al droeg ze als kind maat 16. Oude foto's van de middelbare school lieten zien dat de inwoner van Chicago altijd al te zwaar was geweest.

6 Craig David

Tegenwoordig krijgt de gescheurde figuur van de Britse muzikant Craig David meer aandacht in de media dan zijn liedjes. Met zijn debuutalbum Born to Do It werd deze Britse r&b-zanger op 19-jarige leeftijd beroemd. De Fill Me In-popster erkent echter dat hij als kind uitgebreider was dan normaal. David beweerde ooit dat hij een zwaar kind was dat opgroeide en het gewicht verloor, maar dat er altijd een dik kind in zit dat Kentucky Fried Chicken wil.

5 Gwen Stefani

Amerikaanse singer-songwriter Gwen Stefani werd voor het eerst populair in de jaren negentig als leadzanger van de rock-skaband No Doubt voordat hij een solocarrière begon. De band werd opgericht door Stefani en haar broer Eric toen ze tieners waren in Orange County, Californië. Gwen Stefani plaatste een oude foto uit 1983 op Twitter. Ze verwees naar haar jongere zelf als dik, het opzetten van een razernij online. De zangeres, die bekend stond om haar platte buik, gaf in 1996 aan MTV News toe dat ze haar hele leven overgewicht had. Daar moest ze haar hele leven aan werken.

4 Ryan Seacrest

De beroemde presentator van American Idol, Ryan Seacrest, was een kind met overgewicht, maar dat weerhield hem er niet van om zijn doel om radiopresentator te worden na te streven. Nieuws, American Juniors, The 59th Primetime, Emmy Awards en anderen. Hij groeide op in Atlanta en herinnerde zich dat toen hij 10, 11 en 12 jaar oud was, hij deed alsof hij op de radio zat, letterlijk de cassettebandjes in zijn slaapkamer uitzond, en toen was hij mollig.

3 Henry Cavill

Superman, de man van staal, Henry William Dalgliesh Cavill, is een jongen met overgewicht. Henry Cavill was als kind te zwaar, ondanks dat hij speelde als een van de goedgevormde helden. Hij werd geboren op het baljuwschap van Jersey, een Britse kroon die afhankelijk was van de Kanaaleilanden. Henry Cavill werd gepest vanwege zijn gewicht, en hij ging door de naam Fat Cavill, die volgens hem zeer geschikt was gezien zijn grootte. De zanger werd uitgekozen vanwege zijn overgewicht voordat zijn lichaam was opgebouwd uit spieren en prachtige buikspieren.

2 Kate Winslet

Bekroonde Engelse actrice Kate Elizabeth Winslet groeide op in Reading, Berkshire. Ze speelde een prominente rol in de film Titanic. De 46-jarige Kate Winslet beweerde dat overgewicht haar verhinderde om als jonge acteur optredens te landen. Ze omschrijft zichzelf als het zwaarlijvige kind dat achterin zit te wachten en tijdens de auditie vaak niet eens wordt opgemerkt. Kate Winslet heeft herhaaldelijk verklaard dat ze als kind werd gepest omdat ze te zwaar was, hoewel ze nu beroemd is om haar ronde lichaamsbouw. De Academy Award-winnaar vertelde het VK in 2009. Volgens een Marie Claire-uitgave werd ze op school belachelijk gemaakt en kreeg ze de bijnaam Blubber.

1 Jillian Michaels

Jillian Michaels was absoluut aan de molligere kant toen ze opgroeide, maar ze raakte haar zwaarste rond toen ze 13 was en ongeveer 170 pond, en nu is ze 117 pond. Ze was gewend voedsel te maken voor troost, maar ik gebruikte het ook om contact te maken met zijn vader, die te zwaar was. Ze hadden veel een band over eten. Destijds at ze gewoon zonder rekening te houden met haar gezondheidspizza, frites, ijs en vele verrukkelijke fijnproevers.

Aanbevolen: