Beroemdheden waarvan je niet wist dat ze worstelden met het bedrieger-syndroom

Inhoudsopgave:

Beroemdheden waarvan je niet wist dat ze worstelden met het bedrieger-syndroom
Beroemdheden waarvan je niet wist dat ze worstelden met het bedrieger-syndroom
Anonim

Beroemdheden hebben vaak, wat lijkt, een met sterren bezaaid en perfect leven. Dit is echter niet altijd waar. Beroemdheden hebben strijd, net als iemand anders. Sommige beroemdheden hebben een moeilijke jeugd gehad, terwijl anderen vechten tegen een verslaving. De spotlight heeft een manier om de donkere kanten van het leven van beroemdheden te verdoezelen.

Interessant is dat veel beroemdheden ook worstelen met hun zelfvertrouwen. Dit kan op zelftwijfel lijken, en iedereen in de reguliere wereld is er heel bekend mee. Blijf scrollen om erachter te komen welke van je favoriete beroemdheden worstelen met zelfvertrouwen en het oplichterssyndroom.

8 Sheryl Sandberg

Deze miljardair, filantroop en zakenman is een van de meest gerespecteerde in haar vakgebied. Ze is de chief operating officer bij Facebook. Ze is ook de oprichter van LeanIn.org. Ze is echt de belichaming van een meisjesbaas. Dit maakt haar echter niet immuun voor het imposter-syndroom. Ze beschrijft in haar boek hoe ze zich voelde toen ze mislukking vermeed. Ze had het gevoel dat ze iedereen weer voor de gek had gehouden, en het was slechts een kwestie van tijd voordat de mal omhoog zou komen. Ze schreef dit boek om andere vrouwen te laten weten hoe ze hun faalangst kunnen uitdagen en tegelijkertijd hun angst om te slagen kunnen uitdagen.

7 Awkwafina

Awkwafina is een Amerikaanse komiek, actrice en rapper. Ze heeft geploeterd in de muziek- en entertainmentindustrie en blonk helemaal uit. Ook kan niemand ontkennen dat ze een van de grappigste mensen ter wereld is. Ze worstelt echter vaak met het impostor-syndroom. Ze kent zoveel getalenteerde mensen die niet dezelfde kansen hebben gekregen als zij. Dus vraagt ze zichzelf vaak af: "Waarom ik? Waarom zij niet?"

6 Sophia Amoruso

Het lijdt geen twijfel dat Sophia Amoruso aan de top van haar spel staat. Ze is de oprichter van succesvolle modebedrijven als Nasty Gal. Ze is ook de oprichter van Girlboss Media. Bovendien is ze ook een bestsellerauteur van de New York Times. Ondanks dit alles lijdt ze aan het imposter-syndroom. Ze is een goed voorbeeld van hoe het niet uitmaakt hoe succesvol je bent, het imposter-syndroom kan iedereen besluipen. De manier waarop ze ermee omgaat, ook al is het moeilijk, ze doet gewoon "haar huiswerk". Dit huiswerk omvatte een persoonlijke SWOT-analyse die iedereen kan doen om zijn bedriegersyndroom te bestrijden.

5 Matt Higgins

Matt Higgins is een van de meest succesvolle zakenmensen van de eeuw. Hij is de oprichter en CEO van RSE Ventures en hij is een van de gewaardeerde Shark Tank-juryleden. Met al zijn geld, roem en macht vinden velen het schokkend dat hij worstelt met het imposter-syndroom. Hij lijkt de wereldtop te zijn. Hoe zou het mogelijk zijn? Welnu, hij merkt vaak dat hij zichzelf vergelijkt met zijn mederechters, en dat geeft hem het gevoel dat hij een bedrieger is.

4 Lady Gaga

Lady Gaga bestaat al heel lang in Hollywood. Ze staat bekend om hoe ze zichzelf oneindig vaak opnieuw kan uitvinden. Ze weet als geen ander hoe ze een kledingkast opnieuw moet doen. Ze staat ook bekend als een geweldige actrice en vanwege haar ongelooflijke vocale vaardigheden. Haar carrière begon als tiener bij live mics. Ondanks haar status als popicoon worstelt ze met het imposter-syndroom. Ze heeft niet elke dag super zelfverzekerde dagen. Ze worstelt met het oppakken van zichzelf, maar ze doet er alles aan om het toch te doen. Ze ha alt inspiratie uit haar fans, en zij houden haar op de been ondanks haar bedriegersyndroom.

3 Maisie Williams

Maisie Williams is vooral bekend van haar rol in de ongelooflijke serie Game of Thrones. Haar rol als Arya Stark is ronduit oogverblindend. Het zal je misschien verbazen dat ze eigenlijk worstelt met het imposter-syndroom, ondanks dat ze in een van de meest legendarische en bekende tv-shows in de geschiedenis speelde. Hoewel ze meer dan tien jaar in de entertainmentindustrie heeft gewerkt, weet ze nog steeds niet of ze doet wat ze moet doen. Het laat zien hoe het bedriegersyndroom niemand spaart.

2 Tina Fey

Tina Fey is echt een duizendpoot. Ze is een actrice, toneelschrijver, komiek, schrijver en producent. Ze heeft eigenlijk alle aspecten van de entertainmentindustrie in handen. Het is nogal verrassend, wetende dat ze een van de meest succesvolle mensen in Hollywood is, dat ze worstelt met het imposter-syndroom. Haar minst favoriete onderdeel van het imposter-syndroom is de schommeling tussen 'jezelf voelen' en je een bedrieger voelen. Ze heeft het gevoel dat het een seconde duurt om van complete egomanie naar totale twijfel aan jezelf te gaan.

1 Tom Hanks

Deze met een Academy Award bekroonde acteur is een van de bekendste in zijn vakgebied. Een van zijn recentere films bevat A Beautiful Day in the Neighborhood, waarin hij de rol speelt van Mr. Roberts van de beroemde gezonde show. Interessant is dat Tom Hanks niet immuun is voor het imposter-syndroom. Hij heeft enorme successen geboekt in zijn hele carrière en hij heeft nog steeds het gevoel dat hij niet de kwalificaties heeft om te zijn waar hij is. Dit bedriegersyndroom verbond hem met zijn personage in A Hologram for the King omdat ze allebei worstelen met twijfel aan zichzelf. Hij vraagt zich af of hij ontdekt zal worden als een oplichter, wat een klassiek bedriegersyndroom is.

Aanbevolen: