Struggles Of Stardom: Beroemdheden die worstelden vanwege roem in hun jeugd

Inhoudsopgave:

Struggles Of Stardom: Beroemdheden die worstelden vanwege roem in hun jeugd
Struggles Of Stardom: Beroemdheden die worstelden vanwege roem in hun jeugd
Anonim

Het is niet ongebruikelijk dat beroemdheden beroemd worden. Als hun ouders beroemd zijn, hebben ze niet echt een keuze. Vanaf het moment dat ze worden geboren, staan ze in de schijnwerpers. Een goed voorbeeld hiervan zijn de baby's van Kylie Jenner. Het lijdt geen twijfel dat ze met of zonder hun toestemming in de openbaarheid zullen worden gebracht. Ondanks alle roem, erkenning en geld, is er meer om een jeugdster te zijn dan je denkt. Veel beroemdheden zouden niet zijn waar ze zijn zonder hun kindercarrière. Ze hadden het echter niet altijd gemakkelijk in hun kindercarrière. Blijf scrollen om erachter te komen waar beroemdheden mee worstelden vanwege hun jeugdroem.

9 Drew Barrymore

Het is geen geheim dat Drew Barrymore beroemd werd vanwege de hoge status van haar moeder in Hollywood. Ze stond ook niet alleen in de schijnwerpers. Ze nam zelfs deel aan het nachtleven waar veel van de volwassen beroemdheden aan deelnamen toen ze nog maar een kind was. Ze raakte verstrikt in de door alcohol en drugs veroorzaakte waas die gepaard gaat met feesten met de sterren. Dit maakte haar jeugdroem notoir rotsachtig, en ze weet tot op de dag van vandaag niet zeker hoe ze er met haar eigen kinderen over zal praten.

8 Regina King

Regina King's roem schoot omhoog toen ze nog maar 14 was toen ze haar rol als Brenda Jenkins speelde in 227. Deze kinderroem voelde alsof ze de grond onder haar had weggetrokken. Ze voelde zich onstabiel en alsof ze onder een microscoop lag. Ze heeft het gevoel dat het heel moeilijk is om in de publieke belangstelling te staan, vooral als kind. Ze denkt na over hoe dankbaar ze is dat ze naar de openbare school ging. Het gaf haar een gevoel van normaliteit en hielp haar geaard te blijven.

7 Jessica Alba

Jessica Alba associeert een uniek soort pijn en harde liefde met haar jeugdroem. Telkens wanneer ze iets opraapte, of het nu zwemmen in het zwemteam was of acteren, ze lieten haar het er helemaal doorheen steken, hoeveel pijn het ook deed. Ook groeide ze op met onzeker over haar lichaam. Ze voelde zich mollig en had het gevoel dat ze werd achtergelaten. Ze had het gevoel dat ze nergens bij hoorde, maar moeder worden hielp haar om door die onzekerheden heen te komen. Nu is ze een krachtige zakenvrouw.

6 Mara Wilson

Mara Wilson begon haar acteercarrière met een debuut op Mrs. Doubtfire toen ze nog maar zes jaar oud was. Zelfs in Hollywood wordt dit als erg jong beschouwd. Haar jeugdroem was moeilijk omdat, zelfs toen ze zes jaar oud was, mensen haar echt ongepaste vragen stelden en haar seksualiseerde. Ze vroegen haar naar vriendjes sinds het begin van haar carrière, ondanks haar jonge leeftijd. Tegen de tijd dat ze twaalf was, had ze foto's van zichzelf op fetisjwebsites gezien, en dat maakte haar kapot. Ze weet dat Hollywood doet wat het kan om deze pesterijen aan te pakken, maar er is geen trefzekere manier om kindersterren te beschermen.

5 Alyson Stoner

Deze ster begon haar carrière in de vroege jaren 2000, en ze was zeer succesvol. Rollen in films als Cheaper by the Dozen en Step Up, maar ook in Disney-shows als The Suite Life of Zack en Cody zijn verantwoordelijk voor haar glanzende acteercarrière uit haar kindertijd. Haar danskunsten droegen ook bij aan deze bekendheid. Het was echter niet allemaal fonkeling en licht. Ze gelooft dat ze ternauwernood de "peuter naar treinwrak"-pijpleiding heeft vermeden. Ze heeft het gevoel dat Hollywood kindacteurs en beroemdheden ertoe aanzet om te falen in hun volwassen leven, en ze gebruikt nu haar platform om de problemen te bepleiten en te veranderen.

4 Daniel Radcliff

Daniel Radcliff is het meest bekend om zijn rol in de Harry Potter-films. Iedereen zag hem in principe opgroeien door de serie heen. Hij begon als een heel jong kind en stopte pas met filmen toen hij een volwassen volwassene was. Dit is ook hetzelfde verhaal voor de meeste van de cast. Het is niet verwonderlijk dat hij bang was voor en moeite had met de overgang naarmate de filmreeks ten einde liep. Dit leidde hem rechtstreeks naar alcoholisme. Hij had het gevoel dat zijn jeugd hem helemaal niet voorbereidde op volwassenheid.

3 Kirsten Dunst

Dunst begon haar acteercarrière toen ze nog maar elf jaar oud was. Haar meest opvallende rollen van toen ze jong was, waren in Jumanji toen ze Judy Shepherd speelde en in Interview with the Vampire: The Vampire Chronicles waar ze samenwerkte met acteurs als Brad Pitt. Nadat ze in de schijnwerpers was opgegroeid, ontwikkelde Kirsten een ernstige depressie en liet ze zich opnemen in een behandelcentrum.

2 Cole Sprouse

Iedereen kent Cole Sprouse van zijn recente rol in de Netflix-hit Riverdale. Zijn carrière begon echter als een heel jong kind. Hij bracht negen van zijn meest vormende jaren door in de Disney Channel-sitcom The Suite Life of Zack and Cody en al zijn spin-offs. Hij herinnert zich hoe hij als kind niet veel controle had over de beslissingen die hij over zijn carrière nam. Als je minderjarig bent in Hollywood, worden alle belangrijke beslissingen voor je genomen, en soms zonder jouw toestemming. Hij heeft het gevoel dat hij slecht voorbereid was op hoe de wereld er echt uitzag. Hij had het gevoel dat zijn tijd bij Disney hem te veel van de echte wereld afsloot, en het was zo moeilijk om als volwassene weer geaard te worden.

1 Natalie Portman

Natalie Portman begon haar acteercarrière ook jong. Ze worstelde met haar seksualiteit vanwege de seksualisering die ze ervoer in rollen in films als Beautiful Girls en Leon: The Professional. Ze maakte zich zorgen over hoe ze zou worden gezien, dus vermeed ze rollen met enige vorm van seksuele aard voor hen toen ze in haar tienerjaren was. Wie kan het haar kwalijk nemen? Ze voelde zich beroofd omdat ze open wilde zijn, maar dat kon ze niet zijn. Als tiener moest ze haar verlangens opgeven, zodat ze kon bepalen hoe ze werd gezien. Ze wilde serieus genomen worden.

Aanbevolen: