Khloe bedriegen (opnieuw)? Tristan packs op PDA met Mystery Woman

Inhoudsopgave:

Khloe bedriegen (opnieuw)? Tristan packs op PDA met Mystery Woman
Khloe bedriegen (opnieuw)? Tristan packs op PDA met Mystery Woman
Anonim

Tristan Thompson verwacht misschien een tweede kind met Khloe Kardashian, maar hij laat het hem er niet van weerhouden nieuwe romantische interesses na te streven. De NBA-ster werd afgelopen weekend gefotografeerd toen ze dicht bij een onbekende vrouw kwam.

Volgens Us Weekly gingen beelden van Tristan die afgelopen zaterdag hand in hand liep met een mysterieuze vrouw in Mykonos, Griekenland viraal nadat het op Instagram was gedeeld door @kardashianclips. De basketballer is naar verluidt met een groep vrienden op vakantie op de Griekse eilanden.

Tristan's Europese vakantie komt minder dan een week nadat het nieuws bekend werd dat hij een tweede kind verwacht met Khloe via een draagmoeder.

Tristan heeft Khloe meerdere keren bedrogen

De relatiestatus van Tristan en Khloe is een hernieuwde interesse onder fans geworden nu ze een tweede kind gaan verwelkomen.

Het paar ging blijkbaar eind vorig jaar uit elkaar nadat werd onthuld dat Tristan een kind had verwekt met een andere vrouw, ondanks dat ze een relatie had met Khloe. Dit komt na meerdere vreemdgaanschandalen, ook toen Khloe zwanger was van hun dochter True, no2 4.

Maralee Nichols is in december bevallen van een zoon, Theo, hoewel Tristan naar verluidt hun pasgeboren baby niet heeft ontmoet.

Toen het nieuws van zijn tweede kind met Khloe bekend werd, werd gemeld dat de baby verwekt was voordat de realityster op de hoogte was van Tristans ontrouw. "We kunnen bevestigen dat True een broer of zus zal hebben die in november is verwekt", vertelde een insider aan PEOPLE. "Khloé is de buitengewone surrogaat ongelooflijk dankbaar voor zo'n mooie zegening."

Ondanks dat er nog een baby onderweg is, beweren bronnen dat Tristan en Khloe momenteel geen relatie hebben en nauwelijks met elkaar praten."Khloé en Tristan zijn niet meer samen", vertelde een bron aan Us Weekly. "[Ze] hebben sinds december niet meer met elkaar gesproken buiten co-ouderschapszaken."

Een tweede bron vertelde de publicatie dat Khloe niet geïnteresseerd is in het nastreven van iets romantisch met Tristan, omdat ze zich nog steeds verraden voelt.

"[Tristan] ging door met het vinden van een surrogaat en dat alles terwijl hij [Khloé] bedroog en dat is onvergeeflijk voor haar", zei een andere insider. "Er is geen plaats in haar gedachten die Tristan terug wil nemen, ze is deze keer echt romantisch met hem klaar."

Khloe is naar verluidt aan het daten met iemand die nieuw is

Maar Tristan is niet de enige die verder is gegaan. In juni werd gemeld dat Khloe met iemand nieuw is gaan daten. Een bron vertelde PEOPLE dat ze in de "vroege stadia" van het daten is met een mysterieuze man, met wie ze kennismaakte via haar zus Kim Kardashian.

Tot nu toe heeft Khloe geen commentaar gegeven op haar of Tristan's nieuwe romances.

Aanbevolen: