Bridgerton' gebruikt deze vreemde prop om intieme scènes te bedriegen

Inhoudsopgave:

Bridgerton' gebruikt deze vreemde prop om intieme scènes te bedriegen
Bridgerton' gebruikt deze vreemde prop om intieme scènes te bedriegen
Anonim

Ooit afgevraagd hoe Netflix die grootse Bridgerton-productie in elkaar steekt? Nou, ze hebben $ 6,5 miljoen per aflevering uitgegeven om het langverwachte seizoen 2 te maken. Alles op die set was duur … behalve de vreemde prop die ze gebruikten om die spraakmakende intieme scènes te bedriegen. Hier zijn de geheimen die je moet weten over het maken van Bridgerton.

Hoe 'Bridgerton' intieme scènes vervalste

Volgens Jonathan Bailey, die Lord Anthony Bridgerton speelt, was hun belangrijkste rekwisiet voor intieme scènes in seizoen 2 een leeggelopen korfbal. 'Er zijn nieuwe trucjes in het vak, nieuwe kussentjes,' zei hij over het vreemde rekwisiet. Het is verbazingwekkend wat je kunt doen met een half opgeblazen korfbal. Ik leer elk jaar dingen bij.' De bal zorgde ervoor dat hun intieme lichaamsdelen elkaar niet raakten, terwijl ze toch vrij konden bewegen. Helaas zijn veel van die scènes eigenlijk uit het seizoen geknipt.

"Het was hetzelfde in seizoen één. Er waren heel veel scènes die het niet haalden. We doen altijd meer dan nodig is, dus er zijn veel opties in de bewerking", Lizzy, de intimiteitscoördinator van de show Talbot vertelde Glamour. "Ik denk dat dat heel belangrijk is. Ik weet dat mensen gefrustreerd zijn dat er niet meer [seksscènes] zijn geweest, maar een deel daarvan is dat we ons uiterste best willen doen." Ze onthulde ook dat de intense seksscène van Kate en Anthony in de tuin twee dagen duurde om te filmen.

"Werken met Johnny Bailey, dat is altijd zo leuk", zei Talbot over het opnemen van die scène. "Hij brengt zo'n prachtige balans tussen lichtheid en ervaring in de kamer. Het is duidelijk dat we eerder hebben samengewerkt - we hadden uitgebreide scènes in seizoen één - dus het is gemakkelijk om met hem in het ritme te komen. Simone sprong er ook meteen in, wat geweldig is." Het paar op het scherm filmde eigenlijk veel intieme scènes samen. Veel van hen werden echter afgesneden omdat ze niet echt pasten in "het verhaal in de manier waarop ze op zoek zijn naar, "zei de intimiteitscoördinator.

'Bridgerton Made' 700 kostuums voor seizoen 2

Elke aflevering van Bridgerton bevat gemiddeld 90 kostuums. Maar voor de eerste aflevering van seizoen 2 droeg de cast in totaal 146 kostuums. Het kostuumteam maakte dit seizoen in totaal 700 kostuums voor de hoofdrolspelers, waardoor het een hectische tijd werd voor de detailgerichte kostuumontwerpster Sophie Canale. "In mijn rol als kostuumontwerper voor Bridgerton seizoen twee, wilde ik het kostuum van elk personage verbeteren en ontwikkelen en voortbouwen op de verbazingwekkende Bridgerton-wereld die in seizoen één werd gecreëerd", vertelde ze aan Shondaland.

"Voor mij zit de schoonheid van design altijd in de aandacht voor detail", vervolgde ze."Ik denk dat het publiek dit zal zien in de snit van de kostuums, borduurwerk, verfraaiing, hoeden, reticules [Regency-tassen], bijpassende sieradensets voor kostuums, herenhorloge-fobs, dasspelden - de lijst gaat maar door." 238 mensen werkten ook alleen aan de kostuums. Ellen Mirojnick, een oud kostuumontwerper, vertelde Vogue dat het enorme kostuumteam vijf maanden aan de kleding heeft gewerkt. "Het duurde vijf maanden om ons voor te bereiden voordat we gingen fotograferen. Het kostuumteam bestond uit 238 mensen", vertelde ze.

"Dit is inclusief de patroonsnijders, de buitengewone Mr Pearl die onze korsetmaker was, een kleermakersafdeling, een verfraaiingsafdeling, borduurders en mijn co-kapitein John Glaser, onder anderen," voegde Mirojnick eraan toe. "Het was als een stad in Bridgerton met elven die continu aan het werk waren en ze waren briljant. Uiteindelijk waren er ongeveer 7.500 stuks - van hoeden tot sjaals en overjassen - die de [geschatte] 5.000 kostuums vormden die eraan voorafgingen de camera. Alleen voor Phoebe [Dynevor, die Daphne Bridgerton speelt] waren er 104 kostuums. Dat is een groot aantal, zelfs voor een hoofdrolspeler."

De 'Bridgerton'-crew reisde naar 86 locatiesets

De serie is opgenomen op meerdere locaties in het Verenigd Koninkrijk, waaronder Londen, Bath, Yorkshire, Hertfordshire, Windsor en Gloucestershire. Ze filmden ook gedurende het seizoen in 54 verschillende studiosets. Ze hergebruikten de sets halverwege om nieuwe omgevingen te creëren. "Voor mij zijn de leuke de meest uitdagende - degenen die in een bepaalde hoeveelheid ruimte in een bepaald tijdsbestek moeten passen of van iets anders moeten worden omgezet", zei productieontwerper Will Hughes-Jones.

"Ik zou zeggen dat het beste voor mij een reeks sets was die we maakten waarbij we de binnenplaats van het huis van de hertog hergebruikten in seizoen één, waar het regende," vervolgde hij. "Dit was een interieurset die veel onroerend goed in onze studio in beslag nam. We veranderden het eerst in de balzaal van de koningin, toen in de balzaal van Aubrey Hall, toen in de kast in het huis van de koningin, toen in de kunstenaarsstudio van de [Royal] Academy, en uiteindelijk in de balzaal van Featherington, wat de gekste set van het seizoen was.." Nou, zo wordt een productie van $ 6 miljoen per aflevering gemaakt.

Aanbevolen: