Heeft Ye Let Slip Khloé Kardashian nog steeds met Tristan Thompson bedriegen?

Inhoudsopgave:

Heeft Ye Let Slip Khloé Kardashian nog steeds met Tristan Thompson bedriegen?
Heeft Ye Let Slip Khloé Kardashian nog steeds met Tristan Thompson bedriegen?
Anonim

Sociale media speculeren dat Khloe Kardashian nog steeds bij haar bedriegende baby-papa Tristan Thompson is.

De goede Amerikaanse CEO was gisteren verweven met het voortdurende scheidingsdrama van haar zus Kim met Kanye West. Ye plaatste een boze tirade tegen zijn vervreemde realityster-vrouw omdat ze hem had uitgesloten van het bijwonen van de 4e verjaardag van dochter Chicago. Terwijl hij uithaalde naar Kim, zei de rapper toevallig dat Tristan Thompson ook was uitgenodigd voor het feest.

Kanye beweerde dat hij Tristan Thompson om hulp had gebeld

West maakte de beschuldigingen terwijl hij door de stad reed, schijnbaar op zoek naar het feest."Ik heb Kim gebeld, kindermeisjes ge-sms't. Ik heb Tristan [Thompson] aan de telefoon gehad, hij vroeg Khloe [Kardashian]. Zal niemand me nu het adres geven van het verjaardagsfeestje van mijn dochter en dat zal haar in het geheugen prenten dat ik er niet voor haar was."

“Mijn hele schema is gebaseerd op het feit dat ik mijn kinderen naar school kan brengen, dat ik er voor hen ben en ervoor zorg dat ik in hun leven ben.

Kanye bedankte later Travis Scott voor zijn hulp

In de video op het Instagram-account van Atiana de la Hoya was echter de stiefdochter van Kourtney Kardashian's verloofde Travis Barker - Kanye te zien op het feest. Kanye bedankte later de vriend van schoonzus Kylie Jenner, Travis Scott, voor het helpen met de uitnodiging. Fans konden er echter niet omheen dat Kanye Tristan Thompson moest bellen voor hulp. Ook al deelt Thompson dochter True, 3, met ex Khloe.

Fans geloven dat Khloe en Tristan nog steeds samen zijn

"Het feit dat Ye hoorde over het verjaardagsfeestje van zijn eigen kind van Tristan Thompson…", schreef iemand online.

"Ik kan niet geloven dat ze Tristan hebben uitgenodigd die Khloe wel een miljoen keer heeft bedrogen en niet Kanye," voegde een tweede eraan toe.

"Hou je me voor de gek dat Tristan daar is. Waarom? Khloe verliest mijn respect", merkte een derde op.

"Dus eigenlijk bevestigt hij wat we al wisten… Tristan gaat nergens heen", viel een vierde in.

Tristan Thompson verwekte een zoon met een fitnessmodel

Khloé Kardashian en Tristan Thompson op zijn verjaardagsfeestje
Khloé Kardashian en Tristan Thompson op zijn verjaardagsfeestje

Een vaderschapstest wees uit dat Thompson de vader was van een zoon met fitnessmodel Maralee Nichols. De aanvaller van Sacramento Kings had op dat moment naar verluidt nog steeds een relatie met Khloe Kardashian.

Maralee Nichols kijkt over haar schouder en Tristan Thompson in basketbalshirt
Maralee Nichols kijkt over haar schouder en Tristan Thompson in basketbalshirt

"Vandaag onthullen de resultaten van de vaderschapstest dat ik een kind heb verwekt met Maralee Nichols. Ik neem de volledige verantwoordelijkheid voor mijn daden. Nu het vaderschap is vastgesteld, kijk ik ernaar uit om onze zoon in der minne op te voeden", schreef Tristan in een laat op de avond Instagram-bericht.

Hij vervolgde: "Ik bied mijn oprechte excuses aan aan iedereen die ik tijdens deze beproeving zowel in het openbaar als privé heb gekwetst of teleurgesteld."

Tristan Thompson Maralee Nichols
Tristan Thompson Maralee Nichols

Tristan, die ook vader is van Prince, 4, heeft met zijn ex-vriendin Jordyn Craig ook een openbare verontschuldiging aangeboden aan Khloe Kardashian.

Hij schreef: “Khloe, je verdient dit niet. Je verdient het verdriet en de vernedering die ik je heb aangedaan niet. Je verdient niet de manier waarop ik je door de jaren heen heb behandeld. Mijn acties zijn zeker niet in lijn met de manier waarop ik naar je kijk. Ik heb het grootste respect en liefde voor je. Ongeacht wat je misschien denkt. Nogmaals, het spijt me zo ongelooflijk, luidde zijn verklaring.

Aanbevolen: