De rijkste deelnemers aan de uitdaging: VS

Inhoudsopgave:

De rijkste deelnemers aan de uitdaging: VS
De rijkste deelnemers aan de uitdaging: VS
Anonim

The Challenge: USA is de nieuwste spin-off van The Challenge-franchise. De show waarvan de eerste aflevering op 6 juli 2022 debuteerde, is al op weg om een van de meest spectaculaire tv-shows van de zomer te worden. De achtentwintig leden van de cast-show bevatten reality-tv-alums van het CBS-netwerk, waaronder Survivors, The Amazing Race, Big Brother en Love Island.

Zoals gebruikelijk bij The Challenge-franchise, zijn onverwachte wendingen een integraal onderdeel van de competitie. De uitdaging: de VS volgt in dat licht, want bij de seizoenspremière kondigde de presentator van de show aan dat een digitaal apparaat bij elke confrontatie willekeurig teamgenoten zal koppelen. De nieuwe draai aan het spel maakt het moeilijk om strategische allianties te vormen. De winnaar van de wedstrijd gaat naar huis met $ 500.000 en een kans om deel te nemen aan het eerste internationale wereldwijde Challenge-toernooi. Laten we eens kijken naar de rijkste deelnemers aan The Challenge: USA.

10 Tyson Apostol's netto waarde is $ 450, 000

Tyson is een regelmatig terugkerend reality-tv-programma. De Survivor-aluin maakte zijn reality-tv-debuut in 2009 met Survivor: Tocantins, waar hij op de 8e positie eindigde. Tyson verscheen in nog drie seizoenen van Survivor en werd uiteindelijk de enige overlevende van het 27e seizoen. Tyson verscheen in vier seizoenen van Survivor en deelde enkele feiten achter de schermen over de show op zijn nieuwe podcast. De voormalige profwielrenner is ongeveer $ 450 duizend waard. Tyson vergaarde zijn rijkdom door een professionele atleet en een reality-tv-ster te zijn.

9 Tiffany Mitchell's netto waarde is $1 miljoen

Tiffany Mitchell was een favoriet bij de fans in het BB23-huis. Tijdens de show was de inwoner van Michigan een charmeur en gebruikte ze haar bekwaamheid om plekken in de sterkste allianties van de concurrentie te verstevigen. De moeder van één is een Phlebotomist. Tiffany's deelname aan BB23 zorgde voor meer volgers op sociale media. Met een Instagram-aanhang van 80,6k beïnvloedt het Big Brother-aluin producten voor geselecteerde merken. Momenteel is Tiffany ongeveer $1 miljoen waard.

8 Derek Xiao's netto waarde is $1 miljoen

Derek was een houseguest in Big Brother 23. De bedrijfseigenaar werd al snel een favoriet bij de fans van de show, en hoewel hij de geldprijs niet won, begon Derek een relatie met zijn bondgenoot, Claire, nadat de show was afgelopen. Voordat hij de wereld van reality-tv verkende, had Derek een robuuste werkervaring bij vooraanstaande bedrijven, waaronder een startup-oprichter in de voedingsindustrie. De inwoner van Maryland heeft een geschat vermogen van $ 1 miljoen.

7 Leo Temory's netto waarde is $1 miljoen

Leo verscheen in de 23e en 31e seizoenen van The Amazing Race. De reality-tv-ster zat in een team met zijn neef, Jamal. Leo en Jamal hadden hun beste optreden tijdens de show in het TAR: All-Stars-seizoen, met de derde plaats na Tyler en Corey, en winnaars, Colin en Christie. Buiten reality-tv is The Amazing Race-aluin een bar-eigenaar en een gevestigde ondernemer. De zakenman heeft momenteel een geschat vermogen van $ 1 miljoen.

6 Danny McCray's netto waarde is $1 miljoen

Danny McCray maakte zijn debuut in de wereld van niet-gescripte reality-tv in het 41e seizoen van Survivor. De ex-NFL-speler begon de show op een sterke voet, maar werd uiteindelijk een doelwit toen zijn allianties uit elkaar vielen. De voormalige professionele LSU-speler van speciale teams begon zijn NFL-carrière in 2010 en ging in 2015 met pensioen, na zes jaar in de competitie. Tijdens zijn tijd in de NFL speelde Danny voor de Dallas Cowboys en de Chicago Bears. Momenteel heeft de gepensioneerde NFL-speler een nettowaarde van ongeveer $ 1 miljoen.

5 Xavier Prather's netto waarde is $1 miljoen

Big Brother 23 houseguest Xavier Prather schreef geschiedenis door de allereerste zwarte winnaar van de show te worden. Voordat hij op BB23 inging, werkte Prather als advocaat bij Reinhart Boerner Van Deuren. Sinds het winnen van de show heeft de reality-tv-ster een breed net gegooid in nieuwe ondernemingen. De Big Brother-aluin heeft zijn goede looks gekanaliseerd in het modelleren en beïnvloeden van merken. Xavier's belangrijkste bron van inkomsten was zijn advocatenpraktijk, maar het winnen van de BB23-show maakte hem rijker. Nu wordt het vermogen van Xavier geschat op $ 1 miljoen.

4 Domenick Abbate's netto waarde is $1 miljoen

Domenick Abbate verscheen in het 6e seizoen van Survivor. De reality-tv-ster was een agressieve speler in Survivor: Ghost Island. Domenick was zo dicht bij de enige overlevende, maar tot nu toe. Een beslissende stemming zorgde ervoor dat hij de geldprijs verloor en uiteindelijk het seizoen van Survivors: Winners at War misliep. Het Survivor-aluin is naar schatting $ 1 miljoen waard. Domenick vergaarde zijn rijkdom door als bouwopzichter te werken.

3 Sarah Lacina's netto waarde is $1,5 miljoen

Sarah Lacina was te zien in drie seizoenen van de reality-tv-show Survivor. Bij haar tweede optreden zette de politieagent een indrukwekkende prestatie neer en werd verkozen tot de enige overlevende in het Survivor: Game Changers-seizoen. De Survivor-aluin heeft veel potten in handen; ze is een onderzoekspolitieagent, MMA-vechter, mede-eigenaar van een sportschool en eigenaar van merchandise. Het Survivor-aluin heeft een geschat vermogen van $ 1,5 miljoen.

2 Het nettovermogen van Tasha Fox is $ 1,5 miljoen

Latasha "Tasha" Fox verscheen in twee seizoenen van de Survivor realityshow. De reality-tv-ster had haar beste optreden in het Survivor: Cambodia-seizoen, waar ze de Final Tribal Council bereikte en uiteindelijk eindigde als co-runner-up voor het seizoen. De Survivor-alumnus behaalde een graad in boekhouding aan de Illinois State University en werkte als senior accountant voor een Fortune-500-bedrijf. Momenteel is Tasha's naar schatting $ 1 waard.5 miljoen.

1 Ben Driebergen's netto waarde is $1-5 miljoen

Driebergen maakte een uitstekend optreden tijdens zijn debuut op reality-tv. De Survivor-aluin werd de enige overlevende van Survivor: Heroes vs. Healers vs. Hustlers, zijn eerste optreden in de show. In 2020 keerde het Survivor-aluin terug naar het seizoen Survivor: Winners at War, waar hij op de 5e positie eindigde. Vóór reality-tv diende Driebergen bij de mariniers en werkte hij in een kruideniersmagazijn. Nu is Driebergen een makelaar met een geschat vermogen van $1-5 miljoen.

Aanbevolen: