Strange onthult: tien deelnemers aan 'The Masked Singer' die geen acteurs of muzikanten waren

Inhoudsopgave:

Strange onthult: tien deelnemers aan 'The Masked Singer' die geen acteurs of muzikanten waren
Strange onthult: tien deelnemers aan 'The Masked Singer' die geen acteurs of muzikanten waren
Anonim

Het hele punt van The Masked Singer is om het publiek te verrassen en eventuele vooroordelen jegens de concurrenten weg te nemen. Als mensen bijvoorbeeld aan Bob Saget denken, denken ze meestal alleen aan zijn komedie of zijn tijd bij Full House, maar de meesten zouden hem waarschijnlijk niet serieus nemen als zanger. Dat veranderde allemaal nadat Saget op de show verscheen. Op de show kunnen ook artiesten hun assortiment laten zien. Voordat hij het eerste seizoen won, stond rapper T-Pain meer bekend om het zingen met autotune dan met zijn eigen zangstem, en mensen dachten niet dat Lil Wayne echt kon zingen totdat hij ook op het podium stond.

Hoewel de meeste deelnemers aan The Masked Singer meestal acteurs of muzikanten waren, zoals Wayne Brady die seizoen 2 won, hebben andere beroemdheden die geen zangers, muzikanten of zelfs acteurs zijn, het podium gesierd, en deze mensen zijn meestal de meest schokkende onthullingen in de show. Iedereen, van YouTubers tot presentatoren van talkshows, heeft opgetreden in de nu beroemde kostuums, en zelfs een paar politici hebben meegeholpen. Hieronder staan tien onthullingen van de show van mensen die beroemd waren om andere dingen dan acteren of zingen, die het publiek en de panelleden choqueerden.

10 Dwight Howard - The Octopus

De NBA All-Star power forward voor de Los Angeles Lakers was de eerste die tijdens de première van seizoen zes uit de competitie werd geëlimineerd. Zijn lied was Rock-n-Roll-legende Little Richard's klassieke nummer "Tutti Frutti". Samen met Howard werden The Puffer Fish (Toni Braxton) en Mother Nature (Vivica A. Fox) beide uitgeschakeld tijdens de première.

9 Terry Bradshaw - The Deer

De NFL-legende en Fox-sportcommentator streden in het eerste seizoen als The Deer, en hij was opgelucht toen hij uit de show werd geëlimineerd en zei dat hoewel hij ervan genoot, het optreden te 'stressvol' was. Hij bedankte het publiek zelfs voor het elimineren van hem. Enkele van de optredens van The Deer waren AC/DC's "Thunder" en "Get Your Shine On" van Florida Georgia Line.

8 Johnny Weir - Ei

De Olympische kunstschaatsster en winnaar van een bronzen medaille was de eerste die werd uitgeschakeld in seizoen 2. Voordat hij werd uitgeschakeld, zong Weir Lady Gaga's debuutnummer 'Just Dance'.

7 Tyler “Ninja” Evans - IJs

Gamer en Youtuber Tyler Evans, ook bekend als Ninja, werd onthuld als het gezicht achter Ice Cream in seizoen twee. Hij werd uitgeschakeld in de eerste aflevering van het seizoen net nadat Johnny Weir was. Evans zong Lil Nas X's "Old Town Road" en "Ladybug" van Devo.

6 Tony Hawk - The Elephant

Hawk is waarschijnlijk de beroemdste skateboarder ter wereld, en nu weet de wereld dat de recordbrekende atleet ook kan zingen. Hawk werd relatief vroeg uitgeschakeld en kreeg alleen de kans om één nummer uit te voeren, "Friday I'm In Love" van The Cure. Om de een of andere reden was de laatste gok van panellid Ken Jeong voor het gezicht achter het olifantenmasker de voormalige presidentskandidaat Beto O'Rourke. Hoewel het geen Beto was, hebben andere politici het podium gesierd.

5 Sarah Palin - Beer

De voormalige gouverneur van Alaska en de republikeinse kandidaat voor vice-president van 2008 deed mee aan seizoen drie van de show en vertrok met de titel van de 12e plaats. De voormalige politicus zong Sir Mix A Lot's "Baby Got Back". Een interessante keuze voor iemand die notoir erg conservatief is.

4 Rob Gronkowski - The White Tiger

De drievoudig Superbowl-kampioen sierde het podium in seizoen drie met uitvoeringen van Vanilla Ice's 'Ice Ice Baby', 'Good Vibrations' van The Beach Boys, 'We Will Rock You' van Queen (een passende keuze voor een sportster als de track wordt beschouwd als een hoofdbestanddeel van stadionrock) en "I'm Too Sexy" van Right Said Fred. Hij werd uitgeschakeld in week negen van de competitie.

3 Wendy Williams - Lippen

De controversiële presentator van de talkshow gaf toe dat "ze niet kan zingen of dansen", maar dat ze "wel weet hoe ze plezier moet hebben". Ze werd uit de show gestemd na één optreden in seizoen vier. Ze zong "Native New Yorker" van Odyssey voordat ze werd uitgeschakeld.

2 Caitlyn Jenner - Phoenix

De Olympische sprinter, gouden medaillewinnaar, mislukte kandidaat voor de gouverneur van Californië en reality-tv-ster werd uitgeschakeld na één optreden in seizoen vijf. Ze zong het nummer "Tik Tok" van Ke$ha. Beide panelleden Ken Jeong en Jenny McCarthy vermoedden correct dat het Jenner onder het masker was. Jenner was Ken Jeong's eerste juiste gok van het seizoen. Veel fans waren niet onder de indruk van Jenner's optreden, sommigen noemden het zelfs "pijnlijk" om naar te kijken.

1 Logan Paul - Opa Monster

De controversiële YouTuber en amateurbokser werd in seizoen vijf onthuld na twee ronden in de show. Hij zong de eerste keer "Mambo Number 5" van Lou Bega en, passend, zong hij Joan Jett's "Bad Reputation" voordat hij halverwege het seizoen werd uitgeschakeld. Sommigen waren niet blij dat Paul was uitgenodigd voor de show omdat hij en zijn broer in het verleden zijn bekritiseerd vanwege problematisch gedrag, zoals het kleineren van zelfmoord of het bestendigen van racistische stereotypen.

Aanbevolen: