Dronken Kaley Cuoco echt alcohol tijdens haar scènes in de stewardess?

Inhoudsopgave:

Dronken Kaley Cuoco echt alcohol tijdens haar scènes in de stewardess?
Dronken Kaley Cuoco echt alcohol tijdens haar scènes in de stewardess?
Anonim

Kaley Cuoco is in meerdere hitshows geweest en is een ster die miljoenen mensen kennen. Ze is vooral bekend van The Big Bang Theory, een van de grootste sitcoms aller tijden. Sindsdien heeft ze veel werk verzet, waaronder The Flight Attendant.

Het tweede seizoen van die show had een ongelijke ontvangst, maar het plaagde een potentieel derde seizoen dat op komst was. In de show was Cuoco briljant en ze is in staat om de strijd van haar personage met alcoholisme nauwkeurig weer te geven. Ze is zelfs zo overtuigend dat mensen zich afvragen of ze op de set wel aan het drinken is.

We hebben de waarheid hieronder!

Kaley Cuoco heeft een behoorlijk cv

In de jaren negentig maakte Kaley Cuoco haar weg naar de entertainmentindustrie op zoek naar een ster. Het zou even duren, maar uiteindelijk dienden zich de juiste kansen aan en zou Cuoco een van de meest succesvolle tv-sterren aller tijden worden.

In 2002 kreeg de acres een hoofdrol in 8 Simple Rules, die 3 seizoenen en bijna 80 afleveringen duurde. Ondanks dat het een succes was, werd de serie afgebroken nadat de kijkcijfers werden beïnvloed door het verlies van John Ritter.

Vanaf daar had Cuoco een korte periode op Charmed, wat zorgde voor een nieuwe hitshow. Ze was er niet lang, maar toen haar tijd in de show voorbij was, verhoogde ze haar carrière snel.

The Big Bang Theory klopte in 2007 en het is een van de grootste sitcoms aller tijden. Dit veranderde Cuoco in een onmiskenbare ster, en het gaf haar ook nog een enorme hit om toe te voegen aan haar lijst met credits.

Tegenwoordig heeft de actrice verschillende ijzers in het vuur, waaronder Harley Quinn voor DC en The Flight Attendant voor HBO Max.

'The Flight Attendant' is een grote hit

November 2020 betekende het debuut van The Flight Attendant. De serie was Kaley Cuoco's eerste grote televisiewerk sinds The Big Bang Theory, en zoals je je kunt voorstellen, was er veel verwachting dat de show op HBO Max zou verschijnen.

De thriller zag eruit als een heel ander soort project voor Cuoco, die eerder in haar verzorger vooral succes had gevonden in het sitcom-genre. Ondanks het verschil, is The Flight Attendant blijven bewijzen dat het een kwaliteitsshow is, en tot nu toe zijn er twee succesvolle seizoenen geweest om HBO Max te bereiken.

De show is goed ontvangen, iets waar Cuoco dankbaar voor was, omdat ze wist dat mensen er van zouden houden of er een hekel aan zouden hebben.

"Daar zijn geen woorden voor. Ik heb hier zoveel jaren geleden een risico mee genomen. Ik vond het boek. Ik kwam van een sitcom waar iedereen me van kende, en ik dacht: "Ok, dit is mijn nieuwe onderneming, en ik word ofwel geaccepteerd, en ze zullen het leuk vinden, of ik ga met het schip ten onder, want dit zal allemaal mijn schuld zijn."En ik kon niet geloven hoeveel mensen het accepteerden en er dol op waren", vertelde ze aan Collider.

Nu de show een hit is, beginnen fans meer vragen te stellen over wat er is gebeurd om de serie zo geloofwaardig te maken. Dit omvat het drinken dat op het scherm plaatsvindt.

Dronken ze echt tijdens de show?

Kaley Cuoco's stewardess-personage heeft zeker te maken met alcoholisme in de show, waardoor sommigen zich afvragen of de actrice zelf wel aan het drinken was.

Ze sprak hierover in een interview met People.

Het was allemaal water, wat geweldig was omdat ik zeker elke dag mijn wateropname kreeg, maar ik moest elke seconde plassen! Dat was het andere probleem dat ermee gepaard ging. We moesten zoveel vijf minuten nemen breekt 'omdat Kaley weer moet plassen.' Het was veel water, ja,' zeiden ze.

Het zou duidelijk moeten zijn dat de actrice geen alcohol zou drinken tijdens het filmen van haar scènes, maar acteurs hebben zich tot het uiterste ingespannen om een optreden te verbeteren.

Anna Kendrick, bijvoorbeeld, sprak over drinken tijdens het filmen met Vulture.

"Tijdens een scène aan de bar gaven ze me nepbier, maar tijdens een scène waarin ik met Jake speel, gaven ze me echt bier, en ik besefte het niet! En dus elke tijd die ik verloor, was ik bier aan het stampen, en ik realiseerde me pas halverwege de take dat het echt was. Ik had zoiets van, ik ben nu super dronken, "zei ze.

Kaley Cuoco had misschien niet gedronken tijdens het filmen van The Flight Attendant, maar ze was nog steeds geloofwaardig als het personage dat ze speelde. Dat is gewoon goed ouderwets acteren daar.

Aanbevolen: