Hoe dichtbij zijn Kaley Cuoco en haar co-ster Zosia Mamet 'de stewardess'?

Inhoudsopgave:

Hoe dichtbij zijn Kaley Cuoco en haar co-ster Zosia Mamet 'de stewardess'?
Hoe dichtbij zijn Kaley Cuoco en haar co-ster Zosia Mamet 'de stewardess'?
Anonim

Sinds The Big Bang Theory in 2019 eindigde, heeft Kaley Cuoco het drukker dan ooit. De actrice ging zelfs meteen aan de slag aan de Emmy-winnende en Golden Globe-genomineerde serie The Flight Attendant, waar ze zowel de hoofdrolspeler als uitvoerend producent is.

Gebaseerd op een gelijknamige roman van Chris Bohjalian, draait de show om Cuoco's personage, Cassie Bowden, een stewardess die in een reeks tegenslagen terechtkomt. Tijdens het eerste seizoen wordt ze wakker naast een lijk. En in het tweede seizoen (dat al dan niet beter is dan het eerste), is ze getuige van een moord terwijl ze aan haar CIA-bijbaantje werkt.

Naast Cuoco speelt Zosia Mamet ook een hoofdrol in de serie, die waarschijnlijk het best wordt herinnerd voor haar tijd in de populaire HBO-serie Girls. In de show speelt Mamet de beste vriendin van Cassie, Annie. En met hun verbazingwekkende chemie op het scherm hebben fans zich afgevraagd hoe hecht de twee sterren in het echte leven zijn geworden.

De eerste keer dat ze elkaar ontmoetten, was er een Boop bij betrokken

Toen Mamet voor het eerst naar de audities kwam, had ze Cuoco nog nooit ontmoet. Daar stond ze echter, op het punt een scheikunde-lezing te doen met de actrice en niemand specificeerde hoe ze wilden dat de scène zou verlopen. In principe kon Mamet Annie spelen zoals ze wilde, aangezien Cuoco hetzelfde deed met Cassie.

"Ik liep die kamer binnen en ze zeiden: 'Voel je vrij om te spelen'", herinnert Mamet zich. "Ik deed alsof ik op mijn telefoon zat in de auditieruimte, en Kaley liep naar me toe en sloeg me op mijn neus, wat niet in het script stond, en ik sloeg onmiddellijk haar hand weg van 'Doe dat niet'."

Afgezien daarvan wisten de twee actrices meteen dat ze een klik zouden hebben.'Ik zeg altijd dat op dat moment Annie en Cassie zijn geboren,' merkte Mamet op. “Het was deze onmiddellijke vonk van chemie tussen ons twee. … We hebben allebei gewoon dit geweldige gevoel voor spelen, en we vinden het geweldig om samen te werken.”

Ze hebben iets anders gemeen, behalve dat ze actrices zijn

Sinds hun eerste ontmoeting werden Cuoco en Mamet vrijwel onmiddellijk beste vrienden. En hoewel dat misschien te wijten is aan het feit dat ze veel tijd samen doorbrachten, kan het ook zijn omdat beide actrices een liefde voor paarden delen. Er wordt zelfs aangenomen dat Cuoco nu maar liefst 25 paarden bezit. Ondertussen is Mamet een trotse moeder van haar volbloed Ten.

En natuurlijk blijven paardenmeisjes altijd bij elkaar. "We sms'en constant over paarden", onthulde Mamet. "Ik denk dat dat een groot deel is van wat onze onmiddellijke band heeft gecreëerd. Als je een paardenmeisje bent, weet je het gewoon.”

De actrice onthulde ook dat ze graag samen op een "paardenreis naar Ierland" wilden gaan zodra de wereld "weer normaal" was. Ondertussen, nadat de show het eerste seizoen had afgesloten, schonk Cuoco haar tegenhanger ook een ruiterhelm.

Kaley Cuoco en Zosia Mamet leven soms samen

Toen ze aan het werk gingen aan het tweede seizoen van The Flight Attendant, moesten ze dat midden in de pandemie doen, waardoor het moeilijk werd voor Cuoco om haar moed erin te houden. Gelukkig voor de actrice had ze Mamet bijna altijd bij zich sinds haar tegenspeler bij haar introk.

"Ik weet niet of ik dit zou hebben doorstaan zonder Zosia Mamet, die eigenlijk de hele tijd bij me woonde dat we seizoen twee aan het filmen waren", onthulde Cuoco. "Er waren ochtenden waarop ik dacht:" Ik kan mijn bed niet uitkomen. Ik kan niet naar mijn werk." En ze zou me uit bed halen, me aankleden en in mijn auto zetten. Meerdere keren. Ze bezocht me op de set op vrije dagen, als ze niet op haar werk hoefde te zijn, omdat ze wist dat ik het moeilijk had.”

Cuoco gaf ook toe dat ze nooit echt het type persoon is dat graag zijn ruimte met andere mensen deelt. Maar in het geval van Mamet werkte het gewoon.“Het grappige is dat ik geen kamergenoot ben. Zelfs mensen kennen mij en Karl [Cook, Cuoco's ex-man van wie ze in 2021 afscheid heeft genomen] zijn heel laat gaan samenwonen, "legde ze uit. “Ik ben erg grappig over mijn ruimte. Zosia was elke dag bij me, en ik weet niet wat er met me zou zijn gebeurd als ze dat niet was, eerlijk gezegd.'

Tegelijkertijd werd de band tussen de co-sterren zelfs sterker naarmate ze bleven samenwerken. "Het maakt me erg emotioneel omdat ze een van mijn beste vrienden is geworden", voegde Cuoco eraan toe. "Ik weet niet wat ik zou hebben gedaan [zonder haar]."

Op dit moment lijkt het te vroeg om te zeggen of HBO Max The Flight Attendant met een derde seizoen zal verlengen. Wat er ook gebeurt, het is veilig om te zeggen dat Cuoco en Mamet besties zullen blijven. In feite hebben ze sindsdien nog een set bijpassende tatoeages bij elkaar gekregen (de eerste was ter ere van de show). Deze keer staat er "boop".

Aanbevolen: