Fans merkten op dat Mark Wahlberg volledig dronken was tijdens dit ongemakkelijke live tv-interview

Inhoudsopgave:

Fans merkten op dat Mark Wahlberg volledig dronken was tijdens dit ongemakkelijke live tv-interview
Fans merkten op dat Mark Wahlberg volledig dronken was tijdens dit ongemakkelijke live tv-interview
Anonim

In werkelijkheid weet je echt niet wat je kunt verwachten op 'The Graham Norton Show'. De show heeft de presentator stinkend rijk gemaakt en met reden is het ongelooflijk vermakelijk, hoewel er in werkelijkheid ook van tijd tot tijd ongemakkelijke momenten kunnen plaatsvinden.

Wie kan zich het moment van Mark Ruffalo herinneren, onthulde dat hij nooit naar 'Friends' keek, alleen om te worden begroet met een lege blik van David Schwimmer.

Mark Wahlberg zou ook deelnemen aan de show, naast Sarah Silverman en Michael Fassbender. Mark kan soms hard overkomen, vraag het maar aan Kate Moss… in dit interview geven fans Marks gedrag echter de schuld van het feit dat hij mogelijk dronken was.

We kijken terug op wat er gebeurde en waarom de presentator van de show niet al te blij was. Daarnaast zullen we ook onthullen hoe de fans zich voelden over de hele beproeving.

Graham Norton was niet blij met hoe het interview verliep

We weten echt nooit wat we kunnen verwachten op 'The Graham Norton Show'. We houden echt van hoe openhartig de interviews zijn, maar in dit geval was Norton niet bepaald blij met het gedrag van Mark Wahlberg.

Wat Norton betreft, nam hij een prik tegen Mark, waarbij hij naast Digital Spy vermeldde dat de gast anderen tijdens het interview bleef onderbreken, vooral Michael Fassbender.

Ik denk dat het dat soort dingen is als je klaar bent met drinken, dat is niet de dronkenste die je gaat zijn. Je realiseert je wanneer je thuiskomt, 'Ooh, ik ben dronkener dan toen ik de pub'. Ik denk dat er misschien een time-lapse was en dat hij erg dronken werd', legde hij uit.

"We konden geen verhalen op gang brengen. Michael Fassbender was bezig, hij kreeg dit verhaal weg en ik dacht: 'Wauw, dit moet een goed verhaal zijn, want Mark Wahlberg laat hem het vertellen' en hij sliep. We hebben hem niet wakker gemaakt, we waren heel blij."

Wahlberg gaf een eigen verklaring af waarin hij verklaarde dat iedereen de dingen veel te serieus nam en in werkelijkheid speelde hij gewoon een sketch om wat gekte aan de show toe te voegen. Hij verklaarde dat hij en Sarah Silverman het van tevoren hadden besproken.

Toch werd het een interview om nooit te vergeten.

Dingen gingen van de rails tijdens het interview met Mark Wahlberg, Sarah Silverman en Michael Fassbender op 'The Graham Norton Show'

Mark heeft misschien wat te veel gedronken voorafgaand aan het interview. Het was duidelijk dat Mark wat extra te drinken had, vooral gezien het feit dat hij anderen tijdens het interview bleef onderbreken. Wie kan Sarah Silverman vergeten die een verhaal probeerde te vertellen en halverwege greep Wahlberg haar en zei: "Je ruikt zo lekker."

Het zou nog ongemakkelijker worden als Mark tijdens het interview opstond van zijn stoel en op de presentator ging zitten. Niet alleen dat, hij raakte de gastheer ook ongepast aan. Het is duidelijk dat Wahlberg zich op dat moment tijdens het interview in een andere zone bevond.

Terugkijkend, wordt het interview herinnerd met een gespleten reactie van de fans. Sommigen hielden van die kant van Mark Wahlberg, waarbij ze vermeldden dat hij het interview geweldig maakte en onderweg ook een aantal hele goede punten zou opsommen. Aan de andere kant beweren anderen dat het totaal ongepast overkwam.

Fans reageerden verdeeld op het gedrag van Wahlberg

"Mark heeft gelijk. Wat maakt het uit of hij verspild is -- wat hij daar zei was 100% FEIT."

"Mark Wahlberg's was niet eens slecht. Ik heb die clip gezien en hij speelde het cool en iedereen lachte en had een goede tijd."

"Het interview van Mark Wahlberg op de show van Graham Norton was niet 'ongemakkelijk'. Ik herinner me dat ik het destijds keek. Het was prima, en des te amusanter vanwege zijn dronkenschap. Hij bracht zichzelf en het interview niet in verlegenheid eindigde met zijn waardigheid intact."

Een groot deel van de fans via YouTube leek geen probleem te hebben met het interview en in werkelijkheid lijken fans te denken dat er veel ergers is gebeurd tijdens live tv.

Er zijn echter anderen die meevoelden met de andere gasten, die amper konden praten, terwijl ze hun best deden om Mark te beheersen tijdens het interview, vooral Sarah Silverman.

"Een pluim voor Sarah, ze heeft haar best gedaan om het moment te redden."

"Sarah Silverman is echt respectvol omdat ze naar Mark hintte om te stoppen met praten en Michael zijn moment te geven. Mark was echt verschrikkelijk deze aflevering maakte het een zware taak voor iedereen in deze coach."

Aan het eind van de dag bedoelde Mark het waarschijnlijk goed, ondanks de manier waarop het naar buiten kwam.

Aanbevolen: