De echte reden waarom fans zo geobsedeerd zijn door met wie Jennifer Aniston aan het daten is

Inhoudsopgave:

De echte reden waarom fans zo geobsedeerd zijn door met wie Jennifer Aniston aan het daten is
De echte reden waarom fans zo geobsedeerd zijn door met wie Jennifer Aniston aan het daten is
Anonim

Jennifer Aniston blijft grote successen behalen door zowel een Golden Globe- als een Emmy-nominatie te ontvangen voor haar recente rol in de Apple TV+-show The Morning Show. Maar ondanks haar buitengewoon succesvolle 33-jarige carrière en als een van de best betaalde actrices aller tijden, heeft zelfs Aniston overwogen Hollywood te verlaten en de showbizz voorgoed achter zich te laten. Een van de redenen zou kunnen zijn dat de media haar liefdesleven ontleedt en dat mensen alles wat ze doet beoordelen.

Zoals Nathan Rabin's Happy Place opmerkt: "Het is niet moeilijk om erachter te komen waarom Aniston in eerste instantie geobsedeerd was door roddelbladen. Ze is tenslotte een van de sterren van een van de meest succesvolle en duurzame televisieshows in de Amerikaanse geschiedenis. Ze is mooi. Ze is obsceen rijk. Ze is ongelooflijk, bijna belachelijk beroemd."

Laten we eens kijken naar haar exen en persoonlijk drama om te begrijpen waarom fans zo geobsedeerd zijn door het privéleven van de actrice.

Een lang verloren liefde

Anistons relatie met Daniel McDonald was erg belangrijk voor haar. Ze ging vijf jaar met de weinig bekende acteur uit toen ze nog maar een aspirant-actrice was, zelfs voordat ze Rachel Green werd. Een paar jaar geleden vertelde de actrice in een interview met The New York Times dat hij haar eerste liefde was.

"Hij zou degene zijn geweest. Maar ik was 25 en ik was stom", legde Aniston uit. Helaas is McDonald meer dan tien jaar geleden overleden aan hersenkanker, en het blijkt dat zijn weduwe niet blij is met Jennifers onthulling. Het deed haar pijn omdat Anistons woorden de wereld deden denken dat ze hem tragisch had verloren, maar in werkelijkheid was ze niet eens aanwezig tijdens zijn ziekte.

Adam Duritz

Jennifer and the Counting Crows-frontman dateerde uit de tijd dat Friends nog maar net begon, en zijn band had net twee Grammy's gewonnen. Het lijkt erop dat de twee al vroeg in hun carrière een Hollywood-powerkoppel zouden zijn geworden, maar uiteindelijk stopten ze ermee en deelden ze nooit waarom. Misschien realiseerden ze zich dat ze op dat moment allebei te gefocust waren op hun werk, of dat de timing slecht was.

Een merkwaardig aspect van hun relatie is dat slechts twee jaar nadat het eindigde, Adam een relatie had met Jennifer's co-ster op Friends en BFF Courteney Cox.

Tate Donovan

Herinner je je de man waar Rachel geobsedeerd door was in seizoen vier? Dat is Joshua, haar cliënt en korte vriend, die eigenlijk ook Jennifer's vriend was. Het stel ging uit elkaar kort voordat Donovan op Friends verscheen. Hun moeilijke tijd na de breuk was een van de belangrijkste redenen waarom Joshua maar zes afleveringen in Friends was.

Paul Rudd

Paul Rudd was een andere co-ster van Friends die een korte tijd het vriendje van Aniston was. Ze werden in 1998 met elkaar verbonden nadat ze in The Object of My Affection waren verschenen, waar Rudd de homovriend van Aniston speelde. Ze hadden een geweldige chemie.

Hollywood's heetste koppel

Brad Pitt en Aniston leerden elkaar 26 jaar geleden kennen, maar begonnen niet meteen te daten, vooral omdat Brad destijds bij Gwyneth P altrow was. Een paar jaar later ontmoetten ze elkaar weer, en beiden waren single, dus het was tijd voor hen om een relatie te beginnen en een legendarisch koppel te worden. Hun managers, die vrienden waren, speelden letterlijk de rol van koppelaars omdat ze de eerste date van Brad en Jennifer regelden.

Het is gemakkelijk in te zien waarom ze dachten dat de twee een geweldig stel zouden zijn. Jennifer was America's Sweetheart, en hij was een prachtige filmster. De eerste date was geweldig en het sprookje begon.

Ze hielden de zaken ongeveer een jaar geheim en in 1999 maakten ze hun eerste publieke optreden als koppel. Kort daarna trouwde het stel. Hun liefdesverhaal eindigde echter slechts vijf jaar na de bruiloft.

Toen Jennifer klaar was om het rustiger aan te doen en kinderen te krijgen, gebeurde de film Mr & Mrs. Smith. De vonken vlogen en explodeerden overal op de set tussen Brad Pitt en Angelina Jolie. Er deden geruchten de ronde dat er iets bijzonders tussen hen aan de hand was.

Kort daarna kondigden Brad en Jennifer officieel hun scheiding aan. Aanvankelijk zwegen ze allebei over de scheiding, maar zes maanden later verscheen Jennifer op de cover van Vanity Fair en sprak er uiteindelijk over. "We verlieten deze relatie net zo mooi als we erin begonnen", zei ze en vertelde hoe moeilijk het voor haar was om haar ex zo snel na de scheiding met een andere vrouw te zien.

Romantische geruchten met co-ster van vrienden

Jennifer Aniston en David Schwimmer spraken onlangs over romantiekgeruchten nadat ze hadden toegegeven dat ze grote verliefdheden op elkaar hadden tijdens Friends: The Reunion in HBO Max. De reünie wekte gevoelens op voor de voormalige co-sterren. Er gaan geruchten dat ze tijd hebben doorgebracht in het huis van de actrice. Het lijkt er echter op dat ze niet aan het daten zijn.

Aniston is heel open in interviews en vindt het niet erg om vragen te beantwoorden over haar exen en privéleven. Aangezien de meeste van haar minnaars co-sterren en gaststerren van Friends waren, of Hollywood A-listers, is het gemakkelijk te begrijpen waarom fans zo geobsedeerd zijn door haar liefdesleven.

Aanbevolen: