Vreemde Dingen Momenten Die Totaal Niet Gescript waren

Inhoudsopgave:

Vreemde Dingen Momenten Die Totaal Niet Gescript waren
Vreemde Dingen Momenten Die Totaal Niet Gescript waren
Anonim

Stranger Things is een Netflix originele serie die voor het eerst werd uitgezonden in 2016. De hoofdcast begon als vier jonge jongens, Will, Mike, Lucas en Dustin, die op een mysterieus jong meisje met een kaalgeschoren hoofd aan wie ze de naam Elf geven. Deze show speelt zich af in de jaren '80 en met elk seizoen lijkt de castlijst voortdurend te groeien.

Het tweede deel van seizoen vier kwam eindelijk uit op 1 juli om middernacht, waarin fans meer dan een maand moesten wachten om te ontvangen sinds deel één op 27 mei werd uitgebracht. Elk seizoen wordt donkerder en intenser, maar houdt nooit op met de broodnodige komische verlichting. De cast is in de loop van de tijd comfortabeler geworden in hun personages, wat heeft geleid tot verschillende momenten van niet-gescript goud. Hier zijn enkele momenten uit Stranger Things die werden geïmproviseerd door de cast.

SPOILER ALERT! Dit artikel bevat details van Stranger Things Seasons 1-4

8 Elf Eggo-wafels pakken in seizoen 1 was het idee van Millie

Millie Bobby Brown is gecast als Eleven, een van de jonge sterren van de show. Elke fan is op de hoogte van El's liefde voor Eggo-wafels en Millie hielp het idee te verkopen. In seizoen één is Elf weggelopen van Mike en is hij een supermarkt binnengelopen om eten te zoeken. Ze ziet natuurlijk het bevroren gedeelte en pakt zoveel dozen Eggo als ze kan vasthouden, terwijl het script haar zei dat ze er maar één moest nemen.

7 Mike's onhandige zwerftocht in Stranger Things 3 was volledig geïmproviseerd

In seizoen drie, nadat Elf werd aangevallen door het slordige mens-rat-monster, verstoppen zij en de andere kinderen zich in de Starcourt Mall op zoek naar medische benodigdheden om voor haar verwonding te zorgen. Het is in deze scène dat Mike zijn hart voor haar uitstort terwijl de twee een moment alleen hebben, waaruit blijkt dat hij van haar houdt. Finn Wolfhard, die Mike speelt, improviseerde de hele monoloog en de Duffers konden het niet helpen om het erin te houden.

6 Elf flauwvallen in seizoen 3 van Stranger Things was echt

Ook in ST3 was de uitputting van Millie Bobby Brown op het scherm de echte deal. Nadat Billy uit de sauna was ontsnapt waar de kinderen hem hadden opgesloten, kregen hij en Elf een hevig gevecht. El verzamelde al haar kracht om hem uit het gebouw te verdrijven en zakte vervolgens van uitputting in elkaar. De reden dat het er zo echt uitzag, is dat het niet de bedoeling was dat Millie flauw zou vallen, maar zo vermoeid was dat het op een natuurlijke manier gebeurde, maar het paste in het tafereel, dus het haalde de laatste snede.

5 De kusscène van Joyce en Hopper stond niet in het script

Misschien is Joyce Byers en Jim Hopper een van de meest geliefde koppels in de hele serie. Elk seizoen kregen fans meer van hun geschiedenis en zagen ze hun romantische spanning groeien, en uiteindelijk was het publiek getuige van hun eerste kus op het scherm in seizoen vier. De Duffers vertelden dat dit was geïmproviseerd door Winona Ryder en David Harbour, omdat ze dachten dat dit was wat hun personages zouden doen als ze eindelijk de kans kregen om los te laten.

4 Eddie's laatste woorden in Stranger Things waren geïmproviseerd

Joseph Quinn was een nieuw gezicht voor Stranger Things, ingehuurd om de rol van Eddie Munson te spelen. Hij werd al snel een favoriet bij de fans en harten werden gebroken toen hij zichzelf opofferde in de Upside Down. De schrijvers van de show bevestigden dat zijn hartverscheurende laatste woorden, "I love you, man" tegen Dustin, niet geschreven waren. Quinn vond het de juiste keuze om te maken, en de regisseurs waren het daarmee eens.

3 Lucas roept 'Erica Help!' In Stranger Things 4 was het idee van Caleb McLaughlin

Een andere scène die de harten van het publiek overal verscheurde en verscheurde, was toen Max stierf, slap in de armen van Lucas. Caleb McLaughlin en Sadie Sink kenden elkaar voorafgaand aan Stranger Things, en misschien kon hij daarom al zijn emoties oproepen om de regel "Erica, help!" terwijl hij op zolder snikt. Zijn pijn was voelbaar en de frasering bleef in de uiteindelijke versie.

2 De Winnebago-scène heeft een favoriet bij fans zonder script

Afscheid nemen van liefdesverdriet, bracht seizoen vier ook een favoriete geïmproviseerde regel van de lippen van Eddie Munson. Direct nadat Eddie's bemanning een geparkeerde Winnebago infiltreert, maakt hij er een hotwire van en toen hem werd gevraagd wie er zou rijden, wendde hij zich tot Steve en wees hem de chauffeur aan. Zijn exacte regel is: Harrington heeft haar. Nietwaar, grote jongen?” Iedereen, van fans tot cast tot crewleden, verloor het toen Joseph Quinn die regel in de scene gooide.

1 Het haalde de cut niet, maar Dacre Montgomery maakte een off-script keuze

Dacre Montgomery, die Billy in de show speelt, is een beetje een methode-acteur en volledig toegewijd aan zijn vak. Hij deelde in een interview dat hij in seizoen drie, terwijl hij vastzat in de sauna, een opname filmde waarbij hij in plaats van het glas te breken met een gekartelde keramiek (wat in het script stond), zijn hoofd gebruikte. Montgomery verbrijzelde uiteindelijk het glas, maar helaas hielden de regisseurs niet van de beelden en lieten hem zich aan het script houden.

Aanbevolen: