Hier zijn de 10 meest bekeken films op Netflix

Inhoudsopgave:

Hier zijn de 10 meest bekeken films op Netflix
Hier zijn de 10 meest bekeken films op Netflix
Anonim

Reed Hastings en Mark Randolph lanceerden het internetentertainmentbedrijf Netflix, dat meer dan 75 miljoen abonnees heeft. Het aantal abonnees verdubbelt in omvang naarmate de pandemie toeslaat en meer mensen gedwongen zijn thuis te blijven, waardoor er het jaar ervoor meer dan 8 miljoen nieuwe leden zijn bijgekomen. Elke week worden de meest bekeken films in de populariteitsgrafieken bijgewerkt op basis van het totale aantal uren dat abonnees eraan hebben besteed. Netflix bevat bijna 40% van alle content bekeken video's wereldwijd. Laten we nu eens kijken of de favoriete film aller tijden een van de tien meest bekeken films op Netflix is! Er zijn veel nieuwe films beschikbaar op Netflix, maar deze lijst biedt de meest bevredigende kijkervaring.

10 Spencer vertrouwelijk

Ben je dol op het oplossen van de mysteries van politieagenten? Actiester Mark Wahleberg, die de rol speelt van Spenser, een voormalige politiedetective, keert terug naar de criminele onderwereld van Boston om een verwrongen moordcomplot te ontrafelen. Het stond in de top tien met 197,3 miljoen uur kijktijd. De film, gecategoriseerd als een actie-komedie-mysterie-thriller, slaagt erin om in alle bovenstaande genres te vallen. Het is een algoritmische gruweldaad die even ijzig van opzet is als ruw gemaakt. De film is gedeeltelijk gebaseerd op de Ace Atkins-roman Wonderland en is grotendeels een fictief werk.

9 6 Ondergronds

De film, met zes personen van over de hele wereld, steeg naar de top negen met 205,5 miljoen uur kijktijd. Een thrillerfilm waarin elke cast een personage uitbeeldt dat niet alleen is gekozen vanwege hun bekwaamheid, maar ook vanwege een uitgesproken ambitie om hun verleden te wissen om de toekomst te beïnvloeden. 6 Underground is geschreven door Paul Wernick en Rhett Reese en geregisseerd door Michael Bay. Ryan Reynolds, Melanie Laurent, Manuel Garcia-Rulfo, Adria Arjona, Corey Hawkins, Ben Hardy en Dave Franco behoren tot de acteurs in de film.

8 The Kissing Booth 2

De film met Joey King en Jacob Elordi uit Euphoria, staat in de top acht met 209,25 miljoen kijkuren en draait om een universiteitsbeslissing waar veel kinderen zich mee kunnen identificeren. Joey King's personage Elle balanceert haar langeafstandsrelatie met Noah (Jacob Elordi), haar evoluerende vriendschap met haar beste vriend Lee en haar liefde voor een nieuwe klasgenoot. Vince Marcello was de regisseur en werkte vanuit een scenario dat hij en Jay Arnold schreven. De film is een direct vervolg op The Kissing Booth uit 2018.

7 De Ier

The Irishman, een televisieserie uit de jaren 50 met in de hoofdrol Frank Sheeran, kwam binnen op nummer zeven met 214,57 miljoen uur. Plot van de film draait om geweld en verraad; De Niro speelt Frank en volgt een vrachtwagenchauffeur die in contact komt met Pesci en zijn misdaadfamilie uit Pennsylvania. Naast het werken voor Al Pacino als Jimmy Hoffa, een sterke Teamster met connecties met de georganiseerde misdaad, stijgt De Niro als Frank Sheeran de gelederen op om een tophuurmoordenaar te worden.

6 Het onvergeeflijke

Een saai melodrama met 214,79 miljoen uur kijktijd stond in de top zes. Ruth Slater, gespeeld door de Amerikaanse actrice Sandra Bullock, een ex-gevangene die een moord heeft gepleegd, wordt gescheiden van haar vijfjarige zusje Katherine en zoekt haar na het uitzitten van een straf van 20 jaar. Helaas is het onjuist om te denken dat The Unforgivable gebaseerd was op een waargebeurd verhaal. In plaats daarvan werkten Peter Craig, Hillary Seitz en Courtenay Miles samen aan het schrijven van deze dramafilm, die volledig fictief is.

5 Extractie

Met 231,3 miljoen uur kijktijd debuteerde de film met Chris Hemsworth in de top vijf. Het verhaal draait om een huurling op de zwarte markt die niets te verliezen heeft en wordt gerekruteerd om de gestolen zoon van een internationale misdaadbaron te vinden die gevangen wordt gehouden. Een toch al gevaarlijke klus wordt bijna onmogelijk in de schimmige onderwereld. Vanwege de wereldwijde sluiting van bioscopen als gevolg van de coronaviruspandemie, is Extraction mogelijk de enige kaskraker van de zomer van 2020, volgens een recent Forbes-rapport.

4 Het Adam-project

Het is net als de film Predestination uit 2014? Met het gepraat over tijdreizen heeft Netflix er een gloednieuwe film over! De film wist met 233,14 miljoen uur kijktijd in de top vier van de hitparade te eindigen, hoewel veel nieuwe films vaak een verhaal over tijdreizen bevatten. Adam Reed, een tijdreizende gevechtspiloot die in 2022 onbedoeld landt, wordt gespeeld door Ryan Reynolds en Jennifer Garner. Op een missie om de toekomst te voorkomen, moet hij werken met zijn 12-jarige zelf.

3 Vogelhuis

Is het mogelijk om ergens te wonen zonder muziek, gelach, vuurwerk of andere geluiden? Met 282,02 miljoen uur kijktijd speelt Sandra Bullock een moeder en haar twee kinderen en staat ze in de top 3. In de setting waarin ze gedwongen worden te leven, is de film louter stil met spannende momenten. De familie probeert zichzelf te beschermen tegen een onbekende kracht die de bevolking vernietigt. Maar het enige dat gegarandeerd is, is dat wanneer iemand het ziet, die persoon sterft.

2 Kijk niet omhoog

Twee low-level astronomen, met in de hoofdrol Oscar-winnaars Leonardo DiCaprio en Jennifer Lawrence, leiden de film en staan in de top 2 van de meest bekeken film met 359,69 miljoen uur kijktijd. Artiesten zijn niet de enigen die een mediatour weten te bemachtigen. Dr. Randall Mindy en Kate Dibiasky, astronomen, gaan op een massale mediatournee om mensen te waarschuwen voor een komeet die de aarde zal vernietigen wanneer deze de aarde nadert.

1 Rode melding

Dwayne Johnson, een voormalige professionele worstelaar die nu acteur is, is de leider van de Red Notice en heeft zijn fans niet in de steek gelaten. Hij staat bovenaan de lijst van de meest bekeken video's op Netflix met 364,02 miljoen uur aan kijktijd! De acteur, een FBI-profiler op het spoor van de meest gezochte kunstdief ter wereld, bundelt zijn krachten met de crimineel om de ontwijkende en hardnekkige misdadiger te arresteren.

Aanbevolen: