10 Beroemdheden die in commercials waren als kinderen voordat ze beroemd werden

Inhoudsopgave:

10 Beroemdheden die in commercials waren als kinderen voordat ze beroemd werden
10 Beroemdheden die in commercials waren als kinderen voordat ze beroemd werden
Anonim

Veel beroemde acteurs die we tegenwoordig kennen, begonnen hun carrière toen ze nog kinderen waren in reclamespots. Terwijl sommigen geen zin in de video's hadden, werden anderen populair en werden ze gecast door spraakmakende bedrijven en werden ze bekende gezichten op televisie.

De meeste kinderen volgen de acteercarrière niet na het spelen van een aantal campagnes; anderen vonden hun ware roeping voor de camera's en werden zelfs bekroonde artiesten. Het is ook indrukwekkend hoe sommigen van hen helemaal niet veranderden na het opgroeien. Nieuwsgierig? Blijf scrollen en ontdek wie de artiesten zijn die in hun kindertijd commercials speelden.

10 Sarah Michelle Gellar

Het is bijna onmogelijk om het meisje te herkennen in deze Burger King-commercial uit 1981. De actrice was pas vier jaar oud toen ze werd gecast voor de advertentie, die de rivaliserende McDonald's 'aanvallen' die praten over de grootte van hun hamburgers. Het was het begin van een succesvolle carrière en in de komende decennia zou ze beroemd worden door het doden van vampiers.

Voordat ze beroemd werd, was Sarah Michelle Geller in de jaren '80 en '90 betrokken bij veel commercials, waaronder weer Burger King.

9 Leonardo DiCaprio

Voordat hij een bekroonde acteur werd, begon Leonardo DiCaprio zijn carrière in commercials en was hij erg populair bij merken. Een van zijn eerste optredens was een reclame voor bumble gum, en we kunnen nu al enkele gezichtsuitdrukkingen herkennen die hij nog steeds doet. Het lijkt erop dat hij acteren altijd serieus nam.

We wedden dat deze jongen in de video zich nooit had kunnen voorstellen dat hij een van de beste acteurs van zijn generatie zou worden.

8 Mila Kunis

Toen er een documentaire over Lisa Frank werd uitgebracht, kwamen veel mensen erachter dat Mila Kunis in 1993 in een van hun commercials was. De kleurrijke advertentie bracht een opgewonden Mila Kunis die duidelijk haar best deed voor de camera's. Ze had de perfecte jaren 90-look, inclusief de hoed die elk kind toen had.

Mila Kunis was beroemd in commercials en ze werd ook gecast voor advertenties van Barbie en ander speelgoed.

7 Tobey Maguire

Tobey Maguire was een paar decennia geleden een ander bekend gezicht in reclamespots. Hij had een kleine rol in een Tropicana-advertentie die vertelt hoe vers het sap is. Hij is niet het begin van de campagne, en hij zegt gewoon: "Waarom doe je er niet gewoon wat broccoli in?"

Het was een bescheiden begin, maar zijn carrière zou de komende jaren bloeien. Hij maakte ook deel uit van andere commercials.

6 Britney Spears

Britney Spears zou een van de grootste sterren van de late jaren '90 en vroege jaren 2000 worden, en zelfs een historische Pepsi-commercial van Pepsi maken, samen met Beyonce en Pink, maar haar begin was bescheiden. Ze verscheen een paar seconden in een reclame voor barbecuesaus en ze heeft geen regels. De producers dachten echter dat de zangeres iets speciaals had, aangezien ze haar gezicht kozen om de advertentie te sluiten. Het lijkt erop dat ze altijd de aandacht van mensen trok.

5 Joseph Gordon-Levitt

Joseph Gordon-Levitt was een schattig kind en zeer getalenteerd. Hij werd gecast voor een reclamespot voor poptaarten waarin hij een monoloog hield waarin hij uitlegde hoe lekker en praktisch het was. Het kan voor iedereen een uitdaging zijn, maar Gordon-Levit liet zich helemaal niet intimideren. Hij deed het geweldig en zag er erg comfortabel uit voor de camera's.

Net als andere namen in deze lijst, nam hij deel aan andere commercials en werd hij vaak gecast voor voedseladvertenties.

4 Kristen Stewart

Kristen Stewart was in de jaren '90 te zien in een reclame van Porsche. Ze speelt een meisje dat de schoolbus mist en een ritje naar haar vader vraagt, zodat ze op weg naar school kan genieten van het gevoel van vrijheid van de nieuwe Porsche. Ze heeft niet veel lijnen, maar het was een goed begin, vooral gezien het een spraakmakend merk was.

Het is ook indrukwekkend hoe ze niet veel veranderde, en haar gezichtsfoto's zien er hetzelfde uit als in de jaren '90

3 Drew Barrymore

Drew Barrymore is een begrip sinds ze de jongere zus speelde in E. T. The Extra-Terrestrial, maar ze maakte haar debuut voor de camera's lang daarvoor. In de meest schattige commercial op deze lijst praat ze met tekenfilms terwijl ze rijstchips eet. Het kleine meisje is nerveus omdat ze voor het eerst het bloemenmeisje zal zijn en is erg nerveus, en haar vrienden kalmeren haar.

Ze was ook te zien in andere commercials voor Cookie Dough en andere merken.

2 Elia Wood

Elijah Wood was alomtegenwoordig in de commercials in de jaren '80 en '90. De jonge acteur begon met een kaascommercial en hij werd gecast voor verschillende andere merken zoals Pizza Hut en Lays. Wood lijkt zijn carrière altijd serieus te hebben genomen en hij deed altijd zijn best voor die commercials. Het was logisch dat het niet lang zou duren voordat hij een belangrijke rol in Hollywood zou krijgen, zoals hij deed.

1 Elisabeth Moss

"De pijn is echt." als Elisabeth Moss dat zegt, zou het een zin in Handmaid's Tale kunnen zijn, maar het is een reclamespotje voor migrainemedicatie. De video is van begin jaren 2000, en ze ziet er erg jong uit! Maar we kunnen nu al de krachtige look opmerken die haar over de hele wereld beroemd zou maken.

Elisabeth Moss zou jaren later beroemd worden door haar rol als Peggy in Mad Men.

Aanbevolen: