Welke 'Stranger Things'-ster heeft de beste stijl?

Inhoudsopgave:

Welke 'Stranger Things'-ster heeft de beste stijl?
Welke 'Stranger Things'-ster heeft de beste stijl?
Anonim

Sinds de première van de populaire Netflix-show in 2016, is de wereld verliefd geworden op de castleden van Stranger Things. De nieuwe en bekende gezichten waren een welkome aanvulling op de rode loper en brachten een frisse kijk op huidige en oudere modetrends. Met Hollywood-roy alty's en legendarische actrice Winona Ryder als mede-ster en mentor is het geen wonder dat deze kinderen uitgroeiden van schattige kindersterren tot verfijnde elegante volwassenen. Maya Hawk en Sean Austin zijn enkele van de weinige castleden die met acteren begonnen voor de Netflix-show, de meeste castleden kregen wereldwijde bekendheid na het succes van de show.

Het succes van de show is voornamelijk te danken aan de chemie van de cast, hun vermogen om samen te werken en de talloze niet-gescripte momenten die op camera zijn vastgelegd en die in de uiteindelijke versie werden bewaard. Naarmate er meer seizoenen werden uitgebracht, kwamen de acteurs van de shows meer in de schijnwerpers te staan met meer evenementen en rode lopers om elk jaar bij te wonen. De acteurs van Stranger Things zijn stijlinspiratie geworden voor fans over de hele wereld, met zelfs warenhuizen en ontwerpers die hun stijl proberen te creëren. Hun unieke stijlen zijn zeer onderscheidend en vaak moeilijk te imiteren of te herhalen, soms zelfs schijnbaar geïnspireerd door tijdsperioden in hun Netflix-show.

8 Will Byers zou nooit Noah Schnapp kunnen zijn

Millie Bobby Brown en Noah Schnapp
Millie Bobby Brown en Noah Schnapp

Een kind spelen op tv en zelf kind zijn werd een fulltime baan voor acteur Noah Schnapp, die bekendheid verwierf als Will Byers in Stranger Things. De acteur ging onlangs viraal op TikTok nadat hij had onthuld dat hij een parttime badmeester was die werkte om zijn studie te betalen. Als een van de meest herkenbare beroemdheden houdt Noah zijn stijl eenvoudig met basic trendy chique looks die hem helpen op te vallen op een rode loper vol modekrachtpatsers. Hoewel hij een lange weg heeft afgelegd sinds zijn eerste rode loperdagen zonder stylist, is hij er nog steeds niet in geslaagd om een groot statement te maken in de modewereld, zoals sommige van zijn medecastgenoten.

7 Gaten Matarazzo tilt zijn stijl naar een hoger niveau

Gaten Matarazzo lacht
Gaten Matarazzo lacht

In hun dagelijks leven hebben de sterren van Stranger Things, net als andere celebs, geen stylisten om te bepalen wat ze dragen, waarbij de meesten de voorkeur geven aan comfort boven esthetiek tijdens hun downtime. Net als zijn personage Dustin Henderson, geeft zijn normale stijl de voorkeur aan jeans en t-shirts die hij in zijn jonge jaren zelfs op de rode loper zou dragen. De acteur creëert met de hulp van zijn stylist vaak een verheven kostuumlook die laat zien dat zijn stijl verfijnder en geëvolueerd kan worden.

6 Het Joe Keery-kapsel

Joe Keery
Joe Keery

Het kan moeilijk zijn voor Steve Harrington-acteur, Joe Keery, om een fashionstatement te maken met enkele van de meest stijlvolle celebs die met hem over de rode loper lopen. Nog een om zijn mode eenvoudig te houden, zijn slappe volumineuze haar is zijn grootste mode-aanwinst geworden met mensen over de hele wereld die proberen de snit te perfectioneren en er niet in slagen. De acteur heeft onlangs zijn stijlspel opgevoerd om gelijke tred te houden met zijn meer modieuze co-sterren, dus het zal interessant zijn om te zien waar zijn stijl van hieruit evolueert.

5 De jaren 90 waren aardig voor Winona Ryder

winona Ryder en haar vriend scott mackinlay hahn
winona Ryder en haar vriend scott mackinlay hahn

Als een van de weinige gevestigde acteurs vóór de release van Stranger Things, is actrice Winona Ryder geen onbekende in de schijnwerpers of de gekke fans. De actrice, die in de jaren 90 opkwam als een beroemde actrice in vreemde en eigenzinnige rollen, droeg vaak de kleur zwart, net als haar beroemde personage Lydia Deetz. Hoewel haar personages vaak excentrieke kleerkasten hebben die bij hun persoonlijkheid passen, houdt de actrice zelf haar stijl eenvoudig maar tijdloos. Ze heeft misschien niet de meest glamoureuze stijl in vergelijking met haar jongere co-sterren, maar het is gemakkelijk te zien hoe de actrice generaties lang een mode-icoon was.

4 Finn Wolfhard is een Gen Z-stijlicoon

Finn Wolfhard speelt Mick in de Netflix-serie Stranger Things
Finn Wolfhard speelt Mick in de Netflix-serie Stranger Things

Nog een Stranger Things-ster die beroemd is om zijn pluizige krullende haar, Finn Wolfhard is in de loop der jaren veel gegroeid, van een onhandige pre-tiener tot een charismatische vriendelijke jongeman. In tegenstelling tot zijn personage Mike Wheeler, heeft de acteur een zeer strakke, scherpe stijl die hij er bijna moeiteloos uit laat zien op de rode loper. De acteur heeft een frisse nieuwe kijk op formele kleding omarmd, waarbij hij deze vaak remixt met streetwear, waardoor hij een stijlinspiratie vormt voor veel jonge Gen-Z-leden.

3 Sadie Sink is geen Max Mayfield

Sadie Sink in Chanel
Sadie Sink in Chanel

Als een van de personages die in latere seizoenen werd toegevoegd, had Sadie Sink veel tijd om zich voor te bereiden op haar debuut op de rode loper met de cast van Stranger Things. Haar stijl is heel anders dan haar tomboy-personage Max Mayfield, die de voorkeur geeft aan jeans boven de op maat gemaakte couture-looks van Sink. Hoewel ze allebei iets gemeen hebben, is een voorkeur voor broeken, waarbij de actrice vaak wijde pijpen draagt, wat haar een volwassener, verfijnder uiterlijk geeft.

2 Acteur of stylist? Caleb McLaughlin is beide

Caleb McLaughlin in wit pak
Caleb McLaughlin in wit pak

Caleb McLaughlin, de acteur van Lucas Sinclair, poseerde onlangs voor L'Officiel Fashion Book en bewees dat hij een van de meest vooruitstrevende sterren van Stranger Things was. De bekwaamheid van de acteursstijl komt voort uit zijn liefde voor mode die hij van jongs af aan had, zelfs het stylen van de kenmerkende look van zijn eigen personages. Nooit iemand die iets kiest op basis van merknaam, hij maakt altijd een statement op de rode loper in gewaagde pakken en unieke kleurrijke stukken die hij zelf vindt.

1 Millie Bobby Brown is officieel volwassen

Millie Bobby Brown
Millie Bobby Brown

Misschien de meest modieuze Stranger Things-alumnus die beroemd is vanwege het spelen van de superkrachtige Elf, is Millie Bobby Brown opgegroeid in de schijnwerpers met haar castgenoten. De actrice stapte op haar eerste rode lopers in gezwollen jurken die geschikt zijn voor kinderen en is in de loop der jaren veel veranderd, waarbij haar stijl het meest opvallende verschil was. Haar op maat gemaakte glamoureuze looks die altijd tot in de perfectie zijn gepast, hebben haar tot mode-icoon over de hele wereld verheven.

Aanbevolen: