Blake Lively Vs. Ryan Reynolds: welke echtgenoot heeft de beste kassaprestaties?

Inhoudsopgave:

Blake Lively Vs. Ryan Reynolds: welke echtgenoot heeft de beste kassaprestaties?
Blake Lively Vs. Ryan Reynolds: welke echtgenoot heeft de beste kassaprestaties?
Anonim

Blake Lively en Ryan Reynolds zijn een van Hollywoods powerkoppels. De twee trouwden in 2012 en hebben momenteel drie kinderen samen. Als hun posts op sociale media iets laten zien, is het dat ze weten hoe ze plezier met elkaar kunnen hebben in hun liefdevolle relatie.

De twee hebben niet alleen impact op de wereld door liefdadigheid en hulpverlening, maar ze zijn allebei filmsterren. Het paar is samen in één film verschenen, maar hun genres zijn doorgaans zeer divers in de rollen die ze spelen. Hier is een ranglijst van de vijf beste kassahits van elke echtgenoot.

10 'The Sisterhood Of The Traveling Pants' ontving $ 43 miljoen

The Sisterhood of the Traveling Pants is waar Blake Lively haar start in de bioscoop kreeg. Dit verhaal, uitgebracht in 2005, volgt vier totaal verschillende beste vrienden (zowel qua persoonlijkheid als qua uiterlijk) die een schijnbaar magische broek tegenkomen die op de een of andere manier bij alle vier past. Deze broek wordt tijdens hun individuele zomeravonturen naar elke vriend verzonden, zelfs het land uit. Deze film bracht $ 43 miljoen op aan de kassa.

9 'Green Lantern' met in de hoofdrol beide echtgenoten bracht $ 220 miljoen op

Blake Lively en Ryan Reynolds speelden beiden in Green Lantern voordat ze een relatie hadden. Deze film is Lively's grootste kaskraker, hoewel hij op de vijfde plaats staat op de lijst van Reynolds, na het ontvangen van 220 miljoen dollar. Ryan vertelt openlijk over wat een grote flop deze film was, aangezien deze superheldenproductie vaak wordt beschouwd als een van de slechtste die in de bioscoop is uitgebracht.

8 Blake Lively's 'Age Of Adaline' bracht $ 65,7 miljoen op

Age of Adaline was in 2015 in de bioscoop te zien met in de hoofdrol Blake Lively en Harrison Ford, naast andere getalenteerde acteurs. Lively speelt "Adaline", een schijnbaar 29-jarige vrouw die al tientallen jaren dezelfde leeftijd heeft na een bizar ongeluk. Ze leeft haar leven zonder enige betekenisvolle connecties te maken, zodat haar geheim niet naar buiten komt, maar dingen beginnen te veranderen wanneer ze een filantroop ontmoet die iets nieuws in haar losmaakt. Deze film bracht $65,7 miljoen op.

7 'The Proposal'-film met Ryan Reynolds bracht $ 317 miljoen op

In 2009 werd de hit RomCom The Proposal met Ryan Reynolds en Sandra Bullock uitgebracht, met een brutowinst van $ 317 miljoen. Deze film had een all-star cast, met Betty White, Oscar Nunez en Mary Steenburgen. De plot volgt een Canadese she-boss (vaak aangeduid als "de heks") die wordt gedeporteerd, en in een laatste poging om haar baan te behouden, verklaart ze verloofd te zijn met haar persoonlijke assistent. Terwijl dit onwaarschijnlijke paar hun huwelijk plant, ontstaan er shenanigans.

6 Blake Lively's mysteriefilm 'A Simple Favor' bracht $ 97,6 miljoen op

A Simple Favor is een mysterieuze komedie die Anna Kendrick portretteert als een alleenstaande moeder die werkt als een schattige videoblogger en Blake Lively als een glamoureuze en succesvolle zakenvrouw. In de film zijn de twee beste vrienden (hoewel in persoon, de twee naar verluidt wat rundvlees hadden) en Kendrick's personage brengt het op zich om te onderzoeken wanneer het personage van Lively op mysterieuze wijze verdwijnt. Deze film haalde $ 97,6 miljoen aan de kassa.

5 Ryan Reynolds had een kaskraker van $ 373 miljoen met 'X-Men Origins: Wolverine'

Om de X-Men-serie voort te zetten, werd X-Men Origins: Wolverine uitgebracht in 2009. Met in de hoofdrol het titulaire personage, hernam Hugh Jackman zijn rol als 'Wolverine'. In dit vervolg voegde de antiheld "Deadpool" zich bij de cast en bracht Ryan Reynolds in het X-Men-universum. Deze film, een kruising tussen mutanten en Marvel, werd enorm populair en bereikte tijdens de openingsweek wereldwijd $ 373 miljoen.

4 Blake Lively's film 'The Shallows' bracht $ 119 miljoen binnen aan de kassa

The Shallows kwam uit in 2016 en toonde de spannende horror van alleen gestrand te zijn met de constante dreiging van de dood, en bracht tijdens de openingsweek $ 119 miljoen op. Blake Lively speelt 'Nancy', die besluit haar dag in de zon door te brengen op een afgelegen strand om haar te helpen omgaan met het recente verlies van haar moeder. Ze negeert de gevaren van alleen zijn, grijpt haar surfplank om te gaan surfen en in het water wordt ze benaderd door een grote witte haai die haar dwingt te schuilen op een gigantische rots enkele meters van de kust.

3 'Deadpool 2' ontving $ 731 miljoen in de box Office-prestaties

Dit meeslepende vervolg was net zo populair als de eerste film en bracht zo $ 731 miljoen op. Ryan Reynolds herneemt zijn rol als Deadpool in Deadpool 2 en wordt vergezeld door de beroemde gezichten van Josh Brolin, Terry Cruz, Evan Peters en zelfs een minuscule cameo van Brad Pitt. In een X-Men meets Avengers-plot stelt Deadpool een team samen om een tienermutant te beschermen tegen een gemeenschappelijke, machtige vijand.

2 De horrorfilm 'The Town' met in de hoofdrol Blake Lively bracht $ 154 miljoen op

The Town is een spannend drama uit 2010 met niet alleen Blake Lively, maar ook Ben Affleck, Rebecca Hall, Jeremy Renner en Jon Hamm. Deze film is Lively's hoogste brutowinst (afgezien van Green Lantern) met een kassa-inkomsten van $ 154 miljoen, en het complot omvat een buurtbende, een bende bankovervallers, een gijzeling en een onbeantwoorde romance die begint te bloeien.

1 Ryan Reynolds' iconische 'Deadpool' bereikte $ 783 miljoen in de kassa

De film Deadpool werd in februari 2016 aan ons voorgesteld, met niemand minder dan Ryan Reynolds als Deadpool/Wade Wilson. Wade wordt gevangengenomen, gemarteld en getransformeerd door een kwaadaardige wetenschapper, waardoor hij de antiheld wordt die we kennen en liefhebben. Deze film is een van Ryan's meest herkenbare rollen en tot nu toe is het zijn meest winstgevende productie geweest met een box office-inkomen van $ 783 miljoen.

Aanbevolen: