MCU-fans zouden deze regel uit 'Avengers: Endgame' veranderen

MCU-fans zouden deze regel uit 'Avengers: Endgame' veranderen
MCU-fans zouden deze regel uit 'Avengers: Endgame' veranderen
Anonim

Elke keer dat het Marvel Cinematic Universe een film uitbrengt, kiezen fans die uit elkaar. Of ze er nu van houden of er een hekel aan hebben, kijkers willen terugspoelen en inzoomen op elke scène, elk moment en elke regel.

En hoewel het alom geliefd was, deden fans hetzelfde met 'Avengers: Endgame'.

Veel films in de franchise hebben huiveringwekkende momenten gehad, en de algemene consensus is dat het niet echt een Marvel-meesterwerk is, tenzij er ogenschijnlijk geestige oneliner-fans zijn die erover kunnen praten.

Voor kijkers van 'Avengers: Endgame' kwam het moment waarop Carol een zelfingenomen zin losliet waardoor het leek alsof de Cap hen allemaal zou redden… in haar eentje.

Zoals fans op Quora het erover eens waren, toen Bruce Banner vroeg: "Als we dit doen, hoe weten we dan dat het anders zal eindigen dan voorheen?", Carol's antwoord was doof.

Danvers antwoordde: "Omdat je mij eerst niet had."

Die regel, zeggen fans, ontkent volledig de rest van de pogingen van de Avengers om letterlijk heroïsch te zijn. Carol zegt eigenlijk dat ze iedereen gaat redden, en dat alle Avengers die stierven terwijl ze tegen Thanos vochten, gewoon watjes waren of zoiets.

Zoals een fan uitlegde, zorgde die ene regel ervoor dat veel mensen een hekel hadden aan het personage van Carol. Immers, vragen hoe ze kon helpen of suggereren dat ze kon helpen, zou tammer zijn geweest. Het is duidelijk dat Danvers niet de nederigste held is, maar de opmerking was kattig en arrogant, en fans waren niet echt enthousiast.

Dat gezegd hebbende, een andere fan wees er wel op dat, uit de context gehaald, die regel slecht weerspiegelde op Carol en de rest van de Avengers. Omdat die regel klinkt als een microfoondrop, zijn fans een beetje vergeten wat er daarna gebeurde.

Brie Larson als Carol Danvers Captain Marvel in 'Avengers: Endgame&39
Brie Larson als Carol Danvers Captain Marvel in 'Avengers: Endgame&39

Wat er daarna gebeurde was dat Rhodey antwoordde met "Hé, nieuwe meid? Iedereen in deze kamer gaat over dat superheldenleven. En als je het niet erg vindt dat ik het vraag, waar ben je in godsnaam al die tijd geweest?"

Terwijl Carol's opgepompte interpretatie van zichzelf de scène stal, geeft haar side-convo met Rhodey enig perspectief. Ze vertelde hem: "Er zijn veel andere planeten in het universum, en helaas hadden ze jullie niet."

Hoewel de eerste regel een beetje onhandig en ronduit onbeleefd was tegen de Avengers die het werk hebben gedaan, verliep het hele gesprek een beetje anders dan fans zich misschien hadden voorgesteld, nadat ze die ene regel hadden gehoord.

Toch zijn er fans die van Captain Marvel houden en degenen die dat niet doen, en ze kan niet de aanbidding winnen van elke MCU-fan. Tegelijkertijd zijn er tal van andere scènes om uit elkaar te halen en dialogen om te ontcijferen, om nog maar te zwijgen van een paar dingen die kijkers nog steeds niet helemaal begrijpen over de nederlaag van Thanos.

Aanbevolen: