Brad Pitt wilde niet in de verloren stad verschijnen (maar zijn kapper overtuigde hem)

Inhoudsopgave:

Brad Pitt wilde niet in de verloren stad verschijnen (maar zijn kapper overtuigde hem)
Brad Pitt wilde niet in de verloren stad verschijnen (maar zijn kapper overtuigde hem)
Anonim

De avonturenkomedie The Lost City is een met sterren bezaaide affaire met Sandra Bullock en Channing Tatum aan het hoofd van een indrukwekkende cast waarin ook Daniel Radcliffe voorkomt. Sterker nog, de film bevat ook een korte verschijning van Brad Pitt die er net zo gepolijst en ruig knap uitziet als toen hij enkele jaren geleden in Troy speelde. Inderdaad, Pitt heeft een aantal gedenkwaardige schermtijd in de film (om nog maar te zwijgen van de Oscar-winnaar heeft ook een hele plotwending rond zijn personage).

En hoewel het gemakkelijk is om aan te nemen dat Bullock Pitt een cameo heeft laten doen omdat ze zulke goede vrienden zijn, was dat niet echt het geval toen ze aan de film werkte. Bovendien zullen fans waarschijnlijk nooit raden hoe de actrice erin slaagde haar mede-Oscarwinnaar binnen te halen en hoe het er ook toe leidde dat Bullock zich bij Pitt voegde in Bullet Train.

Sandra Bullock was de reden waarom de cast van de verloren stad samenkwam

The Lost City is meer dan alleen een typische Bullock-starrer. Net als bij de kaskraker Miss Congeniality, kwam de actrice ook aan boord als producer en deze film en regisseurs Adam en Aaron Nee crediteren haar voor het brengen van Tatum, Radcliffe en Pitt ook naar de film.

“Ze was in het begin aan het project gehecht. Dus als je Sandra hebt als acteur en producer, en je zegt: 'We willen Channing Tatum graag voor deze rol,' zegt ze, 'Ik vind Channing Tatum leuk,' en dan bel je Channing Tatum, en hij antwoordt de telefoon,' zei Adam. En je gaat, 'Hoe zit het met Brad Pitt?' Ze zegt: 'Ik doe een film met Brad Pitt. Laat me het hem vragen.' Het verandert echt dingen als je iemand als Sandy in je team hebt.”

Dat gezegd hebbende, is het ook de moeite waard om op te merken dat als het op Pitt aankwam, het niet bepaald Bullock was die het vroeg. In plaats daarvan wendde de actrice zich tot iemand waar Pitt niet echt nee tegen zou zeggen.

Sandra Bullock landde Brad Pitt in de verloren stad via haar kapper

Het blijkt dat Bullock en Pitt een wederzijdse kennis hebben. 'Ik heb hem niet gebeld, zelfs niet met Brad gepraat. Brad en ik hebben dezelfde haarstylist die ons haar doet in films', onthulde de actrice. 'Haar naam is Janine Rath-Thompson.' Het is ook vermeldenswaard dat het niet Bullock was die Pitt als eerste opzocht. Technisch gezien was het andersom.

“Ze deed zijn haar voor Bullet Train en hij zei: 'Kun je Sandy bellen en haar deze film laten maken?' Hij heeft me nooit gebeld. Dus ik sprak alleen via Janine, 'herinnerde Bullock zich. “En toen ik ermee instemde om dat te doen, heb ik met Janine gesproken om Brad deze film te laten maken. Dus Janine Rath-Thompson is eigenlijk het kanaal voor ons werk.”

De actrice verwees ook naar Rath-Thompson als een "harde onderhandelaar" die "in feite ieder van ons vertelde dat we het moesten doen." Bullock wees er ook op dat het geen goed idee is om nee tegen haar te zeggen. "Als ze je haar in de war brengt, is je hele carrière geruïneerd", voegde de actrice eraan toe. "Dus je doet eigenlijk wat de kapper zegt."

Zo tekende Pitt zich aan om in The Lost City te verschijnen en Bullock stemde ermee in om zich bij de cast van Bullet Train te voegen.

En hoewel Pitt niet veel schermtijd heeft in de film, gaf de ster op de A-lijst nog steeds alles voor de rol. 'Het punt met Brad is dat hij daar drie dagen zou zijn. Hij was net klaar met schieten. Hij was doodmoe', onthulde Bullock. "Hij bouwde op voor een driedaagse rol. Ik moest hem gratis een vierde dag vragen. Hij deed het."

Sandra Bullock noemt Brad Pitt 'Freaking Awesome' vanwege zijn arbeidsethos

Bullock waardeerde ook dat Pitt bleef hangen, ook al hadden ze niet de meest comfortabele setting voor de film."We hadden moessonregens. Het was heet. We waren in de jungle", legde de actrice uit. "Hij bracht zijn professionaliteit en hij is Brad Pitt omdat hij gewoon waanzinnig geweldig is."

Over de acteur zei Bullock ook: "Je realiseert je gewoon dat hij een filmster en een geweldige acteur is met een reden: omdat hij heel, heel hard werkt. Hij bracht een arbeidsethos mee die behoorlijk verbazingwekkend was."

Ondertussen zullen fans enige tijd moeten wachten voordat Bullock na Bullet Train terugkeert naar het grote scherm. De actrice heeft aangekondigd dat ze een pauze neemt zodat ze naar huis kan, "de plek die me het gelukkigst maakt". “Als ik aan het werk ben, neem ik mijn werk heel serieus. En ik wil gewoon 24/7 bij mijn baby's en mijn gezin zijn', zei Bullock. "Daar zal ik een tijdje zijn."

Wat betreft toekomstige films met Bullock en Pitt in de hoofdrol, alles is mogelijk. De twee sterren zijn immers al behoorlijk dichtbij geworden. En zoals Pitt opmerkte tijdens een persconferentie voor Bullet Train: 'Ik hou gewoon van het idee dat we elkaars projecten kunnen kruisbestuiven en hoe dan ook, ze is een dierbare oude vriendin. Ik hou zielsveel van haar.'

Aanbevolen: