10 afhaalrestaurants van Chris Brown's documentaire 'Welcome To My Life

Inhoudsopgave:

10 afhaalrestaurants van Chris Brown's documentaire 'Welcome To My Life
10 afhaalrestaurants van Chris Brown's documentaire 'Welcome To My Life
Anonim

In 2017 bracht Chris Brown een documentaire uit genaamd Welcome to My Life. Veel beroemdheden hebben op dezelfde manier documentaires uitgebracht. De documentaire van een uur en 35 minuten biedt achter de schermen toegang tot interessante en bekende momenten in het leven van Chris Brown, van goed tot slecht. Het bevatte ook concertbeelden en commentaar van andere beroemdheden, waaronder Jennifer Lopez en Mike Tyson.

Chris Brown's documentaire werpt licht op hoe veelbelovend zijn carrière als muzikant was tot het moment dat de aanval van zijn ex-vriendin, Rihanna, plaatsvond in 2009. Hij besteedt veel tijd aan het bespreken van de omvang van het incident veranderde zijn leven en hij verontschuldigt zich voor zijn daden. In de documentaire gaat Chris Brown uitgebreid in op het grootste schandaal van de vroege jaren 2000 en hoe zijn leven was voor en nadat het allemaal gebeurde.

10 De moeder van Chris Brown steunde zijn muziekdroom vanaf het begin

Sommige beroemdheden hebben vanaf het begin geen ondersteunende ouders als het gaat om het bereiken van roem. Voor Chris Brown was dat niet het geval. Zijn liefhebbende moeder steunde heel duidelijk en onvermurwbaar zijn dromen om muzikant te worden en dat liet ze weten in de documentaire! Aan het begin van de film beschreef ze de vroege opkomst van Chris Brown.

9 DJ Khaled, Terrence J, Jennifer Lopez, Rita Ora, Mike Tyson, Mary J. Blige, Jamie Foxx en Usher geloofden in zijn talent

Andere beroemde beroemdheden geloven in Chris Brown en weten dat zijn talent doorschijnt. Enkele van die beroemdheden zijn Terrence Jay, DJ Khaled, Jennifer Lopez, Rita Ora, Mike Tyson en natuurlijk Usher die hem in de eerste plaats ontdekte. Al deze beroemdheden waren opgenomen in de documentaire die sprak over Chris Brown en die zijn talent beschreef als het gaat om zang en dans.

8 Hij schrok toen hij Artiest van het Jaar won

Chris Brown was enorm geschrokken toen hij artiest van het jaar won. Hij won de prijs in 2008 en de blik op zijn gezicht zei alles. Hij had op geen enkele manier verwacht dat hij die prijs mee naar huis zou nemen! Hij gaf toe dat hij vond dat de prijs naar Coldplay had moeten gaan. Het is heel interessant dat hij zich er niet van bewust was hoeveel zijn muziek op dat moment een positieve invloed op de wereld had. Het was duidelijk voordat het grootste schandaal van zijn leven plaatsvond. 2008 was een uitstekend jaar voor zijn carrière.

7 Hij beschreef zichzelf als staatsvijand 1 na het Rihanna-incident

In 2009 stortten de zaken in voor Chris Brown nadat hij zijn ex-vriendin Rihanna had aangevallen en vervolgens schuldig had gepleit voor mishandeling. In de documentaire beschreef hij zichzelf als staatsvijand nummer één na het incident. Hij ging tot in de kleinste details beschrijven wat er die nacht tussen de twee in de Lamborghini gebeurde. Ze kregen een fysieke vechtpartij waarbij hij haar uiteindelijk aanviel op een manier die haar gezicht fysiek beschadigde. De grafische beelden van de schade aan haar gezicht werden vrijgegeven aan de pers en het schokte de natie.

6 Chris en Rihanna hebben 8 maanden in het geheim gedate voordat de wereld het wist

De opkomst en ondergang van de relatie tussen Chris Brown en Rihanna is een van de meest verwoestende situaties die zich voor de media afspelen. Wat veel mensen niet weten over de relatie tussen de twee, is dat ze acht maanden in het geheim met elkaar hebben gedate voordat de wereld wist van hun relatie. Chris Brown onthulde in de documentaire dat ze samen optraden op de VMA's na al een langdurige relatie. Ze waren op dat moment gewoon niet klaar om de wereld te laten weten.

5 Chris draaide zichzelf op de dag nadat hij Rihanna pijn had gedaan

Er zijn veel verwarde verhalen over hoe de gebeurtenissen rond het Chris Brown en Rihanna-incident zich ontvouwden, maar in de documentaire maakte Chris Brown de tijdlijn duidelijk en legde uit dat hij zich de volgende dag na alles bij de politie meldde ging naar beneden.

Sommige mensen speculeerden dat hij zou proberen weg te rennen om gevangenisstraf of juridische problemen te ontlopen, maar hij gaf zichzelf aan omdat hij wist dat hij zijn daden moest erkennen.

4 Hij was getuige van huiselijk geweld tussen zijn moeder en haar vriend

Iets groots dat Chris Brown in de documentaire onthulde, is dat hij als kind getuige was van huiselijk geweld tussen zijn moeder en haar ex-vriendje. Hij zei dat hij soms 's nachts in zichzelf plaste omdat hij te bang zou zijn om naar de wc te gaan. Naar het toilet gaan zou betekenen dat hij zijn kamer moet verlaten en te maken moet krijgen met het geweld dat zich buiten afspeelt. Hij zag zijn moeder gewond raken en het maakte hem zo boos dat woorden niet kunnen beschrijven. Als kind getuige zijn van huiselijk geweld, heeft dat zeker invloed op hem gehad tijdens zijn volwassenheid.

3 Hij brak tijdens zijn Michael Jackson Tribute

Later in de documentaire werd onthuld dat Chris Brown Michael Jackson's hit "Man in the Mirror" zong tijdens de BET-awards van 2010. Het optreden was zo persoonlijk voor hem dat hij in tranen uitbarstte. extreem emotioneel tijdens zijn eerbetoon aan Michael Jackson. De tekst van het lied gaat over jezelf in de spiegel bekijken en je manieren veranderen. De tekst vertelt hoe goed het voelt om een verschil te maken en dingen goed te maken, dus hij voelde duidelijk een persoonlijke band naar dit nummer.

2 Hij sprak zijn interview met Robin Roberts toe

Een ander enorm controversieel incident in het leven van Chris Brown was zijn interview met Robin Roberts. Hij beschreef zijn emoties tijdens het interview met haar. Hij raakte steeds meer gefrustreerd en het duwde hem over de rand terwijl ze hem vragen bleef stellen.

Hij beschreef het gevoel dat hij zijn kaken op elkaar klemde en zijn best deed om zijn irritatie weg te spelen. Uiteindelijk liep hij het podium af en huilde in zijn kleedkamer omdat hij niet langer in de publieke belangstelling als een monster wilde worden afgebeeld.

1 Hij sprak over de zegen van het vaderschap

Tegen het einde van de documentaire besteedde Chris Brown tijd aan het bespreken van het vaderschap. Hij zei: "Ik zou haar voor niets willen ruilen" toen hij verwees naar zijn superschattige dochter Roy alty. Hij voegde wat schattige beelden van hem met zijn dochter toe en gaf aan dat het vaderschap echt een zegen voor hem is geweest in zijn leven. leven.

Aanbevolen: