Julie & The Phantoms Seizoen 2: Wat te verwachten

Inhoudsopgave:

Julie & The Phantoms Seizoen 2: Wat te verwachten
Julie & The Phantoms Seizoen 2: Wat te verwachten
Anonim

De muziek in seizoen 1 van Julie and the Phantoms was pakkend, leuk en ongelooflijk, dus daar komt ongetwijfeld meer van in seizoen 2 - als seizoen 2 er zelfs maar komt. Twee producenten van de show, David Hoge & Dan Cross, vertelden aan TV Line: "Als we het geluk hebben om een tweede seizoen te krijgen, zouden de geesten veel te doen hebben. Ze hebben altijd al hun muziek naar buiten willen brengen zodat de wereld het kan horen.”

Fans van de show zijn er al dol op op basis van de eerste reeks afleveringen en hebben zelfs tijd besteed aan het vergelijken met de High School Musical-filmfranchise. Hier is alles wat je moet weten over seizoen 2.

10 Is seizoen 2 al bevestigd?

JULIE EN DE FANTOMEN
JULIE EN DE FANTOMEN

Julie and the Phantoms is tot nu toe een enorm succes, net als veel Disney Channel-shows. wat betekent dat de kans dat Netflix een tweede seizoen van de show bevestigt duidelijk erg groot is -- Met iemand als Kenny Ortega die als uitvoerend producent van de show werkt, zou het erg schokkend zijn om te ontdekken dat Netflix geen tweede seizoen zou nastreven seizoen. Hoewel we niet zeker weten wanneer seizoen 2 officieel wordt aangekondigd, heeft het zoveel lof gekregen van fans en critici dat we zeker hoopvol zijn. Als het in productie gaat, zal dat hoogstwaarschijnlijk in de eerste maanden van het jaar 2021 plaatsvinden.

9 Welke acteurs keren terug voor seizoen 2?

JULIE EN DE FANTOMEN
JULIE EN DE FANTOMEN

Als het gaat om de acteurs die fans van de cast zullen zien terugkeren, zal Madison Reyes zeker terug moeten komen als Julie, aangezien zij het hoofdpersonage is! We kunnen ook verwachten dat Charlie Gillespie terugkomt als Luke, Jeremy Shada als Reggie en Owen Patrick Joyner als Alex. Deze muzikaal ingestelde acteurs weten wat er nodig is om ervoor te zorgen dat het tweede seizoen net zo geweldig is als het eerste! Ze zijn net acteurs van Disney Channel en Nick.

8 Zullen de geesten elkaar nog kunnen aanraken?

JULIE EN FANTOMEN
JULIE EN FANTOMEN

Nadat Julie Luke, Reggie en Alex had helpen redden van vernietiging, kregen ze uiteindelijk de mogelijkheid om aan te raken en aangeraakt te worden! Hoe anders zullen de dingen voor hen zijn in het tweede seizoen, nu ze in staat zijn om mensen aan te raken? Als Julie en Luke nog steeds geen kus kunnen delen, kunnen ze misschien nu hij haar kan aanraken, tenminste elkaars hand vasthouden!

7 Hoe lang kan Julie blijven liegen?

JULIE EN DE FANTOMEN
JULIE EN DE FANTOMEN

Julie heeft met succes iedereen tot nu toe voor de gek gehouden door te denken dat de fantomen eigenlijk hologrammen zijn, maar onze vraag is, hoe lang zal haar web van leugens in leven kunnen blijven? Haar idee om te beweren dat de geesten zichtbaar waren door een hologramprojector was in die tijd eigenlijk heel creatief en briljant… maar wanneer seizoen 2 komt, zullen ongetwijfeld meer mensen vragen stellen en gaten in haar verhaal prikken. Hoe kan ze dit verhaal op de lange termijn voor elkaar krijgen?

6 Zullen Luke en Julie elkaar eindelijk kussen?

JULIE EN FANTOMEN
JULIE EN FANTOMEN

Showrunner Dan Cross besprak het onderwerp van Luke en Julie die een kus deelden met Entertainment Tonight en zeiden: Het is een beetje een mijnenveld voor een kus in het tweede seizoen, maar ja, we willen die relatie blijven laten groeien omdat het werkt voor ons als schrijvers. Naast het feit dat de acteurs chemie hebben als ze de regels maken die we voor hen schreven, hadden ze nog meer chemie als ze samen zongen…” Zijn antwoord laat veel aan de verbeelding over. Julie en Luke worden altijd vergeleken met Troy en Gabriella van HSM.

5 Wat is de mening van Madison Reyes over een eerste kus van het tweede seizoen?

JULIE EN FANTOMEN
JULIE EN FANTOMEN

Het antwoord van Madison Reyes was heel anders toen ze werd gevraagd naar een kus in het tweede seizoen! Op de vraag of Julie en Luke in seizoen 2 zullen kussen, zei ze: Nee. Ik denk het niet echt. Dat is wat ik zo leuk vind aan hun relatie. het is een diepe verbinding. Ik ben gewoon opgewonden om die band die ze met elkaar hebben te zien groeien.” (Scooper.) We zijn verheugd om hun relatie net zo te zien bloeien. Kanttekening over Madison Reyes? Ze is de laatste tijd veel vergeleken met Zendaya!

4 Wat gaat Caleb met Nick doen?

JULIE EN PHANTOMEN
JULIE EN PHANTOMEN

Voor zover we weten, heeft Caleb Nick misschien helemaal vermoord! We hebben echt geen idee, want het enige wat we zagen was dat Nick bezeten werd door Caleb toen hij op weg was om bloemen naar Julie bij haar huis te brengen.

Wat gaat Caleb in vredesnaam met Nick doen sinds Calebs eerste poging om de fantomen naar zijn club te lokken op een totale mislukking uitliep? Hij wilde dat ze voor de rest van hun eeuwigheid in zijn club vastzaten of hij wilde ze volledig wegvagen.

3 Worden Luke en de rest nog steeds spoken?

JULIE EN PHANTOMEN
JULIE EN PHANTOMEN

Toen Kenny Ortega werd gevraagd of Luke en de rest van de geesten nog steeds geesten zouden zijn in het 2e seizoen, vertelde Kenny aan Digital Spy: "Eerlijk gezegd wordt dat heel vroeg in het volgende seizoen beantwoord. Dus ik 'Ik word gek als ik dat verpest. [De finale van seizoen 1] was bedoeld om je in enige spanning en hopelijk wat intriges te laten - hoopvol dat er iets magisch gebeurt, en dat dit niet het einde is voor deze drie personages." Het zal spannend zijn om de spookachtige statussen van onze favoriete fantomen te achterhalen!

2 Welke onafgemaakte zaken hebben de geesten?

JULIE EN PHANTOMEN
JULIE EN PHANTOMEN

We weten dat geesten alleen in dit universum kunnen bestaan als ze onafgemaakte zaken te verwerken hebben. De vraag is… welke onafgemaakte zaken hebben de spoken? Gebaseerd op ouderwetse spookverhalen die we al jaren en jaren horen circuleren, blijven boze geesten rondhangen wanneer ze wraak moeten zoeken.

Droevige geesten blijven rondhangen als ze niet klaar zijn om hun dierbaren die nog in leven zijn los te laten. Spijtende geesten blijven rondhangen omdat ze weten dat ze een fout hebben gemaakt of de wens hebben om een probleem op te lossen dat ze hebben achtergelaten. De redenering van de fantomen is nog niet onthuld.

1 Heeft de missie te maken met gestolen muziek?

JULIE EN FANTOMEN
JULIE EN FANTOMEN

In het begin leek het alsof de onafgemaakte zaken die ze moesten afhandelen in het Orpheum speelden, maar dat bleek uiteindelijk niet het geval te zijn. Sommige fans dachten dat hun onafgemaakte zaken te maken hadden met het helpen van Julie bij het verwerken van de dood van haar moeder, maar dat was het niet! Andere fans speculeerden dat Luke's behoefte om vrede te sluiten met zijn ouders een onafgemaakte zaak was, maar dat bleek het ook niet te zijn! Het is mogelijk dat de onafgemaakte zaken die ze moeten afhandelen, draait om Bobby die zijn naam verandert in Trevor om de Sunset Curve-muziek te stelen en hun kans om een erfenis achter te laten weg te nemen. Als dat het geval is, willen we dat graag weten!

Aanbevolen: