10 Takeaways van Taylor Swift's documentaire 'Miss Americana

Inhoudsopgave:

10 Takeaways van Taylor Swift's documentaire 'Miss Americana
10 Takeaways van Taylor Swift's documentaire 'Miss Americana
Anonim

Taylor Swift's documentaire, Miss Americana, ging in première op Netflix en hielp een licht te werpen op hoe het leven van Taylor Swift is als ze niet op het podium staat. Haar fans zijn altijd nieuwsgierig geweest om meer over haar te weten, omdat ze zo'n open en eerlijke muzikant is.

Ze legt het allemaal op het spel als het gaat om het schrijven van songteksten voor haar liedjes, dus het horen van haar nog meer openheid en haar documentaire was precies wat haar fans nodig hadden om zich nog dichter bij haar te voelen dan ooit tevoren voordat. De documentaire was gevuld met veel hoogtepunten en verschillende afhaalrestaurants.

10 Taylor is bereid om op te komen voor haar politieke opvattingen

Een van de belangrijkste punten van deze documentaire is het feit dat Taylor Swift 100% bereid en in staat is om op te komen voor haar politieke opvattingen. Ze was zelfs bereid om voor haar mening op te komen tegen haar vader. Ze was onvermurwbaar over het feit dat bepaalde politici niet het belang van het volk voor ogen hebben en dat ze het haar taak vond om daarover te spreken. Het is moeilijk voor beroemdheden om betrokken te raken bij de politiek, omdat het veel terugslag kan veroorzaken, maar het ontvangen van terugslag is niet iets waar ze echt om geeft.

9 Taylor heeft problemen met zelfvertrouwen gehad

In de documentaire onthulde Taylor Swift dat ze in het verleden te maken heeft gehad met problemen met het gevoel van eigenwaarde. Ze vertelde hoe ze dacht dat ze een heel dun lichaam moest behouden door zichzelf te dwingen niet te eten, zelfs niet in tijden, en ze had honger. Ze onthulde dat ze zich vaak altijd een beetje ziek voelde vanwege de kleine hoeveelheid voedsel die ze dagelijks consumeerde. Ze vertelde over het feit dat ze geprobeerd heeft om dat probleem op te lossen en eraan voorbij te gaan.

8 Een "braaf meisje" zijn was altijd een groot probleem voor haar

Beschouwd worden als een braaf meisje was altijd een groot probleem voor Taylor Swift en het had een grote invloed op haar in haar levenskeuzes in de loop van haar carrière. Ze wilde nooit in een negatief daglicht worden gesteld en ze wilde nooit dat fans haar op een slechte manier zouden zien. Een braaf meisje zijn werd iets dat haar in beslag nam, omdat ze constant het gevoel had dat ze het verhaal dat in de media om haar heen draaide, moest beheersen.

7 Ze werkte samen met Brendon Urie aan het nummer “ME!”

Een van de grotere nummers van Taylor Swift vandaag zou "ME!" moeten zijn. Het nummer is zo catchy en leuk om naar te luisteren. In de documentaire nam Taylor Swift enkele beelden op van haarzelf die aan het nummer werkte met Brendon Urie.

De twee voeren het nummer samen uit voor het album en de muziekvideo. Ze hebben alles wat ze wilden in de muziekvideo opgenomen om meer van hun eigen persoonlijkheden te laten zien.

6 Ze pakte de druk van het ouder worden aan

Beroemdheden voelen constant de druk om voor altijd jong te blijven, omdat jong zijn gelijk staat aan relevant zijn. Jeugd is zo belangrijk in de Hollywood-industrie, omdat het lijkt alsof hoe ouder een beroemdheid wordt, hoe minder relevant ze worden. Taylor Swift ging in op die kwestie en haar documentaire en sprak over hoe de druk van het ouder worden voelt voor iemand die beroemd werd toen ze nog maar een jonge tiener waren.

5 Taylor is liever authentiek dan geliefd bij iedereen

Een van de coolste dingen aan Taylor Swift is het feit dat ze liever haar authentieke zelf is dan dat ze door iedereen wordt gezien. Het is gemakkelijker om te proberen in de mal te passen en iedereen om je heen te plezieren, zodat je niet veel terugslag of hitte van mensen krijgt.

Het is sterker en moediger om je authentieke zelf te zijn. Taylor Swift heeft bewezen dat een echt authentiek zelf zijn de manier is waarop ze haar leven wil leiden.

4 Het Kanye West-incident was een vormend moment

Toen Kanye West enkele jaren geleden de microfoon uit Taylor Swifts hand griste tijdens de VMA's, werd het uiteindelijk een zeer vormende ervaring voor Taylor Swift. Ze werd zwaar getroffen door dat incident omdat ze op dat moment dacht dat mensen in het publiek haar uitjouwden. In werkelijkheid waren de mensen in het publiek eigenlijk Kanye West aan het uitjouwen omdat zijn gedrag die avond extreem in de war was en meer dan onbeschoft.

3 Ze worstelt met eenzaamheid

In een scène van de documentaire vertelde Taylor Swift hoe het voelde om zoveel geweldige dingen voor haar en haar leven te hebben, maar aan het eind van de dag niemand te hebben om naar huis te komen. Ze beschreef hoe het voelde om eenzaam te zijn te midden van alles. Het was een eye-opener om te horen dat een beroemdheid met zoveel talent en schoonheid als zij zich zo eenzaam kon voelen als normale mensen in de wereld zich altijd voelen.

2 Ze heeft onthuld dat ze nog niet klaar is voor kinderen

Op een bepaald moment in de documentaire onthulde Taylor Swift dat ze nog niet helemaal klaar was om kinderen te krijgen. Interessant genoeg, en Katy Perry's documentaire die enkele jaren vóór de Taylor Swift-documentaire in première ging, zei Katy iets soortgelijks! En nu we het toch over Katy Perry en Taylor Swift hebben, het is goed om te weten dat de twee schoonheden weer vrienden zijn en hun vete ver voorbij zijn.

1 Taylor en haar moeder zijn erg close

Een enorm hoogtepunt van de Taylor Swift-documentaire is het feit dat zij en haar moeder extreem close zijn. Ze hebben een geweldige vriendschap, band en verbinding. Taylor Swift heeft enorm veel geluk en is gezegend met een hechte relatie met haar moeder, want veel jonge vrouwen willen dat ze zo dicht mogelijk bij hun moeder kunnen zijn. Ze weet dat ze met hem over alles kan praten en haar moeder volledig kan vertrouwen.

Aanbevolen: