Jessica Chastain onthult de inspiratie achter haar PDA Red Carpet Moment met Oscar Isaac

Inhoudsopgave:

Jessica Chastain onthult de inspiratie achter haar PDA Red Carpet Moment met Oscar Isaac
Jessica Chastain onthult de inspiratie achter haar PDA Red Carpet Moment met Oscar Isaac
Anonim

Er zal geen bezwijmder moment zijn op het Filmfestival van Venetië, in ieder geval niet dit jaar. Het PDA-moment van Oscar Isaac en Jessica Chastain, waarin de Moon Knight-acteur de arm van de actrice kust, is miljoenen keren bekeken en zorgde ervoor dat fans op sociale media in paniek raakten.

In de video poseerde Isaac naast Chastain voor de camera; zijn tegenspeler uit de aankomende HBO-miniserie Scenes from a Marriage. Terwijl de actrice haar hand op Isaacs schouder legt, bewondert de Star Wars-aluin haar arm en kust hem, in een beweging die fans over hun chemie doet stromen.

Je zou denken dat Isaac en Chastain onbedoeld een internet-meltdown veroorzaakten, maar de nieuwste tweet van de actrice heeft fans reden gegeven om te geloven dat het een berekende zet was om hun nieuwe project te promoten.

Ze werden geïnspireerd door de Addams Family

Scenes from a Marriage is een bewerking van de Zweedse tv-miniserie van regisseur Ingar Bergmann uit 1973, die volgt op een uiteenvallend huwelijk. Jessica en Oscar spelen de hoofdrollen, naast een sterrencast met onder meer Michelle Williams, Nicole Beharie en anderen.

"12 september", schreef Chastain naast een foto van Gomez Addams die de arm van zijn vrouw Morticia kust, uit de televisieserie The Addams Family uit 1964.

Fans merkten op dat de actrice haar HBO-miniserie promootte, die op 12 september uitkomt.

“OK KONINGIN DE PROMO WERKT, WE ZULLEN STREAMEN!” een fan schreef als reactie.

“oh je weet hoe je moet promoten…” voegde er nog een toe.

"Ik zal nooit niet verbitterd zijn, we krijgen geen live action Addams Family met Oscar Isaac en Jessica Chastain in de hoofdrollen", schreef een fan.

"jij en oscar in een remake van een addams-film WHEN???" vroeg een ander.

“Ik dacht dat Oscar daar die stap vandaan haalde,” deelde een gebruiker, waarbij hij twee en twee bij elkaar optelde!

De virale video van Oscar Isaac en Jessica Chastain op Filmfestival van Venetië liet fans zwijmelen door hun telefoonschermen.

Ze kijken uit naar de chemie op het scherm tussen de co-sterren in hun aankomende miniserie, die wordt omschreven als een "studie van partnerschappen" en een eerlijke, pijnlijke blik is in de innerlijke werking van een huwelijk.

Aanbevolen: