Wie is de Amerikaanse agent uit 'The Falcon And The Winter Soldier'?

Inhoudsopgave:

Wie is de Amerikaanse agent uit 'The Falcon And The Winter Soldier'?
Wie is de Amerikaanse agent uit 'The Falcon And The Winter Soldier'?
Anonim

Sommige fans waren enthousiast om te zien dat dit personage een weg naar het Marvel Cinematic Universe maakt, anderen waren niet bekend met zijn stripboekoorsprong.

In Marvel's alom geprezen serie, The Falcon And The Winter Soldier, maakten fans kennis met een nieuw personage dat zowel bondgenoot als vijand was: The U. S Agent.

De vervanger van Captain America, John Walker, begon precies zo: een vervanger die bedoeld was om de rol van Amerika's iconische 'Star-Spangled Man With A Plan' te vervullen. Naarmate de show vordert, zien we hoe Walker fatsoenlijk en wanhopig probeert om de beste Captain America te zijn die hij kan zijn, gespeeld door Marvels nieuwkomer Wyatt Russell.

Russells afbeelding van de krankzinnige Cap heeft tot reacties geleid zodra hij zijn ware aard liet zien, wat bewijst dat dit niet de Captain America is die we gewend zijn.

Aan het einde van de show komt Walker tevoorschijn met een nieuw pak en een nieuwe naam, wat de weg vrijmaakt voor zijn toekomstige betrokkenheid bij de MCU.

Toevallige kijkers van de show hebben misschien niet de betekenis van deze nieuwe mantel begrepen, dus laten we eens kijken naar zijn stripboekwortels om volledig te begrijpen wie de Amerikaanse agent is, en misschien te zien waar de MCU hem vervolgens naartoe zal leiden.

Zijn komische oorsprong is een beetje anders

De John Walker van de MCU en het stripboek John Walker lijken redelijk op hoe ze zijn opgevoed. Beide versies gaan na hun studie in het leger, werken samen met Lemar Hoskins, maar de manier waarop ze kennismaken met het Super Soldier Serum is heel anders.

Fans die bekend zijn met de show, kunnen vertellen dat Walker zijn vaardigheden heeft opgedaan met een batch die de Flag Smashers hadden, nadat hij een tijdje Captain America was geweest. In de strips kreeg hij het serum aangeboden voordat hij zelfs maar een superheld was geworden, door de Power Broker zelf.

De naam Super-Patriot aannemend, gaan Walker en zijn groep kameraden (inclusief Hoskins) op tournee met het houden van patriottische toespraken, het houden van bijeenkomsten en het bestrijden van misdaden die hij geschikt achtte als ze hem voldoende invloed zouden geven.

Hij heeft zelf tegen Steve Rogers gevochten

In tegenstelling tot de show had John Walker in de strips niet zoveel respect voor de originele Captain America. Walker streefde er nog steeds naar om een patriottische misdaadbestrijdende held te zijn zoals Steve Rogers, maar zou tijdens zijn talrijke rally's de originele Cap bekritiseren.

Walker had tijdens deze bijeenkomsten verschillende aanvallen op zichzelf uitgevoerd, in een poging het publiek voor zich te winnen met hoe sterk en krachtig hij was. Steve Rogers zou hier uiteindelijk achter komen en later de confrontatie aangaan met Walker.

Nadat ze Walker hebben gewaarschuwd dat ze hem als oplichter hebben ontmaskerd, krijgen ze een vechtpartij. Een ding om op te merken is dat Walker superieur is op het gebied van kracht, reflexen en bekwaamheid in vergelijking met Steve.

Ze strijden vele malen tegen elkaar in de strips, maar bundelen uiteindelijk hun krachten om hun gedeelde vijanden neer te halen.

Hoe cool het ook zou zijn om dit gevecht in de MCU te zien gebeuren, fans zijn er zeker van dat dit niet zal gebeuren, wat voor soort geruchten Wyatt Russell ook zal proberen te verspreiden.

Hij sluit zich uiteindelijk aan bij The Avengers

Na zijn meningsverschillen met Steve Rogers slaat Walker een nieuwe weg in en voegt hij zich bij de Avengers. Als een Avenger vormt hij een alliantie met Clint Barton, ook bekend als Hawkeye, met wie hij behoorlijk goede bondgenoten wordt. Op een gegeven moment werkte hij zelfs met Tony Stark, War Machine en zelfs Scarlett Witch.

Met de spin-off-serie van Hawkeye om de hoek, zien we misschien een bondgenootschap tussen de twee helden. De MCU staat tenslotte bekend om het gebruik van cameo's van superhelden uit andere films en shows.

Dit is slechts een fragment van de avonturen van The U. S Agent, dus het wordt ten zeerste aanbevolen om de strips te bekijken om een volledige waardering voor het personage te krijgen. De hardcore fans van Marvel op Twitter lijken best tevreden te zijn met de keuzes die Marvel heeft gemaakt met hun favoriete helden.

Terwijl de Marvel-content vooruitgaat, zijn fans blij dat hun favoriete personages in goede handen zijn. Zelfs de meest onderschatte helden.

Aanbevolen: