The Cast Of Big Little Lies, gerangschikt op nettowaarde

Inhoudsopgave:

The Cast Of Big Little Lies, gerangschikt op nettowaarde
The Cast Of Big Little Lies, gerangschikt op nettowaarde
Anonim

Toen het HBO-drama Big Little Lies in februari 2017 in première ging, was niemand verbaasd dat de show een enorme hit werd. Met een ensemble cast met Hollywood-namen als Reese Witherspoon, Nicole Kidman, Shailene Woodley, Laura Dern, Zoë Kravitz en Meryl Streep - de show zou zeker slagen en hoewel het oorspronkelijk was gepland als een miniserie, werd het voor een tweede keer verlengd seizoen dat in 2019 in première ging. Hoewel het nog steeds onduidelijk is of de show een derde seizoen zal krijgen, zijn fans over de hele wereld erg hoopvol.

In de tussentijd hebben we besloten om te kijken hoe rijk de sterren van Big Little Lies zijn, dus blijf scrollen om erachter te komen welke acteur de eerste plaats heeft ingenomen!

10 Iain Armitage - Netto waarde $4 miljoen

Iain Armitage in Big Little Lies
Iain Armitage in Big Little Lies

Op nummer 10 begint de lijst met een van de jongste leden van de cast: de 12-jarige acteur Iain Armitage die Ziggy Chapman speelt in Big Little Lies. Naast deze rol staat Iain bekend om het spelen van Sheldon Cooper in de sitcom Young Sheldon en het uiten van de jonge Shaggy Rogers in de 2020-animatiefilm Scoob!. Volgens Celebrity Net Worth heeft de jonge acteur momenteel een geschat vermogen van $ 4 miljoen.

9 James Tupper - Netto waarde van $4 miljoen

James Tupper in Big Little Lies
James Tupper in Big Little Lies

De volgende op de lijst is James Tupper die Nathan Carlson speelt in de populaire dramashow. Naast deze rol is de acteur ook bekend van het spelen van David Clarke in de dramashow Revenge, evenals van de hoofdrol in de post-apocalyptische thrillershow Aftermath als Joshua Copeland. Momenteel heeft James Tupper een geschat vermogen van $ 4 miljoen, volgens Celebrity Net Worth - wat hem technisch op zijn laatste met Iain Armitage verbindt.

8 Adam Scott - Netto waarde $8 miljoen

Adam Scott in Big Little Lies
Adam Scott in Big Little Lies

Spot nummer acht gaat naar Adam Scott die Ed Mackenzie speelt in de populaire HBO-show. Naast deze rol staat hij ook bekend om zijn hoofdrol in films als The Aviator (2004), Step Brothers (2008), Hot Tub Time Machine 2 (2015), evenals voor het uitbeelden van Henry Pollard in de sitcom Party Down en Trevor in de fantasy comedyshow The Good Place.

Volgens Celebrity Net Worth heeft Adam momenteel naar schatting een nettowaarde van $8 miljoen.

7 Zoë Kravitz - Netto waarde $8 miljoen

Zoë Kravitz in Big Little Lies
Zoë Kravitz in Big Little Lies

Spot nummer zeven op de lijst gaat naar Zoë Kravitz die Bonnie Carlson speelt in Big Little Lies. De actrice - die zeker veel op haar moeder Lisa Bonnet lijkt - staat ook bekend om haar hoofdrol in films als X-Men: First Class (2011), The Divergent Series (2014-2016) en Mad Max: Fury Road (2015).). Momenteel heeft Zoë naar schatting een nettowaarde van $ 8 miljoen, wat betekent dat ze plek nummer zeven deelt met Adam Scott.

6 Alexander Skarsgard - Netto waarde $12 miljoen

Alexander Skarsgard in Big Little Lies
Alexander Skarsgard in Big Little Lies

Laten we verder gaan met de Zweedse acteur Alexander Skarsgard die Perry Wright speelt in Big Little Lies. De acteur werd beroemd als Eric Northman in de vampierdramashow True Blood en staat ook bekend om zijn hoofdrol in de films Melancholia (2011) en The Legend of Tarzan (2016). Momenteel heeft Alexander Skarsgard naar schatting een vermogen van ongeveer $ 12 miljoen.

5 Shailene Woodley - Netto waarde $12 miljoen

Shailene Woodley in Big Little Lies
Shailene Woodley in Big Little Lies

De top vijf van rijkste Big Little Lies-castleden wordt geopend door Shailene Woodley die Jane Chapman speelt in het populaire HBO-drama. Naast deze rol staat Shailene ook bekend om het spelen van Amy Juergens in de dramashow The Secret Life of the American Teenager en als hoofdrol in films als The Spectacular Now (2013), The Fault in Our Stars (2014) en The Divergent Series. (2014-2016). Momenteel heeft de actrice naar schatting een nettowaarde van $ 12 miljoen - wat betekent dat ze de plek deelt met Alexander Skarsgard.

4 Laura Dern - Netto waarde $20 miljoen

Laura Dern in Big Little Lies
Laura Dern in Big Little Lies

Nummer vier op de lijst gaat naar Laura Dern die Renata Klein speelt in Big Little Lies. De actrice staat ook bekend om haar hoofdrol in populaire blockbusters zoals Mask (1985), Jurassic Park (1993), Wild (2014), Star Wars: The Last Jedi (2017), Marriage Story (2019) en Little Women (2019).

Volgens Celebrity Net Worth heeft Laura momenteel naar schatting een nettowaarde van ongeveer $ 20 miljoen.

3 Meryl Streep - Netto waarde $160 miljoen

Meryl Streep in Big Little Lies
Meryl Streep in Big Little Lies

De top drie van rijkste Big Little Lies-sterren wordt geopend door Hollywood-legende Meryl Streep die Mary Louise Wright speelt. In de loop der jaren stond Meryl bekend om haar hoofdrol in tal van veelgeprezen films, waaronder The Hours (2002), The Devil Wears Prada (2006), Mamma Mia! (2008), The Iron Lady (2011), Into the Woods (2014) en Little Women (2019). Momenteel heeft Meryl naar schatting een nettowaarde van $ 160 miljoen.

2 Reese Witherspoon - Netto waarde $200 miljoen

Reese Witherspoon in Big Little Lies
Reese Witherspoon in Big Little Lies

De nummer twee op de lijst van vandaag is Reese Witherspoon die Madeline Mackenzie speelt in het populaire HBO-drama. De actrice - wiens dochter ons zo doet denken aan Reese toen ze jonger was - speelde in de loop der jaren ook in een overvloed aan beroemde films - Legally Blonde (2001), Walk the Line (2005), Water for Elephants (2011) en Wild (2014 zijn er slechts enkele. Momenteel heeft Reese Witherspoon - die naar verluidt $ 1 miljoen verdient per aflevering van Big Little Lies - naar schatting een nettowaarde van $ 200 miljoen.

1 Nicole Kidman - Netto waarde $ 250 miljoen

Nicole Kidman in Big Little Lies
Nicole Kidman in Big Little Lies

Op nummer één staat Hollywood-ster Nicole Kidman die Celeste Wright speelt in Big Little Lies. Door de jaren heen kregen fans de Australische actrice te zien in tal van blockbusters zoals Eyes Wide Shut (1999), Moulin Rouge! (2001), The Others (2001), Aquaman (2018) en Bombshell (2019). Volgens Celebrity Net Worth wordt Nicole momenteel geschat op een vermogen van $ 250 miljoen.

Aanbevolen: