Twitter reageert op Kate Quigley die de enige overlevende is nadat haar vrienden op een feestje zijn bezweken aan fentanyl

Inhoudsopgave:

Twitter reageert op Kate Quigley die de enige overlevende is nadat haar vrienden op een feestje zijn bezweken aan fentanyl
Twitter reageert op Kate Quigley die de enige overlevende is nadat haar vrienden op een feestje zijn bezweken aan fentanyl
Anonim

Fans waren stomverbaasd toen ze hoorden dat komiek Kate Quigley in kritieke toestand werd opgenomen nadat ze niet reageerde op een huisfeest naast haar huis. De jonge komiek die de AVN Awards organiseerde en Playboy TV's Undercover presenteerde, werd net op tijd gevonden door paramedici, maar helaas kon hetzelfde niet gezegd worden van haar vrienden die ook aanwezig waren op het feest. Er wordt gezegd dat fentanyl-geregen cocaïne de schuldige was.

De details over deze situatie blijven binnenstromen, en recente rapporten geven aan dat collega-komiek Fuquan Johnson, de schrijver van Comedy Parlor Live, zijn leven verloor na het gebruik van hetzelfde medicijn op het feest, net als Enrico Colangeli en Natalie Williamson.

Het traumatische incident van Kate Quigley

Toen Kate Quigley op 3 september een feest bijwoonde, had ze geen idee dat ze binnenkort tussen leven en dood zou bungelen in een strijd om te overleven. Ze had geen idee dat ze op snelwerkende paramedici en artsen zou moeten vertrouwen om haar in leven te houden. Ze had ook geen idee dat haar leven zou worden gespaard, maar drie van haar vrienden die dezelfde partydrug zouden gebruiken als zij, zouden niet zo gelukkig zijn.

Alles veranderde in een oogwenk, nadat de groep cocaïne had ingenomen die was doorspekt met fentanyl, de drug die de dood heeft veroorzaakt van vele beroemdheden, waaronder Mac Miller en Prince.

Toen Kate oorspronkelijk werd gevonden, verkeerde ze in kritieke toestand. Sindsdien heeft ze een vriend een bericht gestuurd om haar toestand te updaten en zei; "Ik ben in leven. ik ben niet geweldig. Maar ik ben oké"

Twitter barst los

Het trieste verhaal van meer bekende gezichten die op deze manier hun leven verliezen, is verontrustend voor fans, en ze gaan naar Twitter om hun frustraties te uiten.

Een persoon zei; "Zeg nee tegen drugs, het is zo'n gevaarlijk roulettespel. Ik bid dat de les is geleerd en dat er geen levens meer verloren gaan", terwijl iemand anders schreef; "Dit is zo triest, het is eng hoe snel dingen kunnen veranderen, " en " niemand weet wat er in cocaïne wordt gesneden. Het is elke keer een risico en ik hoop echt dat ze in orde is."

Anderen schreven; "rouwend om het verlies van degenen die niet het geluk hadden om deze puinhoop te overleven, en hopelijk is Katie in staat om terug te komen", evenals; "Ik wens Katie een volledig herstel en hoop dat ze in staat zal zijn het schuldgevoel van de overlevende te overwinnen waarmee ze te maken zou kunnen krijgen.

Twitter onthulde ook de opmerking; Iedereen verdient het recht om te feesten, plezier te hebben en zijn eigen keuzes te maken, mijn wens is dat die keuzes nooit tot zo'n dramatisch verlies aan mensenlevens leiden. Dit is zo triest voor alle betrokkenen. Beterschap, Katie Quigley, en moge je vrienden rusten in vrede.

Aanbevolen: