Julie & The Phantoms: 5 regels die de cast moet volgen (& 5 keer dat ze plezier hadden BTS)

Inhoudsopgave:

Julie & The Phantoms: 5 regels die de cast moet volgen (& 5 keer dat ze plezier hadden BTS)
Julie & The Phantoms: 5 regels die de cast moet volgen (& 5 keer dat ze plezier hadden BTS)
Anonim

Nu seizoen 1 van Julie and the Phantoms zoveel succes heeft geboekt op Netflix, zou seizoen 2 nu elk moment moeten worden aangekondigd. Er is nog zoveel meer te vertellen dat het totaal oneerlijk zou zijn als de show al na één seizoen zou eindigen.

De cast moest een handvol regels volgen op de set van de show, maar ze hebben ook veel plezier samen gehad! De acteurs die in de show worden gecast, zijn meestal allemaal jonger dan 25 jaar en hebben dagenlang eindeloos veel talent.

10 Regel: de cast ging door een muzikale bootcamp voordat het filmen begon

julie en de fantomen
julie en de fantomen

Bij het werken met iemand die zo briljant is als Kenny Ortega, dezelfde man achter de High School Musical-filmfranchise, zijn de verwachtingen hooggespannen en is er vrijwel geen ruimte voor luiheid en fouten. Kenny Ortega bracht Zac Efron, Vanessa Hudgens, Ashley Tisdale en Corbin Bleu in vorm om enkele van de meest memorabele Disney Channel-nummers van de vroege jaren 2000 uit te voeren. Zijn visie voor Julie and the Phantoms draait om het creëren van een gloednieuwe, verbazingwekkend vermakelijke muzikale tv-show. Als de door hem gekozen acteurs en actrices door een soort van muzikale bootcamp worden geleid om ze voor te bereiden op het filmen van de show, deel uitmaakt van het plan, zijn fans enorm dankbaar!

9 Plezier achter de schermen: Madison Reyes en Charlie Gillespie schreven samen een nummer

julie en de fantomen
julie en de fantomen

Alle muzikale training inspireerde Madison Reyes en Charlie Gillespie om samen te gaan zitten en hun eigen originele nummer voor de show te schrijven. Ze schreven de tekst van het nummer "Perfect Harmony" en Kenny Ortega was er zo door weggeblazen, dat hij het zelfs in het eerste seizoen van de show gebruikte. De kinderen werden geïnspireerd door het HSM-nummer "Can I Have This Dance", uitgevoerd door Zac Efron en Vanessa Hudgens.

8 Regel: vanwege hun leeftijdsverschil kunnen de twee hoofdpersonages nog geen kus delen

julie en de fantomen
julie en de fantomen

Veel fans hebben gesproken over het leeftijdsverschil tussen Madison Reyes, het sterretje achter de hoofdrol van Julie, en Charlie Gillespie, de acteur die Luke speelt. Voor de camera zijn het liefdesbelangen, maar in het echte leven is zij 16 en hij 21. Als het gaat om echte relaties, is de tijd nemen meestal altijd het slimste om te doen! Madison's mening hierover is super volwassen. Vanwege het leeftijdsverschil lijkt het er niet op dat er snel een kusscène zal plaatsvinden. Disney Channel is altijd slim geweest over hoe ze intimiteit laten zien, dus deze show zal waarschijnlijk hun voorbeeld volgen.

7 Plezier achter de schermen: vriendelijke leuke tijden weg van de set

JULIE EN DE FANTOMEN
JULIE EN DE FANTOMEN

De cast van Julie & the Phantoms is hier afgebeeld en hebben duidelijk een leuke tijd samen. Ze lijken een geweldige vriendschapsband tussen hen te hebben, zelfs als de camera's niet draaien. Selena: The Series is een ander muzikaal tv-programma dat net op Netflix is verschenen met een zeer hechte cast. Aangezien beide shows veel muziek bevatten, zal een vergelijkbaar publiek hoogstwaarschijnlijk op beide afstemmen.

6 Regel: de show speelt zich af in Los Angeles, maar de cast en crew moesten naar Vancouver vliegen om te filmen

JULIE EN DE FANTOMEN
JULIE EN DE FANTOMEN

Vancouver, Canada lijkt veel op Los Angeles, Californië. De twee steden MOETEN veel overeenkomsten hebben, aangezien Vancouver vaak wordt gebruikt als achtergrond voor populaire shows en films.

De cast en crew van Julie and the Phantoms moesten het eerste seizoen filmen in Vancouver op een locatie die bedoeld was om kijkers te laten denken dat ze zich in LA, vlakbij Hollywood, bevonden. Andere shows die dit met succes hebben gedaan? Riverdale, Lemony Snicket's A Series of Unfortunate Events, en zelfs Supernatural.

5 Plezier achter de schermen: kostuumontwerper Soyon-An had veel ervaring met binnenkomen

julie en de fantomen
julie en de fantomen

Soyon An deed in het verleden kostuumontwerp voor Step Up: All In en Jem and the Holograms. Ze zei: "Ik denk dat je door alle ervaringen een soort expert in iets wordt. Ik zit al 20 jaar in deze branche, en 20 jaar is veel tijd om echt een soort van proeven, fouten, en dingen die werken." Haar slimme ontwerpgeest heeft ertoe bijgedragen dat de show tot nu toe geweldig is geworden. Soyon An gekleed Madison Reyes in de juiste outfits! Ze doet velen denken aan Zendaya uit haar tijd op Shake it Up.

4 Regel: de cast moest een Acapella-test doorstaan om in aanmerking te komen

julie en de fantomen
julie en de fantomen

Acapella zingen is geen grap! Het is helemaal niet gemakkelijk als je bedenkt dat Acappella-zangers niet kunnen vertrouwen op achtergrondgeluiden van instrumenten of beats om het geluid van hun stemmen te begeleiden.

Succesvolle Acapella-zang vereist rauw en puur talent. Het is duidelijk dat de cast van Julie en de Phantoms alle vakjes heeft aangevinkt als het gaat om natuurlijk getalenteerd zijn zonder autotune of iets anders, want anders… zouden ze helemaal niet zijn gekozen om in de show te zijn!

3 Plezier achter de schermen: Kenny Ortega is een ongelooflijke regisseur

julie en de fantomen
julie en de fantomen

Kenny Ortega is duidelijk een geweldige regisseur, dus het feit dat de cast van Julie and the Phantoms met hem aan de slag gaat, is geweldig. Ze hebben het verbazingwekkend goed gedaan om het eerste seizoen te laten slagen en ze zullen ongetwijfeld goed werken om ook het tweede seizoen te laten plaatsvinden. Deze foto achter de schermen laat zien hoe dicht Kenny Ortega en de cast bij elkaar staan.

2 Regel: de cast moest de tekst van elk nummer leren voordat ze de studio in gingen om op te nemen

JULIE EN DE FANTOMEN
JULIE EN DE FANTOMEN

Het team van jonge acteurs dat we op Julie and the Phantoms zien, ontving demoversies van elk nummer dat ze moesten uitvoeren voordat ze de studio in gingen. Ze kregen de opdracht om de teksten voor alles uit het hoofd te leren. Charlie Gillespie beschreef het als 'binge-luisteren'. Het is waarschijnlijk zo leuk voor hem en de cast om samen nieuwe liedjes te leren terwijl ze zich voorbereiden op scènes. De cast van Glee heeft waarschijnlijk met veel van dezelfde dingen te maken gehad.

1 Plezier achter de schermen: Charlie Gillespie vertelde waarom hij van de show hield

julie en de fantomen
julie en de fantomen

Volgens Collider zei Charlie Gillespie: "Ik kreeg het script en aan het einde ervan kreeg ik koude rillingen vanwege de relatie tussen deze drie jongens en dit meisje, direct na 'Wakker worden', ik wist het gewoon het zou iets zijn waar ik dol op zou zijn. Familie en vrienden betekenen veel voor me, en mijn vrienden zijn familie, dus het is leuk om die boodschap met mensen te delen." De show is een duidelijke game-changer geweest voor Charlie en zijn carrière als acteur.

Aanbevolen: