Christina Applegate wees deze rol af in een blockbuster van $ 1 miljard

Inhoudsopgave:

Christina Applegate wees deze rol af in een blockbuster van $ 1 miljard
Christina Applegate wees deze rol af in een blockbuster van $ 1 miljard
Anonim

Er zijn een aantal manieren waarop iemand succes kan vinden in Hollywood, en de meeste sterren zijn van plan om groot te worden in film of op televisie. Sommige artiesten kunnen er een, maar een echt talent kan op beide gedijen. Tot deze sterren behoorden mensen als Jennifer Aniston en Johnny Depp.

Christina Applegate is al jaren een succesvolle actrice, en ze heeft dit gedaan door briljant te zijn op televisie en op het grote scherm. Applegate weet hoe ze een goed project moet kiezen, maar ze is niet immuun geweest voor het missen van grote films in het verleden.

Laten we eens kijken naar Christina Applegate en haar beslissing om een blockbuster van $ 1 miljard af te wijzen.

Christina Applegate is een groot succes geweest

In deze fase van haar carrière is Christina Applegate een artiest die een indrukwekkende erfenis heeft achtergelaten in Hollywood. Ze treedt nog steeds op en doet dat op een hoog niveau, maar zelfs als ze zou besluiten het voorgoed op te hangen, zullen maar weinig sterren uit haar tijd in de buurt komen van wat ze kon bereiken.

Op het kleine scherm was de actrice briljant in Married…with Children, waarin ze haar ster als Kelly Bundy zag voor meer dan 200 afleveringen. Na verloop van tijd zou ze ook rollen krijgen in shows als Friends, King of the Hill, Samantha Who? en Dead to Me, wat een flinke hit is geweest op Netflix.

Op het grote scherm heeft Applegate ook fantastisch werk geleverd. De actrice speelde in projecten als Don't Tell Mom the Babysitter's Dead, The Sweetest Thing, Anchorman, Hall Pass, Vacation en Bad Moms.

Op basis van haar oeuvre is het gemakkelijk te zien dat Applegate een komische krachtpatser is die geweldige dingen heeft gedaan binnen het genre. Ze kan het drama inbellen, maar ze is gewoon op een ander niveau wanneer ze het publiek aan het lachen maakt.

Hoewel Applegate een geweldige carrière in Hollywood heeft gehad, is de waarheid dat ze, net als andere sterren, een aantal grote projecten heeft gemist die haar carrière een nog grotere boost hadden kunnen geven.

Ze heeft grote projecten gemist

Een populaire artiest zijn, betekent dat je veel kansen krijgt, en dit is het geval geweest voor Christina Applegate sinds ze jaren geleden uitbrak. Wat dit ook betekent, is dat ze niet in elk project heeft kunnen verschijnen waarvoor ze heeft gevochten.

Volgens NotStarring heeft Christina Applegate een aantal fascinerende kansen gekregen. Nogmaals, of ze het nu afwees of gewoon niet de rol kreeg, deze kansen zouden enorm zijn geweest voor haar carrière, die al veel succesvol was.

Applegate heeft gestreden voor projecten als Chicago, Enchanted, Cape Fear, Gangs of New York, Legally Blonde, The Mask, The Princess Diaries en zelfs Titanic.

Deze lijst is al wild genoeg, maar er ontbreekt nog steeds een belangrijke film die Applegate afwees, die meer dan $ 1 miljard opbracht tijdens zijn tijd op het grote scherm.

Ze wees 'Jurassic Park' af

Volgens Steven Spielberg zelf kreeg Christina Applegate een rol aangeboden in niemand minder dan Jurassic Park, maar de actrice besloot de rol af te wijzen.

Sommige mensen zullen misschien verrast zijn om dit te horen, aangezien de actrice relatief jong was toen ze zou zijn benaderd voor een rol in de film, maar dit zou geen grote verrassing moeten zijn.

Sommigen denken dat ze Dr. Sattler zou hebben gespeeld, aangezien Laura Dern slechts een paar jaar ouder was dan Applegate, maar WhatCulture maakte een interessant punt met betrekking tot een ander primair vrouwelijk personage.

"Het lijkt nogal controversieel voor wie Applegate bestemd was: in 1993 was ze al 22 (ondanks dat ze een tiener speelde in Don't Tell Mom The Babysitter's Dead uit 1991), dus de suggestie dat ze Lex had kunnen spelen, zou vermoedelijk hebben betekend een verandering in de leeftijd van het personage. Het zou echter waarschijnlijk nog steeds hebben gewerkt, gezien haar onhaalbare kennis van Unix, "schreef de site.

Ongeacht wie de actrice in de film zou spelen, het enige dat zeker blijft, is dat ze de rol afwees en de kans verspeelde om in een film te verschijnen die meer dan $ 1 opbracht miljard terwijl het wordt beschouwd als een van de meest iconische foto's uit de jaren negentig.

Gelukkig is alles goed gekomen voor alle partijen. Applegate was nog steeds een grote televisiester die later in hitfilms verscheen, terwijl de Jurassic Park-franchise in staat was te gedijen en uiteindelijk uitgroeide tot de Jurassic World-films die we nu zien.

Aanbevolen: