Bill Gates' 'Big Bang Theory'-uiterlijk was gebaseerd op een waargebeurd verhaal

Inhoudsopgave:

Bill Gates' 'Big Bang Theory'-uiterlijk was gebaseerd op een waargebeurd verhaal
Bill Gates' 'Big Bang Theory'-uiterlijk was gebaseerd op een waargebeurd verhaal
Anonim

Gedurende de 12 seizoenen en vele afleveringen hebben we een paar iconische gastoptredens gezien. Het is duidelijk dat de cameo's behoorlijk geweldig waren, aangezien de cast het niet eens kan worden over wat de beste was, en in feite zeiden ze, naast USA Today, elk een andere naam. Simon Helberg zegt dat de show compleet veranderde toen Stephen Hawkin verscheen: "Dat was een moment waarop ik naar hem keek en ik kon gewoon niet verwerken dat hij hier was. Het zijn die momenten die meestal groter zijn dan het leven." Wat Melissa Rauch betreft, ze had altijd een zwak voor Bob Newhart: "Ik ben mijn hele leven al zo'n grote fan van stand-upcomedy", zegt ze. "Ik had als kind een Bob Newhart-album dat van mijn vader was (en) ik stond op voordat ik naar ('Big Bang') kwam. Ik had een prachtig gesprek met hem over stand-up en het live publiek aspect en onze liefde ervoor. Ik zal dat gesprek altijd koesteren."

We kunnen dagen doorgaan, inclusief mensen als Mark Hamill, Kal Penn en zoveel anderen. Wat de cameo van Bill Gates echter zo speciaal maakt, is het feit dat het eigenlijk gebaseerd was op een echte ervaring van de schrijver van de show.

Donny Osmond was de inspiratie

Vreemd genoeg was Donny Osmond de man die de Bill Gates-sketch op 'The Big Bang Theory' inspireerde. Tara Hernandez, een schrijver van de show, deelde in feite haar echte ervaring toen ze Donny Osmond ontmoette, een die gevuld was met tranen en veel snikken.

Ze herinnert zich dat ze de scène in elkaar had gezet: "Dus jullie zagen in het clippakket toen Leonard Bill Gates ziet, hij barstte gewoon in tranen uit over hem. Dus dat kwam door een ervaring die ik een paar had - laten we zeggen heel veel jaren geleden, ik was op een vliegveld en ik zie Donnie Osmond. Ik krijg dit moment van vertrouwen, waar ik denk: 'Ik ga gewoon met hem praten.' Ik ga het cool spelen [zoals] Ik ben een grote fan. Dus ik loop daarheen en stap uit, 'Mr. Osmond?' [Begint te snikken] Net als de tranen van een volwassen vrouw. Gewoon over hem heen snikken. En hij was gewoon de aardigste. Hij was er zo lief voor."

Met dank aan Bill Gates voor de scène en het uiterlijk, die in zijn leven maar weinig lijken te zijn. Bill was erg tevreden met zijn rol in de show, hij ging naar Twitter en plaatste een foto naast de cast.

Zonder twijfel zouden fans willen dat hij in een andere aflevering was verschenen, hoewel de show een extra seizoen zou duren na zijn verschijning. Van alle beste gastoptredens staat deze daar bovenaan en gezien de context en inspiratie is het net zo veel beter.

Aanbevolen: