10 Takeaways van Demi Lovato's documentaire 'Simply Complicated

Inhoudsopgave:

10 Takeaways van Demi Lovato's documentaire 'Simply Complicated
10 Takeaways van Demi Lovato's documentaire 'Simply Complicated
Anonim

De documentaire over het leven van Demi Lovato, Simply Complicated, is nu beschikbaar op YouTube en kan nu worden gestreamd! De film werd uitgebracht in 2017 en werpt veel licht op persoonlijke zaken in het leven van Demi Lovato. Ze heeft zoveel meegemaakt achter de schermen van haar zang-, songwriting- en acteercarrière.

Sommige van de relaties die ze heeft gehad, hebben een grote impact op haar gehad. Sommige van haar vriendschappen ook. Ze heeft in de loop van de documentaire veel serieuze onderwerpen aangeroerd en het is zeker de moeite waard om te bekijken.

10 De inleidende verklaring die ze aflegde

Een groot voordeel van Demi Lovato's documentaire is de manier waarop ze de documentaire begint. Ze is super eerlijk en openhartig met hoe ze zich voelt als ze zichzelf voorstelt aan iedereen die op het punt staat een film te kijken. Ze zei haar naam, haar leeftijd die 25 was op het moment dat de documentaire werd gefilmd, en vertelde over zaken als hoe een liefdesverdriet onvermijdelijk is en hoe eenzaamheid wreed aanvoelt. Alleen al in die introductie werd ze een van de meest herkenbare beroemdheden.

9 Ze heeft het over haar eetstoornisgeschiedenis

In de documentaire besprak Demi Lovato de problemen rond haar eetstoornis. Ze gaf toe dat ze er nog steeds mee worstelt en dat het niet iets is dat ze nog niet helemaal heeft overwonnen. Ze onthulde dat ze door de processen van binging en zuivering gaat wanneer ze door ernstige emotionele momenten in haar leven gaat. Ze onthulde ook dat wanneer ze uitglijdt en terugv alt met haar eetstoornis, ze zich schaamt.

8 Ze raakte haar verslavingsstrijd aan

Veel mensen weten van Demi Lovato's problemen met drugs en alcohol sinds de tijd dat ze een overdosis nam, de krantenkoppen haalde. Op het moment dat ze deze documentaire filmde, was ze niet teruggevallen op drugs en alcohol. Ze leefde een nuchter leven en deed haar best om op het rechte pad te blijven. Ze beschreef hoe het was om met meerdere nuchtere metgezellen om te gaan en sloeg zelfs een van haar achtergronddansers in het gezicht omdat die specifieke achtergronddanser onthulde dat Demi Lovato illegale middelen gebruikte.

7 Ze raakte haar bipolaire diagnose aan

Demi Lovato vertelde een beetje over haar bipolaire stoornis en het feit dat ze officieel werd gediagnosticeerd toen ze 18 jaar oud was. Het feit dat ze bereid was zo open en eerlijk te zijn over haar bipolaire diagnose is een groot probleem, aangezien zoveel mensen in de wereld worstelen met psychische problemen. Een andere beroemdheid die naar voren is gekomen en over haar bipolaire stoornis heeft gesproken, is Halsey.

6 Haar relatie met Wilmer Valderrama

Demi Lovato praatte even over haar relatie met Wilmer Valderrama. De twee gingen zes jaar met elkaar uit, te beginnen toen ze 18 jaar oud was.

Ze ontmoetten elkaar voor haar 18e verjaardag, maar hij wist dat hij wilde wachten tot ze echt volwassen was voordat hij iets nastreefde. Hun relatie duurde lang, ook al waren er momenten waarop ze de hele tijd aan en uit waren.

5 Ze gebruikt een datingapp genaamd Raya

Tijdens de tijd dat Demi Lovato deze documentaire aan het filmen was, onthulde ze dat ze een dating-app genaamd Raya gebruikte om een nieuw iemand te ontmoeten. De dating-app is speciaal bedoeld voor elite-individuen die beroemd, echt rijk of bekend zijn in de samenleving. De dating-app is niet per se bedoeld voor gewone mensen die een normaal leven leiden. Het ontwerp is bedoeld voor iemand als Demi Lovato die al beroemd is en hoopt iemand anders te ontmoeten die op haar niveau zit.

4 Ze beoefent MMA en Braziliaanse jujitsu

In de documentaire onthulde Demi Lovato dat ze oefent met MMA en Braziliaanse jiujitsu om een deel van haar emoties te kanaliseren en echt geweldige trainingen te krijgen. Dit zijn twee vormen van lichaamsbeweging die het lichaam goed doen!

Er werd onthuld dat Robert Pattinson ook vertrouwt op Braziliaanse jiu-jitsu als oefenmethode. Het is duidelijk dat als veel beroemdheden ervan afhankelijk zijn, er iets aan de hand moet zijn!

3 Ze werd verliefd op Joe Jonas tijdens het filmen van Camp Rock

In de documentaire vertelde Demi Lovato over het moment, maar ze werd verliefd op Joe Jonas. Het gebeurde op de set van Camp Rock toen ze de film samen aan het filmen waren. Ze keek naar een playback van de film met een paar van haar vrienden en wees naar het moment waarop ze wist dat ze van Joe Jonas hield. Het was eigenlijk heel kostbaar en schattig om te zien. De relatie tussen Demi Lovato en Joe Jonas hield geen stand, maar ze hebben nog steeds goede vrienden als vrienden.

2 Ze is door en door perfectionistisch

Het is gemakkelijk om te ontdekken dat Demi Lovato een totale perfectionist is. Tijdens de scène in de documentaire, toen ze in haar opnamestudio nieuwe muziek aan het opnemen was, wilde ze steeds maar weer lijnen blijven zingen totdat ze perfect uitkwamen. Ze was bereid om zoveel tijd te nemen als nodig was totdat ze volledig vertrouwen had in de manier waarop haar nummer uitkwam. Dat is een totaal en duidelijk teken van een perfectionist! Als het op haar muziek aankomt, zou ze niets minder zijn.

1 Ze werd geïnspireerd door Amy Winehouse

Demi Lovato onthulde dat Amy Winehouse haar inspireerde. Ze wilde zo dun zijn als Amy Winehouse en ze wilde ook kunnen zingen als Amy Winehouse. Amy Winehouse had een grote impact op Demi Lovato toen ze op weg was naar de Hollywood-industrie als jonge zangeres die haar dromen probeerde na te jagen.

Aanbevolen: