10 Takeaways van Katy Perry's documentaire 'Part Of Me

Inhoudsopgave:

10 Takeaways van Katy Perry's documentaire 'Part Of Me
10 Takeaways van Katy Perry's documentaire 'Part Of Me
Anonim

Toen Katy Perry aankondigde dat ze de hoofdrol zou spelen in een film gebaseerd op haar persoonlijke leven, muzikale optredens en haar moeilijke weg naar roem, waren haar fans extatisch. Met recht! De film werd uitgebracht in 2012 en wierp veel licht op hoe het leven van Katy Perry achter de schermen was.

Soms denken fans dat het leven van een celeb uit regenbogen en vlinders bestaat en als ze naar Katy Perry kijken met al haar schoonheid, charme en sprankeling, lijkt het alsof ze een perfect leven heeft. De film, die 32,7 miljoen dollar opleverde aan de kassa, onthulde enkele van de hoogte- en dieptepunten die ze in het verleden en tijdens haar tijd op tournee heeft meegemaakt.

10 Katy's splitsing van Russell Brand was extreem pijnlijk voor haar

Een van de grootste onderwerpen in de film was de ondergang van Katy's huwelijk met Russell Brand. Ze waren erg verliefd, maar er waren te veel problemen die hen uiteindelijk uit elkaar trokken. In een van de meest hartverscheurende scènes uit de film huilde Katy Perry backstage en worstelde ze om zelfs maar rechtop te staan. Ze toverde een glimlach op haar gezicht en ging naar buiten om voor haar publiek op te treden alsof ze helemaal in orde was… terwijl ze dat absoluut niet was.

9 Katy was heel close met haar grootmoeder

Katy Perry's grootmoeder, Ann Pearl Hudson, stierf helaas in maart 2020, maar terwijl ze nog leefde, waren zij en Katy heel close. Hun hechte en hechte relatie werd verbeeld in de film. Katy bracht tijd door met het bezoeken van haar grootmoeder en ze hadden een heerlijke en aanhankelijke gespreksuitwisseling. Katy Perry nodigde zelfs haar grootmoeder zo nu en dan uit om haar date te zijn op rode loper-evenementen.

8 Katy heeft veel liefde voor Alanis Morissette

In de film onthulde Katy Perry dat een enorme inspiratiebron voor haar de muziek van Alanis Morisette was. Alanis is een buitengewoon inspirerende muzikant die veel mensen heeft geïnspireerd -- niet alleen Katy! Alanis won de Grammy Award voor Album van het Jaar, Canadian Music Hall of Fame en de Billboard Music Award voor Top Female Artist. Haar muzikale talent en invloed hebben Katy Perry op veel manieren geholpen.

7 Pruiken en kostuums maken deel uit van de glamour

Katy Perry veranderde haar uiterlijk verschillende keren tijdens de film toen ze het podium op ging voor verschillende uitvoeringen. Ze hing haar uiterlijk gemakkelijk op met behulp van pruiken en kostuums. Haar kostuumontwerpteam was de hele weg helemaal op het punt. Ze ging van een strandbabe naar een snoepminnende koningin en toen zag ze eruit als een gigantische cupcake! Latexkostuums werden vaak gebruikt.

6 Katy was er toen nog niet klaar voor om moeder te worden

Op een bepaald moment in de film zei Katy Perry: "Een baby kan geen baby krijgen." Wat ze daarmee bedoelde was dat ze zelf nog zo jong was en zich zelf nog een baby voelde. Ze was op dat moment gewoon niet klaar om het moederschap uit te proberen.

Snel vooruit naar 2020 en ze is nu eindelijk mama! Ze wachtte op de juiste hoeveelheid tijd. Ze is 35 jaar oud en heeft een langdurige relatie met Orlando Bloom.

5 Katy gaat helemaal over manifestatie

Katy Perry sprak voortdurend over het idee van manifestatie zonder het woord expliciet te zeggen. Op een bepaald moment in de film zei ze: "Als je in iets groots kunt geloven, kun je ook iets groots bereiken." Ze zei ook: "Geloof in jezelf en je kunt alles zijn." Nog een quote van haar in de film? "Als je een droom hebt, moet je op reis gaan om die droom te vervullen." Ze predikt de methoden van manifestatie.

4 Roem en succes was een zware strijd voor Katy

Succes worden in de muziekindustrie was niet gemakkelijk of eenvoudig voor Katy Perry. Ze ging door een aantal grote tegenslagen en teleurstellingen voordat ze succes bereikte. Toen "I Kissed A Girl" uitkwam, explodeerde haar carrière!

De wereld was zich er niet van bewust dat ze een aantal jaren probeerde een carrière als zangeres voor zichzelf op te bouwen voordat dat nummer een hit werd.

3 Rihanna, Lady Gaga, Adele en Jessie J maakten cameo-optredens

Een leuke afhaalma altijd van Katy Perry's documentaire was het feit dat een handvol geweldige celebs cameo-optredens maakten. Fans konden gedurende de hele film Kesha, Adele, Rihanna, Lady Gaga, Britney Spears en Carly Rae Jepsen kort zien. Katy Perry is nog steeds bevriend met de meeste geweldige celebs die we hebben gezien die cameo's maakten.

2 Haar California Dreams Tour was geliefd

De documentaire ging over de tijd dat Katy Perry op verschillende locaties optrad voor haar California Dreams Tour. De tour was ongelooflijk omdat haar fans helemaal kwamen opdagen en voor haar kwamen opdagen. Katy's fans kwamen naar concerten met kostuums en pruiken met Katy Perry-thema om hun liefde voor haar als artiest te laten zien. Ze speelde ook al haar leuke en geweldige muziek uit die tijd.

1 Katy verandert de manier waarop ze liedjes speelt in de loop van de tijd

Katy Perry zingt "I Kissed A Girl" al voordat het in 2008 werd uitgebracht. Dat betekent dat het zeer waarschijnlijk is dat ze het een beetje moe is geworden om het op precies dezelfde manier te zingen als altijd. In de film voerde ze het nummer in een compleet andere stijl uit om fans te laten zien dat ze bereid is om de manier waarop ze nummers uitvoert in de loop van de tijd te veranderen! Echte Katy Perry-fans respecteren die veranderingen.

Aanbevolen: