Dit is wat er weinig bekend is over de datinggeschiedenis van Karl Urban

Inhoudsopgave:

Dit is wat er weinig bekend is over de datinggeschiedenis van Karl Urban
Dit is wat er weinig bekend is over de datinggeschiedenis van Karl Urban
Anonim

Karl Urban's acteercarrière gaat meer dan 20 jaar terug. Door velen beschouwd als een van de beste moderne karakteracteurs, heeft Urban fans en kijkers van zowel film als tv vermaakt met een breed scala aan rollen in alle genres.

De acteur waarvan veel fans denken dat 96,7 procent het professionele leven van James Bond moet spelen, is redelijk goed ingeburgerd, maar hoe zit het met zijn persoonlijke leven? Om specifieker te zijn, wat weten we over zijn datinggeschiedenis? Er is niet veel informatie over de activiteiten van de Urban buiten het grote scherm. Gelukkig heeft een beetje graven een paar dames blootgelegd die hun leven deelden met de ster van The Boys. Laten we ernaartoe gaan.

8 Wie is Karl Urban?

Wie was Karl Urban voor de jongens? Karl Urban werd in 1972 in Nieuw-Zeeland geboren. Na zijn afstuderen aan Wellington College ging Urban naar de Victoria University of Wellington voordat hij een acteercarrière begon te verkennen. Beginnend met hier en daar kleine rollen, zoals commerciële delen, stapte Urban over naar het grote scherm en verscheen in een paar obscure rollen (waar zijn The Boys-castleden zich mee kunnen identificeren.) Urban landde grotere rollen in de jaren 2000, met zijn grootste zijnde die van Éomer in The Lord of the Rings-trilogie en Dr. McCoy in de Star Trek-reboot (een traktatie voor Urban, een fan van Star Trek.) Uiteindelijk zou Urban terugkeren naar het kleine scherm, met in de hoofdrol Prime Video-hitserie The Boys. Leuk weetje: Karl Urban speelde de rol van Doomguy in de kritisch gepande Doom.

7 Urban Gedateerd Natalie Dennis

Karl Urbans eerste grote tv-rol was die van respectievelijk Cupido en Julius Caesar in de hit Xena: Warrior Princess uit de jaren 90. Een tv-serie gefilmd in zijn thuisland Nieuw-Zeeland. Het is dus logisch dat Urban een mede-Nieuw-Zeelander en Xena-castlid Natalie Dennis zou ontmoeten en daten. Voordat hij op Xena verscheen, verscheen Dennis in een paar tv-series in Auckland, maar sindsdien lijkt hij niet veel te hebben geacteerd, volgens IMDb.

6 Urban was getrouwd met Natalie Wihongi

Karl begon in 2000 met het ontmoeten van mede-Nieuw-Zeelander en professionele visagiste Natalie Wihongi en trouwde in 2004. Hun huwelijk duurde 14 jaar voordat het paar de wederzijdse beslissing nam om in 2014 uit elkaar te gaan. Samen deelt het voormalige paar twee kinderen, Jager en Indiana. Alle accounts lijken te suggereren dat Urban en Wihongi een vriendschappelijke relatie hebben na de scheiding, waarbij hun kinderen hun belangrijkste prioriteit zijn: "We zijn toegewijd aan het onderhouden van onze familierelatie en werken samen om ervoor te zorgen dat onze kinderen zo min mogelijk worden beïnvloed."

5 Urban dateerde van wijlen Natalie Cole

Natalie Cole was een Amerikaanse singer-songwriter die bekendheid verwierf met onder andere haar hits "Unforgettable". Ze was natuurlijk de dochter van jazzgrootheid Nat King Cole. Natalie verkocht miljoenen albums over de hele wereld, won 7 Grammy's, verscheen in films en op tv en begon gaandeweg met Karl Urban te daten. De wereld verloor Natalie in 2015 door hartfalen. Helaas is er verder niet veel bekend over de Urban/Cole datingperiode.

4 Urban en Katee Sackhoff hebben 4 jaar een relatie

Urban's meest spraakmakende relatie was ongetwijfeld met Katee Sackoff. Sackoff is al meer dan 20 jaar te zien in zowel films als tv. Sackoff was te zien in films als Riddick, Oculus en Halloween Resurrection; het was echter haar rol als Kapitein Kara "Starbuck" Thrace in de sci-fi hit Battlestar Galactica die haar beroemdste rol is. Urban begon te daten met Sackoff nadat hij de actrice in een vliegtuig had ontmoet. Volgens Metro zei Sackoff: "Drie jaar geleden ontmoetten we elkaar in een vliegtuig naar Montreal om een sci-fi-conventie te houden." Het koppel bleef 4 jaar sterk.

3 Urban kondigde aan dat hij en Sackhoff niet langer samen waren op sociale media

Na 4 jaar beëindigde het paar hun relatie, waarbij Urban in 2019 de splitsing op sociale media aankondigde in een reactie op een tweet: "Een kleine onnauwkeurigheid … @kateesackhoff en ik zijn niet langer samen en zijn niet voor meer dan een jaar. Katee is een fenomenale vrouw, een medelevende humanitaire en een briljante acteur. Ik hou van haar en respecteer haar."

2 Urban lijkt momenteel vrijgezel te zijn

Vanaf 2022 lijkt Urban vrijgezel te zijn, zonder online berichten met wie hij aan het daten is. Of de Ghost Ship-acteur zijn downtime met iemand doorbrengt, moet nog worden onthuld. Het jaar is echter nauwelijks voorbij en met seizoen 3 van The Boys helemaal ingepakt, heeft Urban wat tijd over, dus wie weet wat de toekomst in petto heeft.

1 Zijn belangrijkste relatie lijkt te zijn met zijn kinderen

Urbans belangrijkste relatie is die van vader. Zijn kinderen, Hunter en Indy Urban, lijken de belangrijkste focus van de acteur te zijn. In een interview met Life of Dad zei Urban dit over vader zijn: Het coolste aan vader zijn is om je kinderen op de eerste plaats te zetten. De mogelijkheid hebben om te gaan zitten met wat eten en de mogelijkheid hebben om te zeggen: 'Nee, jij gaat eerst'. Om voor ze te zorgen en te proberen zoveel mogelijk goeds in de Jell-O te druppelen voordat deze ondergaat. Dat is de uitdaging.”

Aanbevolen: