De cast van Gossip Girl gerangschikt op Instagram-volgers

Inhoudsopgave:

De cast van Gossip Girl gerangschikt op Instagram-volgers
De cast van Gossip Girl gerangschikt op Instagram-volgers
Anonim

Toen het populaire tienerdrama Gossip Girl in 2007 in première ging, was iedereen gebiologeerd door de verhaallijn die een zeer populaire en met drama gevulde blog omvat.

Tegenwoordig is het veilig om te zeggen dat een groot deel van de show Instagram zou omvatten - aangezien het sociale mediaplatform voor het delen van foto's de afgelopen tien jaar in populariteit is gegroeid. De lijst van vandaag werpt een blik op de sterren van Gossip Girl en hun Instagram-profielen - meer specifiek, het rangschikt ze op basis van hun aantal volgers.

Blijf scrollen om erachter te komen welke Upper East Sider plek nummer één heeft veroverd!

10 Connor Paolo - 116 duizend volgers op Instagram

Connor Paolo in Gossip Girl
Connor Paolo in Gossip Girl

De start van de lijst op plek 10 is Connor Paolo die Eric van der Woodsen speelde in het tienerdrama. Naast zijn rol in Gossip Girl, staat Connor ook bekend als castlid van de dramaserie Revenge en als acteur in de films World Trade Center, Alexander en The Winning Season. Momenteel heeft Connor Paolo 116 duizend volgers op Instagram.

9 Michelle Trachtenberg - 609 duizend volgers op Instagram

Michelle Trachtenberg in Gossip Girl
Michelle Trachtenberg in Gossip Girl

De volgende op de lijst is Michelle Trachtenberg die Georgina Sparks speelde op Gossip Girl. Naast haar iconische rol in de tienershow, staat de actrice ook bekend als castlid van de populaire vampiershow Buffy the Vampire Slayer uit de jaren 90 en als hoofdrol in films als Harriet the Spy, Ice Princess en 17 Again. Momenteel heeft Michelle Trachtenberg 609 duizend volgers op Instagram.

8 Jessica Szohr - 782 duizend volgers op Instagram

Jessica Szohr in Gossip Girl
Jessica Szohr in Gossip Girl

Nummer acht op de lijst van meest gevolgde Gossip Girl-sterren op Instagram gaat naar Jessica Szohr die Vanessa Abrams speelde in de iconische tienershow. Naast die rol staat Jessica ook bekend om haar verschijning in televisieprogramma's zoals My Wife and Kids, Joan of Arcadia en CSI: Miami, evenals films zoals I Don't Know How She Does It, The Internship en Ted 2.

Momenteel heeft Jessica - die momenteel veel zwangerschapsinhoud op Instagram deelt - 782 duizend volgers op het platform.

7 Kelly Rutherford - 1,1 miljoen volgers op Instagram

Kelly Rutherford in Gossip Girl
Kelly Rutherford in Gossip Girl

Laten we verder gaan met Kelly Rutherford die Lily van der Woodsen speelde op Gossip Girl. Naast deze rol staat Kelly ook bekend om haar optreden in de soapseries Generations en Melrose Place uit de jaren 90, evenals films zoals Scream 3 en Christmas Wedding Planner. Momenteel heeft Kelly Rutherford 1,1 miljoen volgers op het populaire platform voor het delen van foto's, wat haar plek nummer zeven op deze lijst geeft.

6 Taylor Momsen - 1,5 miljoen volgers op Instagram

Taylor Momsen in Gossip Girl
Taylor Momsen in Gossip Girl

Nummer zes op de lijst gaat naar Taylor Momsen die Jenny Humphrey speelde in het tienerdrama. Naast Gossip Girl staat Taylor bekend om haar rollen in How the Grinch Stole Christmas en Underdog en als frontvrouw van de rockband The Pretty Reckless. Momenteel heeft Taylor - die heel wat heeft gedaan sinds haar Gossip Girl-dagen - 1,5 miljoen volgers op Instagram.

5 Chace Crawford - 2,3 miljoen volgers op Instagram

Chace Crawford in Gossip Girl
Chace Crawford in Gossip Girl

De top vijf van meest gevolgde Gossip Girl-castleden op Instagram wordt geopend door Chase Crawford die Nate Archibald speelde in de tienershow. Naast deze rol staat Chase ook bekend om zijn hoofdrol in blockbusters als The Covenant, The Haunting of Molly Hartley, Twelve en What to Expect When You're Expecting. Momenteel heeft de acteur 2,3 miljoen volgers op Instagram.

4 Penn Badgley - 3,7 miljoen volgers op Instagram

Penn Badgley in Gossip Girl
Penn Badgley in Gossip Girl

Spot nummer vier gaat naar Penn Badgley die Dan Humphrey speelde op Gossip Girl. Terwijl Penn beroemd werd met die rol, is hij tegenwoordig vooral bekend als Joe Goldberg uit de Netflix-thrillershow You.

Naast deze twee shows staat Penn ook bekend om zijn hoofdrol in films als John Tucker Must Die, The Stepfather, Easy A en Greetings from Tim Buckley. Momenteel heeft de acteur - die naast Chase Crawford ook een leuk Gossip Girl-feitje heeft gedeeld - 3,7 miljoen volgers op Instagram.

3 Leighton Meester - 6,2 miljoen volgers op Instagram

Leighton Meester in Gossip Girl
Leighton Meester in Gossip Girl

De top drie van meest gevolgde Gossip Girl-sterren op Instagram wordt geopend door Leighton Meester die Blair Waldorf speelde in de show. Naast haar rol in Gossip Girl, staat Leighton ook bekend om haar hoofdrol in films als Killer Movie, Country Strong, The Roommate en Monte Carlo, haar Broadway-debuut in Of Mice and Men, en het uitbrengen van een popalbum genaamd Heartstrings. Momenteel heeft Leighton - die nogal wat heeft uitgespookt sinds het tienerdrama eindigde - 6,2 miljoen volgers op Instagram.

2 Ed Westwick - 8 miljoen volgers op Instagram

Ed Westwick in Gossip Girl
Ed Westwick in Gossip Girl

De nummer twee op de lijst van vandaag is Ed Westwick die Chuck Bass speelde in het populaire tienerdrama. Naast die rol staat Ed ook bekend om zijn opslag in films als Breaking and Entering, Chalet Girl, J. Edgar, Romeo & Juliet en Bone in the Throat. Momenteel heeft de acteur 8 miljoen volgers op Instagram.

1 Blake Lively - 27,9 miljoen volgers op Instagram

Blake Lively in Gossip Girl
Blake Lively in Gossip Girl

De lijst wordt aangevuld met maar liefst 27,9 miljoen volgers op Instagram door Blake Lively, die Serena van der Woodsen speelde op Gossip Girl. Naast die iconische rol staat Blake - die vaak schattige momenten deelt met haar man Ryan Reynolds op sociale media - ook bekend om het opslaan in blockbusters zoals The Sisterhood of the Traveling Pants, The Town, Savages, The Age of Adaline, The Shallows, en een eenvoudige gunst.

Aanbevolen: