Katie Holmes' dochter Suri Cruise zal zingen in de nieuwe film van haar moeder

Inhoudsopgave:

Katie Holmes' dochter Suri Cruise zal zingen in de nieuwe film van haar moeder
Katie Holmes' dochter Suri Cruise zal zingen in de nieuwe film van haar moeder
Anonim

Talent is niet per se erfelijk, maar het is echt ongelooflijk om te zien hoe getalenteerde ouders hun kinderen beïnvloeden. Onlangs deelde Katie Holmes dat Suri Cruise, de 16-jarige die ze deelt met haar ex-man Tom Cruise, een ster op zich is. Ze koos echter een ander pad dan haar ouders en vond een passie voor muziek.

Katie was natuurlijk heel blij om te zien dat haar dochter zo goed was in wat ze leuk vond en dat ze een manier vond om samen te werken. Gezien het geweldige nieuws dat ze deelde, zal Suri snel genoeg in haar eentje de krantenkoppen halen.

Suri verschijnt alleen samen

Het lijkt erop dat de appel niet ver van de boom v alt. Of misschien groeide het gewoon op tussen acteurs en artiesten van alle soorten. Wat de reden ook is, het is duidelijk dat Suri Cruise net zo getalenteerd is als haar ouders. Katie Holmes sprak onlangs over Suri's deelname aan haar nieuwe film, Alone Together, en ze kon niet trotser zijn. De begaafde tiener zingt het nummer 'Blue Moon' in de film van haar moeder, en Katie kan er maar niet over ophouden. Terecht trouwens.

"Ik wil altijd het hoogste niveau van talent, dus ik vroeg het haar! Ze is heel erg getalenteerd," zei Katie. "Ze zei dat ze het zou doen, en ze nam het op, en ik liet haar haar ding doen. Dat is de manier waarop ik in het algemeen regisseer: het is als, 'Dit is wat ik denk dat we allemaal willen - ga je ding doen.'" Katie vertelde ook dat dit niet het filmdebuut van haar dochter was, maar dat haar eerdere samenwerkingen vanwege privacy geheim waren gehouden. "Ze zong inderdaad in Rare Objects, de film die we afgelopen herfst hebben gemaakt", aldus de regisseur."Anders dan dat, is ze een 16-jarig kind dat naar de middelbare school gaat."

Het nummer heeft een speciale betekenis

De keuze voor het nummer "Blue Moon" was niet alleen omdat het goed bij de film paste, maar omdat het een belangrijke betekenis heeft voor zowel moeder als dochter. De Diane Keaton-komedie Baby Boom uit 1987 was een van de belangrijkste invloeden op Alone Together. Diane's uitvoering van "Blue Moon" is populair over de hele wereld, en een van Katie's favorieten, maar haar liefde voor de actrice is niet de enige connectie die ze hebben met het nummer.

"Diane ontmoette mijn dochter toen ze een jaar oud was", onthulde de regisseur, en sindsdien is Suri ook een fan geworden van deze legendarische actrice.

Afgaande op Katie's opwinding, lijken ze heel goed samen te werken, wat prachtig is om te zien in een gezin. Als de zaken zo doorgaan, zou dit de eerste van vele moeder-dochter-samenwerkingen kunnen zijn.

Aanbevolen: