Hier is hoe Katie Holmes haar vermogen beschermde tijdens haar scheiding van Tom Cruise

Inhoudsopgave:

Hier is hoe Katie Holmes haar vermogen beschermde tijdens haar scheiding van Tom Cruise
Hier is hoe Katie Holmes haar vermogen beschermde tijdens haar scheiding van Tom Cruise
Anonim

Hoewel fans aanvankelijk geschokt waren toen Tom Cruise en Katie Holmes aankondigden dat ze samen waren, sloeg die schok al snel om in vreugde.

En toch waren er altijd nee-zeggers die het vreemd vonden dat Tom met een veel jongere, zelfverklaarde fan van hem omging, en de komst van hun dochter Suri zorgde voor nog meer speculatie.

Dus toen het paar aankondigde dat ze uit elkaar gingen, waren de fans verdeeld; half in shock, half opgelucht.

Maar wat interessanter was, was wat daarna kwam. De scheiding van Katie en Tom werd vrij snel geregeld, de relatie van hun dochter met haar vader veranderde en er werd letterlijk jaren lang nog veel meer onder het tapijt geveegd.

Katie stapte later uit met haar nu-ex Jamie Foxx en leek haar onafhankelijkheid opnieuw te verklaren. Maar fans maakten zich een beetje zorgen over hoe het Katie verging tijdens haar huwelijk en in de tijd direct nadat het instortte.

Gelukkig heeft Katie een aantal slimme beslissingen genomen voordat ze met Tom Cruise trouwde, en ze was in staat om haar vermogen te beschermen met een paar specifieke acties.

Katie Holmes had een huwelijk met Tom Cruise

De meeste beroemdheden sluiten tegenwoordig een huwelijkse voorwaarden voordat ze in het huwelijksbootje stappen. En ondanks het feit dat Katie Holmes schijnbaar door de sterren werd getroffen om met haar toenmalige verloofde te trouwen, had ze blijkbaar de tegenwoordigheid van geest om aan te dringen op een huwelijkscontract.

In feite suggereren bronnen dat haar vader daadwerkelijk over de huwelijkse voorwaarden heeft onderhandeld. De contractuele overeenkomst was zo lang, merken ze op, dat het 'vijf bankiersboxen' vulde. Geen woord over hoe Tom Cruise de suggestie van een huwelijkscontract opnam, maar blijkbaar heeft hij het wel ondertekend.

Gelukkig voor Katie hielp de huwelijkse voorwaarden haar echtscheidingsregeling te bespoedigen; het was "schokkend snel", vooral voor Hollywood-normen. Vanity Fair zegt dat hun echtscheidingszaak "in slechts 11 dagen was opgelost".

En toch, legde Vanity Fair uit, was er meer aan Katie's vaders gekonkel dan het beschermen van zijn dochter. Ze wijzen erop dat Martin Holmes, die een echtscheidingsadvocaat is, Katie wilde helpen om te "ontsnappen" uit Scientology, wat als de bredere kwestie werd beschouwd, aangezien veel mensen Tom beschouwen als gecontroleerd door zijn kerk.

Toen Katie zwanger werd, had Martin zijn "in", omdat het huwelijk de volgende was, en dat zou gepaard gaan met een paar gelegenheden voor juridische discussies en dat uiterst belangrijke huwelijkscontract.

Katie bleef acteren tijdens haar huwelijk

Een andere manier waarop Katie haar zelfverdiende vermogen heeft helpen beschermen, is door te blijven werken tijdens haar huwelijk. Hoewel ze lang niet zo productief was in Hollywood tijdens haar huwelijk met Tom, nam ze verschillende projecten aan terwijl ze samen waren.

Van 2006 tot 2012, de periode van het huwelijk van Holmes en Cruise, werkte Katie aan ten minste negen projecten in Hollywood, zowel films als tv-shows.

Of Tom ermee instemde dat ze bleef werken, is een ander verhaal, vooral omdat Suri in 2006 werd geboren en Toms religie er vaak toe heeft geleid dat er strikte regels zijn rond zaken als bevalling en, waarschijnlijk, opvoeding.

Maar het werk dat Katie deed toen ze met Tom Cruise getrouwd was, lijkt alleen haar zakken te hebben gevuld, maar het was ongetwijfeld een slimme zet.

Tegelijkertijd leek haar carrière enigszins te worden belemmerd, hoewel Tom ondertussen meer blockbusters aan zijn riem toevoegde.

De nettowaarde van Katie Holmes is niet gestegen na de scheiding

Velen prezen Katie Holmes als erg dapper om de stap te zetten om van Tom te scheiden. Vanity Fair wees erop dat ze Tom naar verluidt "verblind" had met haar verzoek om echtscheiding.

Volgens alle media-accounts lijkt het erop dat hun scheiding behoorlijk bitter was. En dat detail roept dan de vraag op, hoeveel alimentatie krijgt Katie Holmes van Tom Cruise? Helaas, precies geen.

Hoewel ze slim was om een huwelijkscontract te tekenen om zichzelf te beschermen, profiteerde Katie Holmes ook niet financieel van haar huwelijk met Tom. Het bleek dat ze geen partneralimentatie kreeg na de splitsing, maar het lijkt erop dat de actrice beter wist dan ervoor te vechten.

Mogelijk als gevolg van de voorwaarden van haar huwelijkse voorwaarden, of misschien gewoon de wetten in hun staat, ontving Katie wel kinderbijslag, hoewel voor een bedrag dat bronnen "klein" noemen.

Ze kreeg ook de volledige voogdij over Suri, wat waarschijnlijk een overwinning was voor de actrice, zelfs als haar vermogen niet toenam met een echtscheidingsconvenant. Hoewel hun voogdijkwesties talloze paparazzi-foto's zouden opleveren waarop elke ouder een 'goede' ouder was, kwamen de roddelbladen met het verhaal dat Tom zijn dochter zelden zag en, erger nog, er niets om gaf.

Hoe verdient Katie Holmes nu geld?

Fans vragen zich misschien af hoe Katie Holmes tegenwoordig haar geld verdient. Als ze geen geld van Tom Cruise heeft gekregen, gaat het dan goed met haar? Het goede nieuws is dat het vermogen van Katie in het begin vrij hoog was en niet echt is gedaald.

Tegenwoordig blijft Katie haar vermogen vergroten met een aantal slimme zakelijke beslissingen. Zelfs volgens de normen van een miljonair-acteur (zoals die van haar ex), doet Katie het prima met haar geschatte nettowaarde van $ 25 miljoen.

Aanbevolen: