Alles wat Dylan O'Brien heeft gezegd over zijn rol in de Teen Wolf-film

Inhoudsopgave:

Alles wat Dylan O'Brien heeft gezegd over zijn rol in de Teen Wolf-film
Alles wat Dylan O'Brien heeft gezegd over zijn rol in de Teen Wolf-film
Anonim

2021 markeerde 10 jaar sinds de release van MTV's bovennatuurlijke tienerdrama, Teen Wolf. De serie volgde de verschoppeling van de tiener, Scott McCall (Tyler Posey), terwijl hij door zijn adolescentie navigeerde nadat hij een bovennatuurlijke kant van de wereld ontdekte waarin hij leefde nadat hij was gebeten door een weerwolf. De cast van de show zag hun carrière omhoogschieten vanwege hun optredens in de serie. Hoewel sommigen deze na de finale van de show verder ontwikkelden, hadden anderen niet zoveel geluk.

In 2017 waren fans diepbedroefd na de finale van de show. Vier jaar gingen voorbij zonder nieuwe Teen Wolf-content voordat goed nieuws de Teen Wolf-fandom bereikte. In november 2021 werd bekend dat de wereld van Beacon Hills zou terugkeren in de vorm van een gloednieuwe film. Terwijl velen dolgelukkig waren om de terugkeer van het komische beste vriendenduo Scott McCall en Stiles Stilinski (Dylan O'Brien) te zien, lijkt het alsof het icoon zelf, O'Brien, andere plannen had. Na verschillende keren naar voren te zijn gekomen om alle hoop op zijn terugkeer naar Teen Wolf de kop in te drukken, is hier alles wat O'Brien heeft gezegd over de toekomstige film.

8 Dylan O'Brien was een favoriet bij de fans tijdens de show

Zoals eerder vermeld, zag de show een grote massa publiek hals over kop vallen voor de bovennatuurlijke wereld van Beacon Hills. Gedurende de zes jaar dat de show in de lucht was, ervoer de cast van de show een draaideur van castleden terwijl ze nieuwe personages verwelkomden en afscheid namen van anderen. Enkele van de meer favoriete personages waren Scott McCall (Tyler Posey), Lydia Martin (Holland Roden) en Derek Hale (Tyler Hoechlin). Ondanks de overvloed aan aanbeden personages, onderscheidde er zich echter één van de rest in termen van populariteit onder fans - O'Brien's onhandige en eigenzinnige Stiles Stilinski.

7 Dit is wat Dylan O'Brien te zeggen had over het verlaten van de show

Na de finale van de show waren diepbedroefde fans niet de enigen die afscheid moesten nemen van Beacon Hills en zijn onverschrokken bewoners. De cast van de show moest niet alleen afscheid nemen van de serie, maar ook van de zes jaar van hun leven die ze eraan hadden besteed. Tijdens een interview met Heatworld reflecteerde O'Brien op zijn acteercarrière in Teen Wolf en The Maze Runner terwijl hij zich opmaakte om beide franchises te verlaten.

O'Brien verklaarde: Voor mij waren Teen Wolf en The Maze Runner-series twee zeer belangrijke dingen en dingen waar ik heel dichtbij was, en die ik zal missen. Ik heb eigenlijk alleen maar met die twee dingen gehandeld.”

6 Toen de aankondiging van de film kwam, waren alle ogen gericht op Dylan O'Brien

Na vier lange jaren sinds fans afscheid hebben genomen van hun favoriete bovennatuurlijke tienerdrama, bracht de aankondiging van een toekomstige filmrevival van de show de fans in een opgetogen meltdown. Toen de leden van de cast hun betrokkenheid bij het project begonnen te bevestigen, richtten gretige ogen zich op O'Brien in de hoop dat een zekere lacrosse-spelende Jeep-rijdende tiener ook zou terugkeren.

5 Ondanks de heropleving van andere fanfavorieten, lijkt het erop dat Dylan O'Brien niet zal verschijnen

Met de bevestiging van de terugkeer van veel van de hoofdpersonages van de show, zoals Scott McCall van Posey, Lydia Martin van Roden en zelfs Allison Argent van Crystal Reed, ontbrak alleen het nieuws over de betrokkenheid van O'Brien om de OG's te voltooien. Tijdens een interview met Collide r kwam O'Brien eindelijk naar voren om te verklaren dat hij niet in de toekomstige film zou verschijnen.

O'Brien verklaarde: "Uiteindelijk klinkt het grappig, maar het is iets dat me zo dierbaar is, dat ik er niet naar terug zou willen zonder dat ik weet dat mijn hart erin zit. Ik voelde me echt vredig in de manier waarop we het boek ervoor en voor mezelf hadden gesloten. Ik besloot uiteindelijk dat ik tevreden was met het daar te laten en het niet opnieuw te openen."

4 Dit Comic-Con-moment gaf fans echter hoop

Na de verklaringen van O'Brien waarin hij zijn betrokkenheid bij de Teen Wolf-film stopte, waren fans diepbedroefd. Alle hoop was echter niet verloren, want een bepaald cast-moment leek te suggereren dat het geliefde personage misschien toch terugkeert. Tijdens de San Diego Comic-Con van 2022 liet de hoofdrolspeler van de show en de film, Posey, doorschemeren dat O'Brien misschien toch terugkeert vanwege zijn behoorlijk geladen en suggestieve opmerkingen die de film zal bevatten: elk personage dat je ooit zou willen hebben om weer te zien.”

3 Dylan O'Brien ging toen door met het dempen van die geruchten

Nadat Posey's opmerkingen fans het sprankje hoop gaven dat eerder was uitgedoofd, reageerde O'Brien snel. De acteur verduidelijkte nogmaals dat hij in feite niet zou terugkeren. Tijdens een interview met ET ging O'Brien rechtstreeks in op de geruchten.

De acteur verklaarde: Ik denk niet dat er enige waarheid in dat gerucht zit. Wat ik heb gezegd is de waarheid.”

2 Hoewel Dylan O'Brien niet zal terugkeren, zal de film deze zoete verwijzing naar zijn personage bevatten

Terwijl fans hoogstwaarschijnlijk niet zullen zien hoe hun geliefde Stiles Stilinski terugkeert naar hun schermen, heeft O'Brien een leuk klein detail onthuld dat de film zal bevatten met betrekking tot zijn personage. Later, in het ET-interview, benadrukte O'Brien hoe, hoewel Stiles niet in de film zal verschijnen, zijn iconische blauwe Jeep dat zeker zal zijn.

O'Brien verklaarde: Mijn Jeep. Mijn jeep zit erin, ik leende ze mijn jeep voor de film. Dat is de auto waarin mijn personage rijdt in de show, ja.'

1 Dylan O'Brien sluit een mogelijke toekomstige terugkeer naar Beacon Hills niet uit

En tot slot, hoewel O'Brien deze keer misschien niet terugkeert naar de wereld van Beacon Hills, betekent dit niet dat hij dat nooit zal doen. Tijdens een interview met Extra TV benadrukte de 30-jarige acteur hoe hij nog steeds openstond voor een mogelijke toekomstige terugkeer.

O'Brien verklaarde: "Wat de toekomst betreft, ik weet niet wat het plan is buiten deze film of zo, maar ik weet dat ik geen deel uitmaak van deze, en ik' Ik weet niet zeker of ik in de toekomst deel zal uitmaken van iets, "Voordat ik eraan toevoeg: "Maar ik sluit ook niets uit totdat ik voor de beslissing sta."

Aanbevolen: