Chrissy Teigen kondigt aan dat ze twee jaar zwanger is na het verlies van haar zoon Jack

Inhoudsopgave:

Chrissy Teigen kondigt aan dat ze twee jaar zwanger is na het verlies van haar zoon Jack
Chrissy Teigen kondigt aan dat ze twee jaar zwanger is na het verlies van haar zoon Jack
Anonim

Chrissy Teigen heeft aangekondigd dat ze zwanger is van haar wonderbaarlijke regenboogbaby.

Chrissy Teigen zegt dat ze zich 'hoopvol' en 'geweldig' voelt

De vrouw van zanger John Legend ging woensdag naar Instagram om haar zwangerschap aan te kondigen door een foto van haar groeiende buik te posten. Teigen schreef in het bijschrift dat ze zich "hoopvol" en "geweldig" voelde om weer te verwachten. In haar bericht waarin ze haar babynieuws aankondigde, gaf de kookboekauteur toe dat ze "nerveus" was om haar zwangerschap te delen nadat haar zoontje Jack twee jaar geleden was overleden. In september 2020 verloren John op tragische wijze hun derde kind, een jongetje dat ze Jack noemden, 20 weken na haar zwangerschap.

In een lang bijschrift schreef ze: "De afgelopen jaren waren op zijn zachtst gezegd een waas van emoties, maar vreugde heeft ons huis en onze harten weer gevuld. 1 miljard schoten later (de laatste tijd in het been, zoals jij we hebben er nog een onderweg. Elke afspraak heb ik tegen mezelf gezegd, 'ok als het vandaag gezond is, zal ik het aankondigen', maar dan slaak ik een zucht van verlichting om een hartslag te horen en besluit dat ik gewoon te ben nog steeds nerveus."

"Ik denk niet dat ik ooit met meer opwinding dan zenuwen een afspraak zal verlaten, maar tot nu toe is alles perfect en mooi en ik voel me hoopvol en geweldig. Oké, het was heel moeilijk om vol te houden dit duurt zo lang!"

Chrissy Teigen vertelde in september 2020 dat ze nooit meer een kind zou kunnen dragen

In september 2020 deelde Chrissy Teigen het hartverscheurende nieuws met haar Instagram-volgers dat ze haar zoon had verloren. De 36-jarige plaatste foto's van zichzelf en haar familie in het ziekenhuis die rouwden om hun verlies.

Niet lang daarna onthulde ze dat ze geen kind meer zou kunnen dragen en plaatste ze op Instagram: "Ik vind het geweldig om zwanger te zijn, zo ontzettend veel, en ik ben verdrietig dat ik dat nooit meer zal zijn."

In een interview met People voegde Teigen eraan toe: "Het verwerken van het feit dat ik niet meer kan dragen, is nog steeds erg moeilijk voor mij omdat ik me zo gezond voel. Ik denk, waarom? Maar dan denk ik erover na omdat mijn baarmoeder gewoon niet met me meewerkt - en het is geen mislukking." Ondanks het verlies sprak Chrissy haar dankbaarheid uit voor haar andere twee kinderen, dochter Luna van vijf en zoon Miles van drie, die beiden via IVF zijn verwekt.

Chrissy-echtgenoot John zei in een interview met The Guardian na het tragische verlies van het paar: "Het was een tragedie. Maar ik denk dat het onze vastberadenheid en onze veerkracht heeft versterkt omdat we er voor elkaar waren. We kwamen er nog meer uit zeker van wie we waren als koppel en als gezin."

"Het was rauw, onze ervaring delen. Ik maakte me zorgen, maar ons instinct was om het te doen omdat mensen wisten dat we zwanger waren en Chrissy het gevoel had dat ze het verhaal volledig moest vertellen over wat er was gebeurd. Ook kwamen we erachter hoeveel andere gezinnen dit hebben meegemaakt. Het was een krachtig en moedig iets dat Chrissy deed om dat te delen, omdat het zoveel mensen het gevoel gaf dat ze werden gezien en dat ze niet alleen waren."

Aanbevolen: