Caitlyn Jenner kondigt nieuw 'kleinkind onderweg' aan voordat tabloids 'Kylie Jenner is zwanger' onthullen

Inhoudsopgave:

Caitlyn Jenner kondigt nieuw 'kleinkind onderweg' aan voordat tabloids 'Kylie Jenner is zwanger' onthullen
Caitlyn Jenner kondigt nieuw 'kleinkind onderweg' aan voordat tabloids 'Kylie Jenner is zwanger' onthullen
Anonim

Caitlyn Jenner praat tegenwoordig nauwelijks met haar familie… en nu heeft ze ze onder de bus gegooid.

Fans speculeren al geruime tijd over een zwangerschap in de Kardashian-Jenner-familie. In een nieuwe video die via internet is opgedoken, onthulde Caitlyn Jenner dat ze 18 kleinkinderen had, en nog een op komst!

Het lijkt erop dat Cailtyn Jenner de bonen vroeg heeft gemorst, want volgens Page Six suggereren nieuwe rapporten dat Kylie in feite zwanger is van baby nummer 2!

Te midden van de aanhoudende zwangerschapsgeruchten van Kylie Jenner waren fans er vrij zeker van dat zij degene was waar Caitlyn het over had.

Caitlyn gooit haar kinderen onder de bus

In een video gedeeld door TMZ deelde Caitlyn, die net de politiek in is gedoken, dat haar 19e kleinkind onderweg was.

De Californische gouverneurskandidaat werd donderdag gezien bij een bezoek aan een winkel waar ze het nieuws brak tijdens een gesprek met anderen. Caitlyn Jenner maakte grapjes dat ze 30 kleinkinderen wilde, maar onthulde al snel dat ze onlangs had ontdekt dat haar 19e kleinkind "in de oven" zat.

Fans begonnen onmiddellijk een raadspel waarvan het Kardashian-Jenner-familielid zwanger zou kunnen zijn, waarbij ze zeiden dat Caitlyn haar familie "onder de bus" had gegooid door het nieuws aan te kondigen.

"Caitlyn gooit zoals altijd haar familie onder de bus", schreef een fan in de comments.

"Caitlin zegt altijd tegen ze dat ik het niet kan…" voegde een ander toe.

"Ik denk Kourt, Kylie of Brandon…" schreef een derde, en een ander voegde eraan toe "Def Kylie."

"Oh nee. Kris zal boos zijn, als het een van haar kinderen is…", zei een gebruiker.

Kylie Jenners fans debatteren sinds februari over haar zwangerschap, toen het model de verjaardag van haar dochter Stormi verdoezelde. Jenner koos ervoor om een oversized pufferjack te dragen in plaats van haar gebruikelijke bodycon-jurken, wat aanleiding gaf tot de geruchten. Kylie's hernieuwde romance met Travis Scott heeft ook brandstof op het vuur gebracht, en fans zijn er zeker van dat ze een broodje in de oven heeft.

Vorige week speculeerden fans opnieuw over zwangerschapsgeruchten nadat ze zagen dat het bewerken van haar verjaardagsfoto's mislukte.

TMZ meldde later dat Caitlyns 19e kleinkind echt zou komen, omdat haar zoon Burt en zijn vrouw Valerie hun derde kind verwachten. Maar met dit nieuws, betekent dit dat haar 20e ook onderweg is?

Aanbevolen: