De rommelige cheating-geruchten die Chase Stokes en Maddie Cline uit elkaar hebben gehaald

Inhoudsopgave:

De rommelige cheating-geruchten die Chase Stokes en Maddie Cline uit elkaar hebben gehaald
De rommelige cheating-geruchten die Chase Stokes en Maddie Cline uit elkaar hebben gehaald
Anonim

Outer Banks-sterren Chase Stokes en Madelyn Cline ontmoetten elkaar op de set van de Netflix-hit in 2019, en in juni 2020 waren de twee acteurs officieel aan het daten. Kort daarna werden ze Instagram officieel, en het was duidelijk dat ze ook samen in quarantaine zaten. Het lijdt geen twijfel dat hun privéleven hen hielp om minnaars op het scherm te spelen, omdat hun chemie onberispelijk was. Helaas werd in oktober 2021 het nieuws over hun uiteenvallen door meerdere media gemeld.

Vandaag bekijken we of er enige waarheid is in de vermeende valsspelen tussen Chase Stokes en Madelyn Cline. Blijf scrollen om erachter te komen wat er precies gebeurde nadat de twee acteurs uit elkaar gingen!

De reden waarom Chase Stokes en Madelyn Cline uit elkaar gingen

Nadat het nieuws bekend werd over zijn breuk met Madelyn Cline, werd Chase Stokes gespot met een nieuwe vrouw. Volgens TMZ is Val Bragg de gelukkige dame en in een video is te zien hoe ze zichzelf verdedigt tegen de haat die ze kreeg van talloze Outer Banks-fans.

"Ik heb zoveel haatreacties en DM's gekregen en mensen noemen me gewoon een thuisbreker en vertellen me dat ik de reden ben waarom Chase en zijn ex [Madelyn] uit elkaar zijn gegaan, en dat is niet waar wat dan ook, "zei de 22-jarige op TikTok, eraan toevoegend dat "wat [zij] betreft, ze allebei single zijn. Ze zijn al meer dan een maand vrijgezel."

Bragg onthulde dat ze met vrienden in Eden the Lounge in Orlando was - en nadat ze daar met Stokes had rondgehangen, "van het een kwam het ander" en "eindigde ze gewoon met hem te vrijen".

"Ik denk dat de lichten aan gingen en iemand ons heeft opgenomen. We waren allebei behoorlijk dronken', beweerde Bragg. 'Het waren letterlijk maar twee dronken mensen die aan het vrijen waren… We zijn niet aan het daten. Zo ernstig was het niet. Nee, het is niet zo van: 'Oh, hij ging verder' of iets dergelijks. Ik ben er vrij zeker van dat hij er nog steeds doorheen gaat, en dat is oké, want ikzelf ga ook door een breuk."

Naast Bragg is Stokes ook in verband gebracht met model Izzy Metz. Een bron voor US Weekly onthulde dat de twee erg close waren tijdens een nacht in de stad in NYC.

"Chase en Izzy gingen samen naar een feest in The Box. Ze werden samen gezien bij aankomst en vertrek, en toen gingen ze naar Marquee en vertrokken daar ook samen. Ze waren laat aan het feesten", zei de insider. "Ze waren echt flirterig - knuffelden en hielden elkaars hand vast. Ze waren aan het knuffelen en kletsen in de auto. Ze probeerden absoluut onopvallend te zijn."

Volgens een bron dicht bij het voormalige stel zijn Stokes en Cline nog steeds vrienden."Ze proberen er al een tijdje uit te komen, maar besloten hun eigen weg te gaan was het beste", vertelde de insider aan Us Weekly. "Ze hebben allebei een drukke agenda, waardoor het moeilijk voor ze was om veel tijd samen door te brengen. Ze hebben geen slechte gevoelens voor elkaar en blijven vrienden."

Was Madelyn Cline vreemdgaan met Chase Stokes?

Hoewel het onduidelijk is of Chase Stokes iets met Val Bragg had terwijl hij met Madelyn Cline aan het daten was, zijn er ook geruchten geweest dat Cline Stokes bedroog. Kort na haar breuk met Stokes, werd Cline gespot terwijl ze gezellig werd met DJ Zack Bia.

Tijdens een interview op de BFF's With Dave Portnoy en Josh Richards podcast, onthulde Bia echter dat de twee slechts goede vrienden zijn. "We zijn niet aan het daten. We hangen de hele tijd rond," zei hij.

"Ik denk dat, als iemand zoals zij die het extreem druk heeft en gaat reizen - ze is vijf maanden per jaar op de set - ze zo'n druk schema heeft en ik denk dat ik zo'n druk schema heb. Het is een van die dingen waar we echt van genieten om rond te hangen en graag uit eten te gaan. Maar we zijn nooit officieel begonnen met daten en zullen waarschijnlijk nooit officieel stoppen omdat we gewoon rondhangen. We genieten ervan en denken niet eens na over wat het is."

Hoewel de twee niet officieel aan het daten zijn, lijkt het alsof ze veel van elkaars gezelschap genieten. Daarom gingen veel fans ervan uit dat Zack Bia de nieuwe partner van de Outer Banks-ster is.

Naast Bia werd Madelyn Cline ook gelinkt aan 13 Reasons Why-ster Ross Butler. Echter, nadat de twee waren gespot tijdens een avondje uit dansen en plezier maken, vertelde Butler TMZ dat ze "gewoon een vriend" is die hij net had ontmoet - en dat er niets tussen hen aan de hand is.

Chase Stokes en Madelyn Cline bleven samen aan Outer Banks werken, zelfs na hun breuk. "Ze is een van mijn favoriete mensen op aarde", vertelde Stokes onlangs aan Us Weekly. "Weet je, het is super geweldig om met iemand te werken waar je zoveel om geeft, en ja, daar laat ik het bij."

Aanbevolen: